Действието на свекърва ми ме накара да се замисля

• 2 427
  • 109
  •   16
Отговори
# 30
Всички на работа, освен нашата мома. Къща ѝ осигурили отделно (вероятно благодарение на свекървите), издържат я. По-добре да не мрънка за глупости, че може да не премине от годеница на по-горен левъл.
Вие от къде знаете през какво минавам,че говорите с такъв тон? Никоя от вас не е в обувките ми,нито пък аз във вашите,но би било добре вие като по-възрастни от мен жени не да ме съдите за това което питам,а да ми дадете съвет,защото аз все още съм в началото на всичко. Както и да е най-важното е да има уважение. Благодаря за отговора и хубава вечер!

За мен е абсурдно, ако някой си има сериозни проблеми на главата, да се занимава с глупости от сорта защо свекърва му била спала в бившата стая на сина си в собствения си дом.

# 31
Хубаво си пуснала темата.
Притеснена си. Но от какво не си казала?
Имаш опасения за кръвосмешение ли? Че спи с майка си ли? Или че сутиена е на друга жена? Как разбра, че сутиена е на майката? Принципно като спиш махаш сутиена, не обратното. Нещо тук ми бяга логиката.
Имат нездрави отношения по принцип ли, че да ревнуваш?
Какви са им отношенията? Фамилиарничат ли, интимничат ли помежду си. Има и такива майки, но ти не си споменала нищо подобно, а само един сутиен.

# 32
  • София
Ама сериозно ли скритата мисъл е за интимни отношения майка-син?
Аз мислех, че подозира свекървата в изневери или се притеснява дали синът не води други жени у майкини си.

# 33
Надали толкова я вълнува с кои други мъже спи свекърва ѝ, ако не е с нейния. Аз така го разбирам.

# 34
  • ВАРНА
Ами,ако сутиена е на бащата?

# 35
  • София
То в днешно време, не се знае нищо. Wink

# 36
Иска ти се нещо драматично и невероятно, като сценарий на индийски сериал, но аз лично виждам жена, която се е преместила да спи спокойно, че мъжа й хърка.

# 37
Нашите като имаха котка, мама се беше преместила заедно с нея в моята стая, котката държеше да спи в леглото с тях, а баща ми не искаше, защото тя ги будеше в 5.
На мен ми звучи, че я притеснява, че между майка и син няма граници, нещо което го има при доста родители и техните пораснали деца по нашите ширини, защото сме такава култура. Това носи и плюс, и минус.
Вие в тази стая ли оставате като гостувате? Моите родители отказват да спят в нашето легло (когато ще летят и остават у нас, и понякога се случва да ни няма, и тогава пак отказват и спят на дивана). Просто граници. Аз лично вместо да пиша тема, бих му казала или бих го питала дали майка му ползва стаята, но без да споменавам сутиена.

# 38
  • Ст Загора
Голям проблем!
Не го мисли толкова! 
Той не живе там вече,  тя където иска да спи .

# 39
  • Down south
Свекървата може да се разполага в жилището си, както и е угодно.

ПП
Скрит текст:
Ако има класация за безумни теми, тази с отскок я повежда.
Скрит текст:

# 40
Хубаво си пуснала темата.
Притеснена си. Но от какво не си казала?
Имаш опасения за кръвосмешение ли? Че спи с майка си ли? Или че сутиена е на друга жена? Как разбра, че сутиена е на майката? Принципно като спиш махаш сутиена, не обратното. Нещо тук ми бяга логиката.
Имат нездрави отношения по принцип ли, че да ревнуваш?
Какви са им отношенията? Фамилиарничат ли, интимничат ли помежду си. Има и такива майки, но ти не си споменала нищо подобно, а само един сутиен.

Извадила си е сутринта дрехи за работа и 2 сутиена, сложила е този, който седи по-добре/не прозира. Тя отде да знае жената, че бъдещата снаха ще идва визитация, че да си оправи леглото и д си прибере сутиена. И да са се обадили по телефона, тя вече е била на работа.

Сега остава и годеника си да пита що майка му е спала в което си легло си иска в нейната си къща и защо не си прибира сутиените.

# 41
Ела у дома, ще намериш и гащи. Joy
Сега се сещам, че едната ми котка, понякога вземаше мои бикини от коша с пране и все ги носеше в стаята на детето. Grinning

# 42
Аз не разбирам за какво искаш съвет, авторке,  че да ти го дадем. Подозираш някакви кръвосмесители отношения между майка му и годеника ли, ами то нали той не спи там, дори и да е ползвала стаята майката, спала си е сама. Или пък те смущава, че му е осквернила леглото един вид, като го е ползвала. ...че у сутиен оставила, гадост.

Какво те притеснява точно, кажи. Какъв съвет и за какво искаш от нас

# 43
  • Melmak
Стига, де, не мисля, че авторката пуска теми, защото мисли за кръвосмешение. По-скоро, ѝ е станало неприятно, че свекървата ползва стаята на мъжа ѝ. Да, знам, че в нейния дом ще прави каквото иска.

# 44
  • София
Естествено, че за кръвосмешение пише, вижте продължението как мъжа й казвал, че майка му ще ревнува от нея.
Такъв сериал си е вкарала в главата, че да се чуди човек откъде да нормален човек би му хрумнало.

Честно казано, по притеснително е да се вкараш в такъв филм, отколкото да си посееш сутиена където си решиш в собствената къща.

Общи условия

Активация на акаунт