"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 39 914
  • 838
  •   1
Отговори
# 735
Момичета,днес брат ми ме помоли да ви питам следното:
Във фирмата,в която работи имат МНОГО сок от рози,на който му е изтекъл срока преди 2 дни и искат да го дадат някъде(искат документ за дарение).Брат ми каза че сока разхлабва Sick
Имате ли някакъв интерес?

# 736
  • sofia
Във фирмата,в която работи имат МНОГО сок от рози,на който му е изтекъл срока преди 2 дни и искат да го дадат някъде(искат документ за дарение).Брат ми каза че сока разхлабва Sick

моля те,питай го още колко след редовния срок е в годност.
Можем да питаме в Доганово ,но никой директор няма да си вкара официално в склада сок с изтекъл срок,защото нямат право.И съответно няма как да дадът документ за дарение Wink
Могат да го вземат и изпият веднага ,но без документ Twisted Evil
Брат ти да прецени Wink

# 737
 Извинявам се,че нямам време да чета,но има ли ДБМ някакъв офис,където мога да донеса едни биберони,че днес ще ходя към центъра и до колко работи?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=223815.0

# 738
Извинявам се,че нямам време да чета,но има ли ДБМ някакъв офис,където мога да донеса едни биберони,че днес ще ходя към центъра и до колко работи?
на царибродска 70, ет 1 - Кристина Николова търси - това е До пазара Димитър петков  bouquet  bouquet
телефона ми е 0887862363  bouquet

# 739
на царибродска 70, ет 1 - Кристина Николова търси - това е До пазара Димитър петков  bouquet  bouquet
Точно на тази улица ще ходя днес,значи ще мина да ги оставя  Simple Smile

# 740

моля те,питай го още колко след редовния срок е в годност.
Можем да питаме в Доганово ,но никой директор няма да си вкара официално в склада сок с изтекъл срок,защото нямат право.И съответно няма как да дадът документ за дарение Wink
Могат да го вземат и изпият веднага ,но без документ Twisted Evil
Брат ти да прецени Wink
За съжеление шефовете на брат ми решиха,че ще дадат всичкия сок(около 2000бр.)на старчески дом(без документ за дарение).Само не разбрах,защо не даде малко и за децата,но здраве да има всеки сам си решава какво да прави...

# 741
Мили БГ мами,
разполагам с голямо количество дрехи размер 38/40 или М: панталони, блузки, пуловери. Стават както за деца така и за големи ( ръст 160-175). Много бих искала да им се намери приложение, носени са не много и са запазени и ако прецените, че ще свършат работа за някое от домчетата бих била много щастлива.   Пишете на лични!!!

# 742
  • Sofia - TelAviv
Точно на тази улица ще ходя днес,значи ще мина да ги оставя  Simple Smile

Така.......  Grinning въпросните биберони вчера кацнаха, най-накрая при мен  Mr. Green
От цялата история почти излезе. че офиса на ДБМ е в работата на Криси   bouquet
Криси, шефа ти трябва да се замисли  Joy

Благодаря на Иленка   bouquet  bouquet  bouquet.
В плика освен 21 биберони и една залъгалка, има 1 чифт зимни обувки 23 номер- за момиче, пантофки 22 номер и гуменки( още по-малки). Има една кутия чай на Хип, кутия крем Пенатен, две шишета(чашки) и комплект шапка, шал и ръкавички за бебе.
Обувките и комплектчето са страхотни,  така че казвайте за къде.
Бибероните ще ги занесем в Св. Параскева утре.

# 743
Кари,чакаме ИВЕТ да се включи с прясно инфо за новото ни бебче-от какво ще има нужда-мисля,че чая и козметиката стават идеално за ДЕСИ-още повече че са единични бройки и за дом не е удачно
айде ИВЕТ-казвай нуждите,че и аз имам неща,както ти казах Praynig Hug

# 744
Здравейте и от мен Hug
Момичета, получихме тази покана по мейла в нашата редакция. Тъй като Движението е социално ангажирано (както е видно от всичко, което правите  bouquet), смятам, че хората, които трябва да присъстват на това мероприятие са майките от Движението.

Всеки има право и заслужава да бъде обичан!

ПОКАНА за ПРЕМИЕРАТА
на документалния филм
„ЦЕЛУВКА ЗА ЛЕКА НОЩ”

Информация за медиите – 18.09.2007г.

По официални данни над 8600 деца растат днес в домове за отглеждане на деца, лишени от родителски грижи. над 8600 български деца. Повечето от тези деца са емоционално и социално осакатени и не успяват да се реализират успешно след навършването на пълнолетие.  България има значително по-висок процент деца в институции от останалите страни в ЕС. По-голямата част от децата в домове не са сираци и имат живи родители. Сираци са едва под 2%.

Като част от инициативата "Аз съм! За всяко дете – семейство.", стартирала през април 2007 г. екип под режисурата на Андрей Хадживасилев („Паркур – начин на живот”) създаде документалния филм "Целувка за лека нощ".

Заповядайта на премиерата:

дата: 20 септември 2007 (четвъртък)
място: Дом на киното, София
начало: 19 ч. – вход свободен!

На премиерата ще присъства екипът създал филма, както и други официални гости и светски личности, ангажирани с проблема!

Във филма публични личности и специалисти, сред които д-р Валентина Лихарска, Кристина Баксанова, бате Енчо, Жюстин Томс и др., коментират последствията от оставянето на деца в домове за самите деца и за цялото общество, както и потребността на децата да растат щастливо. 
„Ако ти е студено – ще се стоплиш някак си, ако си гладен – ще се нахраниш с нещо, но ако ти е студено на сърцето и душата – тогава е ужасно. Ако не си обичан, ти страдаш и се чувстваш изгубен в големия свят, без никаква опора и защита. Затова, знай, че всеки има право и заслужава да бъде обичан.” из „Целувка за лека нощ”

*Прилагаме 2 снимки (кадри от филма) на главната героиня – Алексанрия Доканина.

Повече информация, снимки и трейлър за филма може да намерите на:
www.az-deteto.com/azsam

За контакт:

Горица Белогушева
Връзки с медиите Az-Deteto.com
gbelogusheva@abcbg.com
тел. 02/ 951 51 87
ул. Никола Славков 41, София 1463

ABC Desgin & Communication, www.abcbg.com

# 745
да-знаем за филма и ще го посетим  bouquet

вижте това-ще се отпускат стипендии за деца-сираци за обучение
имаме ли подходящи деца,които да кандидатстват

www.kampaniata.org

# 746
Предполагам,че и след това ще може да се види филма. За съжаление няма да успея да дойда на примиерата. Sad

# 747
Кари,чакаме ИВЕТ да се включи с прясно инфо за новото ни бебче-от какво ще има нужда-мисля,че чая и козметиката стават идеално за ДЕСИ-още повече че са единични бройки и за дом не е удачно
айде ИВЕТ-казвай нуждите,че и аз имам неща,както ти казах Praynig Hug

Козметика, чай, биберони - екстра, имат нужда. Алекс е счупил количката на бебето, но Деси каза, че ще си купи - намерила някакви евтини  - ако успее, евалата.....
Ети, доколкото разбрах, тя нямаше зимни дрехи за бебето, но пък взех два пакета дрехи от Цеци, в които не знам какво точно има - ЦЕЦИ, ако можеш да се включиш тук. Но космонавт със сигурност май нямаше - защото това е обемна дреха и щях да видя. Шапка и под. не знам дали има в торбите също. Може да им заделим и тях. Казвайте.....  Hug
Иначе те са добре. Направих снимки и малко след това някой изпусна телефона ми и картата ми спря да работи. Та снимки в момента пак нямам. Иначе Симона е много сладка, с черна голяма коса. Simple Smile
Кърмят се, проведох агитация, да се надяваме, че ме е слушала внимателно. С Алекс сдадоха багажа много рано.....

# 748
Ивет, чакам една майка да ми прати зимни дрешки в началото на идната седмица. Те са за на възраст от 0 до 6 м. Ще ти ги дам, имай ги предвид . Peace

# 749
Така.......  Grinning въпросните биберони вчера кацнаха, най-накрая при мен  Mr. Green
От цялата история почти излезе. че офиса на ДБМ е в работата на Криси   bouquet
Криси, шефа ти трябва да се замисли  Joy

Благодаря на Иленка   bouquet  bouquet  bouquet.
В плика освен 21 биберони и една залъгалка, има 1 чифт зимни обувки 23 номер- за момиче, пантофки 22 номер и гуменки( още по-малки). Има една кутия чай на Хип, кутия крем Пенатен, две шишета(чашки) и комплект шапка, шал и ръкавички за бебе.
Обувките и комплектчето са страхотни,  така че казвайте за къде.
Бибероните ще ги занесем в Св. Параскева утре.

Само искам да вметна за чайчето,че е отворено преди 1 седмица и трябва  да се използва по-бързо,мисля,че може да
 се ползват 2 месеца след отваряне - най-хубаво да се види на етикета. Купих го за разнообразие на дъщеря ми,ама не го хареса на вкус  Sad   За над 6 месеца е.
Обувките са чисто нови. Пантофките са обувани 2 или 3 пъти,така че и те един вид са нови.

Общи условия

Активация на акаунт