"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 39 875
  • 838
  •   1
Отговори
# 240
  • sofia
Количка трябва и на една от самотните майки, които се обгрижват от дневния център за младежи, където ходих вчера. Предполагам, че ако им дам координати откъде да си я вземат, сами могат да дойдат. Само кажете при кой има непотребна. Иве, при теб остана ли нещо необещано? Роси, каква е твоята и има ли някой, за който се пази? Мери (съди ги, мамицата им! Надявам се, вече сте добре и двамата!) при теб също си спомням, че имаше една лятна.

Гери,обещах я не Петето Peace

Имате поздрави от Илиева от Кюстендил и д-р Лихарска Hug

# 241
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Гери,не трябваше ли в Кенгуру да има за защитеното жилище newsm78 Взех си го сега,но не намирам материала newsm78

Ако някой ходи до Доганово преди мен тези дни,имам много списания,летни дрехи за девойките и много козметика,лакове,аксесояри за коса и парфюми от мен,мисля че много ще им се зарадват тинейджърките там Mr. Green Mr. Green

# 242
pak pitam-момичета-ще има ли кой да отиде на Ели на бала на 24 в доганово-много кофти се получава-и мотористите няма да отидат май, и ние- Sick-
аз не мога-на бал на сестра ми съм Sad
не ми се ще да я ставяме сама Praynig
в събота й видях роклята-много е готина наистина-ходихме и обиколихме целия център за обувки-за да са сребристи-голям кич по тия магазини бе-бях с подути крака накрая ама намерихме-сребристи сандали-среден ток-за 62 лв Wink

май за сега няма и кой да й направи прическата-някаква идея newsm78

видях и Дани-много е отслабанал от бачкането-работи в мебелен цех-каза,че е доволна
и тя ще кандидатства пак заедно със сестра й-ще ги записвам за предварителни изпити на 5 юни в Шумен и май и в благоевград ще се пробват
ми това от доганово Rolling Eyes
Карамфилчо е загазил..... отново-ту го има-ту го няма Crazy

# 243
  24-ти работен ден ли е?

# 244
  • sofia
  24-ти работен ден ли е?

официален по4ивен ден е Ев4е.

# 245
  • София
Гери, количката едната я искаха от Види, но не знам какво стана - дали не се отказаха  newsm78 (ще ги питам)
Другата Криси я иска  Hug Ако все пак едната хартиса - ше ти пиша   bouquet

# 246
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Дамаянти,как да си сложа банера  newsm78

# 247
Гери,не трябваше ли в Кенгуру да има за защитеното жилище newsm78 Взех си го сега,но не намирам материала newsm78

Мери, събитието беше на 26-ти, а те до 25-то число си списват броя. Ще влезе в следващия брой със снимки. Отделно ще им напиша и статия за майките ни - сираци. Сега си сменят и офиса и след месец ще са готови да приемат децата от Трън, по проекта за професиите  Laughing

Ети, между 22 и 27 не съм в София (малка забежка по морето ще направим  Crazy  Laughing), иначе с удоволствие бих отишла! Знае ли някой, какво стана с идеята за кръщене в Доганово, че си имам една омайна кандидаткръщелница там  Laughing Heart Eyes Във тази връзка - да знаете как само ми се ходи там. Скоро ще ходи ли някой?

Иве, ако остане нещо, свиркай  Whistling  Hug

# 248
  • София
Ето какво знам аз за Доганово:
http://bikerz.netissat.bg/viewtopic.php?t=5725

# 249
Яни, шапка свалям на двуколесатите   bouquet

# 250
  • София
Ако знаеш колко ме е яд, че няма да сме тук за бала! Миналата година преживяването беше несравнимо, не само за абитуриентките!

Абе нещо напоследък все пропускам важните неща Sad

Я да питам друго - става дума за дома Асен Златаров в София: пускат ли децата свободно да се разхождат из града без придружител?

# 251
  • sofia
Ако знаеш колко ме е яд, че няма да сме тук за бала! Миналата година преживяването беше несравнимо, не само за абитуриентките!

Абе нещо напоследък все пропускам важните неща Sad

Я да питам друго - става дума за дома Асен Златаров в София: пускат ли децата свободно да се разхождат из града без придружител?

нямаме наблюдения в този дом Яни Rolling Eyes

# 252
  Ако не съм на бач и сме здрави ще отида. Днес я сънувах.

# 253
от колко часа е изпращането на Ели, някой знае ли

# 254
  Здраво ме мотае нета Twisted Evil
  Жени, ти ще ходиш ли?

Общи условия

Активация на акаунт