"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 39 882
  • 838
  •   1
Отговори
# 225
  • в Низината
gergi ако имаш летни, за ирина от Дупница вмомента пращат майките, можеш директно с колет да ги пратиш, искаш ли адрес newsm78

Имам много летни. Давай адреса. Колко голямо е момиченцето?

# 226
на 7 месеца в момента Дупница, п.к. 2600
ул. Начо Величков 13
Ирина Събева

# 227
  • в Низината
Moon, благодаря ти. Ще гледам да ги подготвя и до края на седмицата да ги изпратя. А можеш ли да ми кажеш къде мога да прочета повече информация за семейството?

# 228
  • sofia
предлага се запазена детска лятна коли4ка Simple SmileДа трябва някъде?
Ирина от Дупница  newsm78 и майката от Плевен newsm78
 gergi ако имаш летни, за ирина от Дупница вмомента пращат майките, можеш директно с колет да ги пратиш, искаш ли адрес newsm78

казвй къде за да кажа на моми4ето да я изпрати ако е съгласна Praynig

# 229
Moon, благодаря ти. Ще гледам да ги подготвя и до края на седмицата да ги изпратя. А можеш ли да ми кажеш къде мога да прочета повече информация за семейството?
Ми Роска на Ирина в дупница
Герги ето ти темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=151934.0

# 230
  • sofia
Ми Роска на Ирина в дупница
Герги ето ти темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=151934.0

ок Крис4е  bouquet

Томасе сеърза ли се с теб за Трън ?каквото можете вземете за там,имат нужда от доста неща Rolling Eyes Rolling Eyes

# 231
да забравих да ти напиша, в четвъртък ще се видим и ще ми даде паричките, после ще гледат наснимки, какво съм купила на децата:) - да не забравиш една играчка си и обещала плетена Rolling Eyes

# 232
  Ох, Мери, напатила си се...Важното е, че е бил "малкия дявол". Хубаво е, че ще ги съдиш, не може вечно да се им се разминава!

# 233
 Shocked ужас, тая седмица сигурно за стотен път се потрисам от милата заобикаляща реалност, а е само вторник. Та и аз съм твърдо за да се съди общината, даже се коментираше че това е напълно реално ама май трябва на място на инцидента да се повика КАТ ли или някой друг Орган  Crazy на реда за да се състави протокол..... Както и да е подкрепям те Мери и ако мога с нещо ще помогна.

# 234
  • София
Мери, то не е за коментар , и шапка ти свалям , за решението ти!Слава Богу, че ви няма нищо и че Никола е добре и е още прекалено малък за да разбере какво става  Praynig

# 235
  • sofia
лятната коли4ка за която писах ще я дадем на Петето Peace

# 236
  • София
Нали не сте забравили, че у нас има две колички и двете са хубави  Hug

# 237
Нали не сте забравили, че у нас има две колички и двете са хубави  Hug
Може ли да взема едната за една приятелка, не е бедна или в мизерия, но е полусираче, на една заплата с мъжа и и мисля би и помогнало много, сигурна съм, че ще я пази после ще иде при друга майка, ако може разбира се, преценете. Всъщност каква е количката Ивенце

# 238
  • София
Едната количка е лятна, която искаха момичетата от Видин, но не успяха да вземат, а другата е комбинирана и е триколка - по-голяма е , но ми се струва много удобна  Hug

# 239
Количка трябва и на една от самотните майки, които се обгрижват от дневния център за младежи, където ходих вчера. Предполагам, че ако им дам координати откъде да си я вземат, сами могат да дойдат. Само кажете при кой има непотребна. Иве, при теб остана ли нещо необещано? Роси, каква е твоята и има ли някой, за който се пази? Мери (съди ги, мамицата им! Надявам се, вече сте добре и двамата!) при теб също си спомням, че имаше една лятна.

Общи условия

Активация на акаунт