"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 40 003
  • 838
  •   1
Отговори
# 675
  • sofia
Привет, мацки  Hug На линия съм вече Laughing

Роси, за Златица съм навита, но ще съм поне с едно, а може и с две ремаркета Crazy

Другата седмица Трън е задължителен, така че жива-умряла, трябва да отида до там. Те кога се връщат и за кога се планува ходенето?

Ще ми се и до Дрен да отскоча тия дни, но ще видим как ще се наредят нещата.

При мен съjavascript:void(0);
Winkщо има нов багаж, но още не съм го преглеждала, за да видя за къде ще стане.

Гери,вси4ко виси с пътуванията тази седмица newsm78при мен и нищо не е ясно.А изско4иха разни срещи и не са за подценяване,така 4е ги поемаме тях-СО,Социалните,ДАЗД,БАОО за КМ и т.н.........

За Златица още незнам.В Трън децата няма да са се върнали още ,но директорката е там .Още пове4е ,4е тя не е запозната с проекта WinkАз не планувам ходене до там скоро  защото преди акцията за сега не ми се ще да лашкаме 100 коли до там(ако прецениш ,4е е нужно и ти се ходи,ок).Ина4е,със сигурност след акцията ще ходя.С директорката се 4увам 4есто ина4е.

Ако ходиш до Дрен знай,4е имат заделени игра4ки в склада на Сим.шосе,клю4 има в Ева и Иваб.4увалите са надписани,мисля,4е са два големи с дрехи и гра4ки каквито Даниела ми е казала да заделя.
По принцип докато малкия не тръгне на градина септември пътуването ми е проблем за пове4е от 2-3   4аса Sad

# 676
zdr,ot pazardjik sam imam mnogo dre6ki ,koito iskam da dara ,no neznam kade.Moje li da me naso4ite.

# 677
  • Sofia - TelAviv
zdr,ot pazardjik sam imam mnogo dre6ki ,koito iskam da dara ,no neznam kade.Moje li da me naso4ite.

Отиди в тази тема и ще те прегърнат с две ръце http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=195029.0 
И от нас също  Hug

# 678
Роси, ще трябва да се видим тия дни, за да взема нещата за Дрен, за Лиляна и за Трън, ако има. Със сигурност ще пътувам до там в четвъртък или в петък. За срещи в София съм по-зле, но по схемата, дето ти я обясних, мога да прескоча до Трън. В събота или неделя ще се виждам с Крис от Кенгуру и с Мира (днес трябва да организирам срещата), за да се уточнят нещата около голямата акция за защитеното жилище. Мисля да направя срещата някъде, където да е удобно и за деца - Южния примерно. Ако искаш и можеш, може да се позавъртиш и ти (или някой друг - днес ще се чуя и с Криската и с Линда), че колкото повече са главите, толкова по-добре се мисли.

# 679
  • sofia
Роси, ще трябва да се видим тия дни, за да взема нещата за Дрен, за Лиляна и за Трън, ако има. Със сигурност ще пътувам до там в четвъртък или в петък. За срещи в София съм по-зле, но по схемата, дето ти я обясних, мога да прескоча до Трън. В събота или неделя ще се виждам с Крис от Кенгуру и с Мира (днес трябва да организирам срещата), за да се уточнят нещата около голямата акция за защитеното жилище. Мисля да направя срещата някъде, където да е удобно и за деца - Южния примерно. Ако искаш и можеш, може да се позавъртиш и ти (или някой друг - днес ще се чуя и с Криската и с Линда), че колкото повече са главите, толкова по-добре се мисли.

Geri,ne sym w Sf  в неделя,но другите неща ще ги свършим

# 680
  • sofia
днес ми се обади Илия на Деси.Бях го помолила да ме държат в те4ение.Деска влиза идната седмица в болница за раждане.

Ивет,не могат да те открият.Илия твърди,4е не вдигаш Twisted EvilЯвно ти нямат новия тел.

# 681
  • sofia
днес взех малко стари списания от офиса на сп.Мода.Около 10-12 бр.са Peace
Ще оставя 5-6 за Доганово и Трън.ДРугите казвайте за къде да ги заделям?Ще си ги возя в колата за сега  и май няма да мога до 11.09 да ги дам на никоя ако се пътува newsm78

# 682
  • sofia
Сиса ми даде 100ина памперса ,малък размер.Казвайте за къде Grinning

# 683
Сиса ми даде 100ина памперса ,малък размер.Казвайте за къде Grinning
колко малък бе човек
за ирина от Елхово, веднага се сещам newsm78 има спешна нужда...........кой друг newsm78
колко малък еййййй

# 684
Може и да е късно, но все пак да кажа: Утре сутринта отивам най-накрая да подстрижа колкото деца мога в Доганово. Писаха ми доста майки, че искат да дойдат, ако все още има желаещи - ще тръгна към 9.00 от София. Ще проверявам периодично тази вечер дали някой има желание и ще ви пусна телефона на лични, да се уговорим.

# 685
Може и да е късно, но все пак да кажа: Утре сутринта отивам най-накрая да подстрижа колкото деца мога в Доганово. Писаха ми доста майки, че искат да дойдат, ако все още има желаещи - ще тръгна към 9.00 от София. Ще проверявам периодично тази вечер дали някой има желание и ще ви пусна телефона на лични, да се уговорим.
аааааааааа ще се видим там
матакосмата и Ива и аз и децата и половината ни мъже - и ако ме пострижеш и мен  bouquet

# 686
Ама идвате ли?
Мата да стане в този час! Ставали и чудеса... Wink

# 687
  Виктория, много си потайна. Утре, ако дойда...

# 688
  • sofia
приятно подстригване утре  Mr. Green

нацелувайте де4урлигата и погледнете Рай дали е с изрязани нокти и 4исти уши Praynig
Евка,цункай Роси и малката МИра от Сашко и Кайо Heart Eyes

# 689
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Дани и Ели вече официално са се записали в Шуменският университет. Разбрахме се ,като се прибера,да се видим , да си поговорим,да си дам наставленията  аз  - няма да им се размине Mr. Green Ей, много съм горда с тях ,да знаете Flutter

И след конското,което дръпнах на Дани,за това че не се обажда/беше преди лятото/, сега периодично получавам смс-и,как са,що са,какво правят - ми така де,знаят че ги мисля, и като се затрият нанякъде Twisted Evil никакви ги няма  - сега поне знам че са здрави - другото ще се нареди Grinning

Общи условия

Активация на акаунт