Американски колеж- тридесет и втора тема

• 7 204
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
  • софия
Не съм сигурна, че тези неща ги пише изобщо в engage, с изключение на файнълите. Най-много матурите, но те се проверяват в сайта на МОН.
Балът трябва да го знае от миналата година. Не са ли събирали пари за запазване на ресторант и дискотека? Не че тя не е ясна коя ще е 🤣 Трябва да са получили календар за събитията. Не съм сигурна дали и ние не получихме или дъщеря ми ми препрати, но със сигурност Колежа е подготвил.
Това е от миналата година:
Скрит текст:

# 61
Благодаря, Звънче. Не съм получавала такъв  календар. Ще го питам, но мисля,че и той нищо не знае. Ние се преместихме в друг град и си говорим предимно за готвене и чистене като се чуем 😁

# 62
Синът ми за първи път от 5 г. каза,че се чувства "притиснат". Някой може ли да сподели график за края на годината -last bell, файнъли, матури, церемония, бал и т.н. Не мога да се ориентирам в engage 😊

В календара на Колежа има инфо за всички дейности-
30.04- last bell
от 04.5 до 08.05 - без 06.05- срочни изпити за 12 клас;
офиц. вечеря на випуска- 15.05.
матури- 20.05 и 22.05, като след втората матура ще е и церемонията по връчване на амер. дипломи.
бал- 30.05- ама кой ти мисла за бала...поне не от сега...

Успокойте децата ... има време за всичко. Трябва да се наслаждават на емоциите, които всяко събитие ще им донесе!
Не че и моят не мрънка-или за файтъла по история, или за нещо друго.- не обръщам внимание вече.

# 63
  • София
Бихте ли споделили родителите поканени ли са (могат ли да присъстват) на някое от тези събития? Имам предвид да наблюдават, снимат, пускат някоя сълза...

# 64
Бихте ли споделили родителите поканени ли са (могат ли да присъстват) на някое от тези събития? Имам предвид да наблюдават, снимат, пускат някоя сълза...

Last bell е лудница. Няколко випуска идват да празнуват с абитуриентите на фонтана. Вечерята си е само за ученици. Церемонията е специално за пускане на сълзи хахах

# 65
  • софия
Родителите са поканени преди бала. Виждам, че има промени за връчване на американската диплома. На нея също имаше церемония и присъстват родители, близки.

# 66
Здравейте, може ли информация през последните години кой номер резерва е бил последно приет? Или с най-нисък процент резултат. Също така до края на месец юли ли може да се очаква покана за записване? Благодаря!

# 67
  • софия
В блога на Данибон всяка година има резултати на приетите деца. Всяка година най-ниският и най-високият бал са различни.
В сайта на Колежа се обявява на коя дата ще бъде обявена покана за допълнителен прием. Записването след нея е в много кратки срокове - 2-3 дни. Имало е година и без такава.

Общи условия

Активация на акаунт