"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 39 908
  • 838
  •   1
Отговори
# 195
Мами,искам да ви питам ходихте ли до Трън?Какво е положението сега?Какво са получили децата?От какво друго имат нужда?Звъня в дома - или никой не вдига,или все попадам на човек,който не е наясно с въпроса.Ако сте ходили,споделете.Крис,напиши и в Моето бебе.

Имам приятна изненада за вас,по-точно за Крис.Крис,номинирана си за Мисис Смело сърце в Моето бебе.Наградата е аплодисменти и морално удовлетворение.

Чакам новини за Трън,казвайте с какво можем да сме полезни още.Не мога да отида до там,защото съм на другия край на България,но ако мога да направя друго,с радост ще се отзова.

Целувки за всички вас!Всички вие сте достойни за титлата Мисис Смело сърце.

# 196
# 197
Поздрави от Дунчев! Grinning
Развалила му се е колата, което значи - ремонт. Confused
Жени, морето им е от 16.06. до 05.07.

Дунчев търси кръстницата на Стоил - Мариета Йоцева. newsm78 Иска да се обади в дома. Praynig Също търси и телефона на Рени ... аз трябва да го имам някъде, но нямам време да го изравям. Rolling Eyes
Така, че моля някой, ако има тел. номера и на двете да ми ги пусне на ЛС, за да му звънна и да му ги дам. Peace

Аа...и последно Ели носи 38-39 номер, както ви и казах. Peace

Май това беше. Hug

# 198
  • sofia
Полу4ени са два колета за сега в Трън.Единят с 4орапи,а другият с 4етки за зъби.Раздадени са на децата,но молят за още 4орапи.Казаха още,4е и обувките са им спешни,но тях ще се опитаме от тук да организираме.Ще стане сложно с колети newsm784ехли,джапанки също..........
Току що говорих с Ни4ев Wink

Мерси на вси4ки от продавалника  bouquet

# 199
Имам няколко чифта официални обувки от посочения номер, утре ще ви пусна снимки ако стават за мацката - давам ги .

# 200
  • sofia
Имам няколко чифта официални обувки от посочения номер, утре ще ви пусна снимки ако стават за мацката - давам ги .

видяхте ли в темата на Дидка,4е и в Горна и Търново има две абитурентки Peace Peace

# 201

Sunnily*, моля те,прати ми снимките Praynig

# 202
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Искам да благодаря за бързото отзоваване на Bili от Горна Оряховица,на Криси и Вили от София,на Роси от София,на жените от един цех в местната фирма АПОЛОН,на фирма БИС - БОГОМИЛ СТОЙЧЕВ/производител на български обувки/  от Велико Търново   за  предоставените обувки за абитуриентките,на Цвети от Първомайци-едното момиче от първо виждане  си избра нейната рокля,на Елена/tiha voda/ и нейната сестра!
Очаквам още официални дрехи и сигурно ще зарадваме и други деца,трябва да видя как са нещата в Балван!Което остане,а то ще остане,в найлонови пликове и на закачалки за догодина
Момчето от Стражица още не е готово за бала,а май има и още едно момче-немога да се свържа с директорката на дома в Горски Сеновец!

# 203
Миленче, и снимките ще пратя само малко време ми трябва, че ме е налегнала някаква пролетна умора ли, мързел ли  Mr. Green, но така или иначе имам те предвид  Hug

А иначе ще погледна и в темата на Дидка, и между другото Дидка, трябват ли ви още обувки   Crazy

ЕТО ги обувките Черни са - Вторите са лачени, другите кожени със сребърен метал отпред и на токчето.

ЕТО ги и снимките от рождения ден на една сладкишка  Hug   Албума е личен който иска парола - на лични (нали така трябва)

Последна редакция: чт, 10 май 2007, 00:02 от Sunnily*

# 204

ЕТО ги и снимките от рождения ден на една сладкишка  Hug   Албума е личен който иска парола - на лични (нали така трябва)

да така трябва, хайде прати ми паролата да я видя  bouquet

# 205
  • София
Оги и момчетата организират нещо за абитуриентката в Доганово. Още са на етап уговорки, но предполагам, че ще се погрижат да изпратят подобаващо детето на бала.

# 206
  • sofia
Оги и момчетата организират нещо за абитуриентката в Доганово. Още са на етап уговорки, но предполагам, че ще се погрижат да изпратят подобаващо детето на бала.

както винаги перфектни Heart Eyes

# 207
Миленче, и снимките ще пратя само малко време ми трябва, че ме е налегнала някаква пролетна умора ли, мързел ли  Mr. Green, но така или иначе имам те предвид  Hug

А иначе ще погледна и в темата на Дидка, и между другото Дидка, трябват ли ви още обувки   Crazy

ЕТО ги обувките Черни са - Вторите са лачени, другите кожени със сребърен метал отпред и на токчето.

bouquet

# 208
Имам въпрос:
Ще купуваме ли памперси от онзи, за който вече писах?! Той и мостри ми предлага...довечера можел да ми ги даде, ако сме се видели. Joy Joy Joy

# 209
Имам въпрос:
Ще купуваме ли памперси от онзи, за който вече писах?! Той и мостри ми предлага...довечера можел да ми ги даде, ако сме се видели. Joy Joy Joy

Ти ли ще ги изпробваш мострите?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт