"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 39 913
  • 838
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте.
За пръв път се включвам тук, но нямам никакво време да прочета цялата тема.

Само да кажа че имам бебе на почти 3 месеца и всички дрешки, които са му омалели или ще омаляват тепърва, бих искала да отидат за дечицата в някой дом. Имам много играчки както за бебе, така и за по-големи дечица.
Също така имам мноого дрехи и обувки за тийнейджър например, в много добро състояние!

Може ли да ми дадете информация къде бих могла да ги занеса или изпратя?!?

# 751
от мен имат тогава ново космонавтче Peace и ще изровя още дрешки за зимата Wink

# 752
Здравейте.
За пръв път се включвам тук, но нямам никакво време да прочета цялата тема.

Само да кажа че имам бебе на почти 3 месеца и всички дрешки, които са му омалели или ще омаляват тепърва, бих искала да отидат за дечицата в някой дом. Имам много играчки както за бебе, така и за по-големи дечица.
Също така имам мноого дрехи и обувки за тийнейджър например, в много добро състояние!

Може ли да ми дадете информация къде бих могла да ги занеса или изпратя?!?
От София ли си? Можеш ли да пишеш горе долу къде се намираш и някой на който му е удобно ще се свърже с теб . Hug

# 753
От София съм. Живея в Красна поляна.  Peace

# 754
Разбрахме се с Nikka,утре ще мина да взема нещата и направо ще ги нося в Св.Параскева. Nikka ,   bouquet

# 755
Кари,чакаме ИВЕТ да се включи с прясно инфо за новото ни бебче-от какво ще има нужда-мисля,че чая и козметиката стават идеално за ДЕСИ-още повече че са единични бройки и за дом не е удачно
айде ИВЕТ-казвай нуждите,че и аз имам неща,както ти казах Praynig Hug

Козметика, чай, биберони - екстра, имат нужда. Алекс е счупил
количката на бебето, но Деси каза, че ще си купи - намерила някакви евтини  - ако успее, евалата.....
Ети, доколкото разбрах, тя нямаше зимни дрехи за бебето, но пък взех два пакета дрехи от Цеци, в които не знам какво точно има - ЦЕЦИ, ако можеш да се включиш тук. Но космонавт със сигурност май нямаше - защото това е обемна дреха и щях да видя. Шапка и под. не знам дали има в торбите също. Може да им заделим и тях. Казвайте.....  Hug
Иначе те са добре. Направих снимки и малко след това някой изпусна телефона ми и картата ми спря да работи. Та снимки в момента пак нямам. Иначе Симона е много сладка, с черна голяма коса. Simple Smile
Кърмят се, проведох агитация, да се надяваме, че ме е слушала внимателно. С Алекс сдадоха багажа много рано.....

В двата плика няма зимни дрехи, космонавтче също няма.
Дрехите са предимно за сега-леко хладно и повечето са цели гащеризончета. Едно чувалче за спане, но то тънко.

# 756
Ивет при мен от Дуци има матрак, обиколник, корито, имам и козметика за бебе, биберони..космонавти, одеалца. трябват ли, казвай Praynig Praynig Praynig Praynig
И ОЩЕ НЕШО ИВЕТ, КАЖИ И ДА НЕ КУПУВА КОЛИЧКА, НЯКОЙ ТУК ПАЗЕШЕ ЕДНА, СЕГА ЩЕ ОТКРИЯ КОЙ Praynig Praynig

# 757
  • София
     Аз също веднъж писах че бих искала да дам някои дрешки от малките. Кажете как може да стане това  Simple Smile

# 758
  • sofia
Ивет при мен от Дуци има матрак, обиколник, корито, имам и козметика за бебе, биберони..космонавти, одеалца. трябват ли, казвай Praynig Praynig Praynig Praynig
И ОЩЕ НЕШО ИВЕТ, КАЖИ И ДА НЕ КУПУВА КОЛИЧКА, НЯКОЙ ТУК ПАЗЕШЕ ЕДНА, СЕГА ЩЕ ОТКРИЯ КОЙ Praynig Praynig

а при мен има пакет Памперс ,7-14 кг Peace,както и капки против колики.

Днес ходихме до Перник при бебоците.Ремонта на втория етаж е приклю4ил и е станало доста уютно и свежо.Направен е на изплащане ,не е платено си4ко и както можем ще помогнем.4акаме да ни пуснат сметките и ще преценим какво можем да поемем Simple Smile
ДЕцата са здрави,имат нови попълнения в бебешка група,все бели,сладки бебоци Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мириам е добре ,гука и се смее,много е в кондиция малката кукла.Много го оби4ам това дете,много ми пълни сърцето Heart Eyes
Занесохме доста неща ,поиграхме с големите ,поговорихме и с персонала.Общо взето там нещата са наред и имат нужда само от физи4еска помощ.Е,ремонта е другия момент Rolling Eyes

Утре в Доганово ще ходим ,4е си 4акат 4аст от нещата за у4илище Twisted Evil

# 759
  • sofia
     Аз също веднъж писах че бих искала да дам някои дрешки от малките. Кажете как може да стане това  Simple Smile

Можеш ли утре около 12.30 да ги донесеш на кио Изток?

# 760
дам.......един от малкото домове, където децата ЖИВЕЯТ, а не вегетират..... в събота може да минем да ги видим,н о ще звънем предварително
сега, буса за Плевен с памперси е пълен - благодаря на matacosmata за финансите, на Боряна и мъжа и Иво, за невероятното желание, с което откликнаха на молбата ми, на Djina, на персонала в Плевен....  bouquet  bouquet  bouquet

# 761
Искам да напомня, че имам мнооого фолиева киселина. Ако на някой му хрумне как и къде да я използваме - нека сподели. Не е с изтичащ срок на годност, но е факт, че си стои от доста време. Crazy

# 762
  • София
    Не съжалявам, сама съм с малките, а нямам шофъорска книжка. Ако мога с колет да ги пратя може би?

# 763
  • sofia
Искам да напомня, че имам мнооого фолиева киселина. Ако на някой му хрумне как и къде да я използваме - нека сподели. Не е с изтичащ срок на годност, но е факт, че си стои от доста време. Crazy

ми,утре можех да оставя в Доганово за Ели и другите newsm78Просто ни напомняй,а не е зле да се даде на вси4ки големи моми4ета в големите домове където ходим из цяла БГ Hug

Криска,аз 4акам от Плевен вклю4ване за операциите на двете деца ,днес не се обадиха.Ще помагаме с ортопеди4ни обувки на едно детенце .ДРугото ще се оперира в Токуда защото неса му добре о4и4ките и ще трябват специални лещи,говорила съм на едно място кой да ги поеме,но 4акам подробности от Плевен.Слу4айно да ти споменаха днес нещо?
Писна ми,ако 4етеш,моля те как беше фирмата за лещите?

Айла,би ли погледнала има е дна тема с нуйди тук и просто ги изпрати на който и да е бебешки дом от темата,моля те.
На мен до края на идната седмица ми е невъзможно да мина до вас Tired

# 764
малееееееее ква съм паткааа, заспала, тъпа ужасна
споменаха ми разбира се
сега - обувките към 150 лв, цената ще е точна, след изготвянето им
лещите - 900 лв двете, тръв2до, 450 лв всяка. това ми казаха, само не знам какво сте се разбирали как ще с едейства
леле Роска съжалявам, просто изключих ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт