"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 39 935
  • 838
  •   1
Отговори
# 705
"Първият по рода си концерт в подкрепа на българското училище ще се състои на 15 септември 2007 г. от 17 ч. пред Народния театър.
Участници в него ще бъдат 5-ма от изпълнителите на Music Idol: Невена Цонева, Стефан Лалчев, Пламен Пътов, Деница Хаджииванова и Красимира Иванова, както и посланика на кампанията “Подкрепи своето училище” – Мартина Вачкова.
“Обичам своето училище и му помагам!” е мотото на концерта в подкрепа на българското училище, на който са поканени всички ученици и родители. Освен песни и музика за посетителите е предвиден и друг специален подарък. В края на събитието ще бъдат раздадени 50 уникални бележника с шестици, подписани от 5-мата изпълнители от Music Idol.
Концертът е част от националната инициатива на Office 1 Superstore “Подкрепи своето училище” с подкрепата на Министерството на образованието и науката и с медийното съдействие на радио N-JOY. "

Роси, можем ли да заведем някой на този концерт?

# 706
  • sofia
Иве,говорих с Дун4ев,може да доведе 40 деца,но му трябват пари за транспорта.Каза,4е супер ще се радват децата,ноооооо Rolling Eyes е разход,който няма с какви пари да покрият Close

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 16:40 от lavender

# 707
Роси намери парички...

вижте и това, мисля, че това вече е за възрастни, които имат интерес към темата:
http://www.az-jenata.com/?page=article&aid=5017

Последна редакция: ср, 12 сеп 2007, 17:14 от НЕ ЩА

# 708
  • sofia
Роси намери парички...

вижте и това, мисля, че това вече е за възрастни, които имат интерес към темата:
http://www.az-jenata.com/?page=article&aid=5017

благодарим за което на Габи от Кипър  bouquetДецата ще дойдат на концерта в събота Peace

# 709
  Ехааа,   bouquet за Габи!
  Ще се опитам да отида на прожекцията, ако някой реши да ходи нека свирне.

# 710
искам да отида-ама от сега на знам на 100%-ще се чуем Евче

# 711
искам да отида-ама от сега на знам на 100%-ще се чуем Евче

И аз искам да дойда на прожекцията, така,че свиркайте и на мен Hug

# 712
и аз ще ходя на прожекцията в чертвъртък, де... Simple Smile и на концерта в събота
още нямам отговор от Mtel Imax за евентуално кино на хлапетата от Доганово преди концерта, ще пиша като се разберем...
вече имам - няма да направят допълнителна отстъпка, зна4и става трудно да си го позволим - около 200 лв ще са билетите, отпада...

Последна редакция: чт, 13 сеп 2007, 12:32 от НЕ ЩА

# 713
  • sofia
и аз ще ходя на прожекцията в чертвъртък, де... Simple Smile
още нямам отговор от Mtel Imax за евентуално кино на хлапетата от Доганово преди концерта, ще пиша като се разберем...

аз пък ще отида на концерта пред Народния  Crazy
Иве,Дун4ев моли за пове4е инфо за събота Praynig

# 714
е хайде всички на прожекцията Hug

# 715
  • sofia

нямам на кой да оставя дреб4о Twisted Evil
а на концерта кой ще идва освем мен и Ивето

# 716
  • София
Аз ще се пробвам - дано нищо друго не изникне!

# 717

нямам на кой да оставя дреб4о Twisted Evil
а на концерта кой ще идва освем мен и Ивето
нали е на открито? ако не е много студено ще дойда с ремаркето Mr. Green

# 718
Може би ние също ще дойдем на концерта, ако е хубаво времето.

Имам въпрос - имам при мен малко дрехи за по-едра жена, 50 номер - костюми, рокля, пуловер ... - все запазени и хубави дрехи. Ако се сещате за някой, на когото да ги дадем, нося ги веднагически в неделя или когат кажете, че ми заемат място, а нямам никакво такова.

На акцията ще донеса кашончето с линии, както обещах. След това сигурно ще ида до Люлин да видя новото попълнение на Деси и Илия.

Друго се не сещам  newsm78

# 719
ИВЕТ,за новото попълнение-(да им е живо и здраво Hug)-има ли нужда от нещица-аз съм пораздала на НИя нещата,но на прима виста се сещам за едно ескимосче ново-розовко-за зимата,за 1 пелена,за няколко бодита-да нося ли? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт