"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 39 922
  • 838
  •   1
Отговори
# 720
аз мисля да ходя на коньцерта ама с ремаркето, а и на прожекцията ми се иска да дойда, току що по нова даваха част от филма, този режисьор много млад

Последна редакция: пт, 14 сеп 2007, 09:54 от rut

# 721
е хайде всички на прожекцията Hug

нямам на кой да оставя дреб4о Twisted Evil
а на концерта кой ще идва освем мен и Ивето

И аз най-вероятно , но към шест часа и естествено ще съм с  детето

# 722
Ети, нямам идея как са с дрехите, щото за тях има два пакета, но не знам какви неща има там. Мисля си, ако искаш можеш да ги донесеш, пък ако се дублират мога да оставя дубльорите в склада в Люлин. Друго се не сещам, щото не знам какви дрехи има там...  newsm78

# 723
Днес успяхме да отидем до двата дома за деца до 7г. в Русе.В дом Надежда занесохме събраните от няколко мои приятелки неща за първолаците.А децата от ДМСГД водихме на цирк.Цирк Балкански гостува в Русе и подари 20 усмивки - на 13 деца и 7 придружители.Децата бяха впечатлени според мен най-много от акробатичните номера и естествено от палячовците.
Децата бяха почерпени с по пакет царевични пръчици,много бяха доволни.

# 724
  • sofia
Днес успяхме да отидем до двата дома за деца до 7г. в Русе.В дом Надежда занесохме събраните от няколко мои приятелки неща за първолаците.А децата от ДМСГД водихме на цирк.Цирк Балкански гостува в Русе и подари 20 усмивки - на 13 деца и 7 придружители.Децата бяха впечатлени според мен най-много от акробатичните номера и естествено от палячовците.
Децата бяха почерпени с по пакет царевични пръчици,много бяха доволни.

HugРадвам се за децата Hug

знаеш ли къде то4но се намира с.Могилино ?

# 725
Момичета, мама Яна ми даде:
 - буйки за бебе 10-11 месеца - 2 чифта "Колев и Колев" -номер 18/19 бели,изкуствена кожа
 - мокасини, кафяви набук - №23
 - мокасини, кремави - №21
 - обувчици за момиче- бели, кожени - №22
 - обувчици кафяви, есенни с връзки - №23
 - сандали, бежови , набук - №22
 - ботушки , бели за момиче - №24
Всичките са много запазени.
От нея има и една торбичка с тетрадки, моливи и др, които утре ще предам на Дамаянти

# 726
ЗА Цецка И мАМА ЯНА  bouquet  bouquet  bouquet

БРАВО ЗА ЦИРКА И ЗАРАДВАНИТЕ ДЕЧИЦА Hug  bouquet

# 727
УПС-ЗАБРАВИХ-ЗА КАКВО ДОЙДОХ ДА ПИША Embarassed
СЛЕД МАЛКО ТРЪГВАМ ЗА ДОГАНОВО Party-ЩЕ ПРЕДАМ МНОГО ПОЗДРАВИ И ПРЕГРЪДКИ-ЩЕ ЗАНЕСА ПЛОДОВЕ Peace

# 728
Момичета, в мен имам лятна количка тип чадър, синя, запазена - от сина ми е. Само седяща, до 15 кг, компактна и здрава. Купувана е от Como. Ако знаете някой да има нужда, казвайте. Мога да я донеса утре на акцията или да я занеса в склада в Люлин.

# 729
Не съм ходила в Могилино,но има жп.връзка до там от Русе.Какво трябва да проверя?Знам,че и там има дом за деца.

Роси,днес ти пратих свидетелствата за дарения за играчките.

# 730
  • София
Забравих да ви пиша, че сме болни и не успяхме за концерта!
Пишете как беше?

# 731
Момичета,искам да ви кажа,че вчера по новините гледах репортаж за дома в Доганово и съм възхитена  newsm10Искам само да ви изкажа възхищението си и гордостта,че макар и виртуално познавам такива личности като вас smile3501 Просто нямам думи колко много сте успели да наприте за тези деца.Сигурна съм,че условията за живот , които сте им създали и топлото ви отношение им помагат много да се борят с тази несправедлива съдба,която имат.

# 732
  • Linz
Имам здрави дрешки и обувки за момиче, може ли някой да ме посъветва къде мога да ги дам? Играчки също мога да даря.

# 733
  • Sofia
За каква възраст са дрешките и обувките.  Аз мога да ги взема -през седмицата ще ходя да нося багаж до дома в Перник и в П. Славейков.

# 734
  • Linz
За около 2-3 год. възраст.

Общи условия

Активация на акаунт