💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 6 112
  • 138
  •   9
Отговори
# 15
Мики, благодаря за новата тема. Flowers Hibiscus
Нека я изпишем с приятни новини и добри отзиви за сериалите.

Скрит текст:
Пчелички, невероятни сте! С удоволствие ще го изгледам 😃
"Любов и сълзи" няма как да има гледания в Ютуб, като в повечето страни сериалът е блокиран. А после се оплакват, че имал малко гледания.

Тина, платформите Shahid и Иви нали закупиха правата за излъчване. Само на тях може да се следи сериала в арабските страни и Русия. Youtube клиповете са им блокирани.

# 16
Слънце, не съм сигурна, че това причината 🤔
Сърцебиене и Далечен град също са закупени от ИВИ, но сериалите и фраговете са достъпни за потребителите в Ютуб. ( Давам тези проекти за пример, защото в Туитър пишат ( има и скрийншотове), че са достъпни ).

# 17
📸

От GQ Italia

# 18
Керем и Хадисе, направо си пасват. Satisfied

# 19
"Ако обичаш силно" - 17 еп. (български дублаж

Епизодите от 1 до 16 Simple Smile

# 20
Записвам се за новата темичка ❤

# 21
# 22
Керем Бюрсин пристига на наградите за устойчива мода на CNMI в Милано, събитие, което отбелязва ангажимента към органичната мода.

https://x.com/TheBursinSpain/status/1972016068316295293

# 23
Благодаря за новата тема!

Аз харесвам тази широка визия на Керем...стига с това подтискащо съвършено тяло...👌🤣👌

# 24
  • София
Привет в новата тема.  
Първо да почерпя домакинята ни Поли с един бодрумски локум с мандарини. Произвежда се само там.

След това да благодаря на преводачите за бързия превод на 2-ри епизод "Любов и сълзи". Утре го почвам.

За съвременната мода няма да коментирам, за да не показвам, колко съм назад в разбиранията за модерно.
Но така е било винаги, новото се твори от младите. Нека си носят това, което им харесва.
Иначе и Ханде и Керем стоят добре с тези нови модели. Нали са ни патрони и то красиви. А както се казва "Красотата ще спаси света".

# 25
Благодаря, Мики за новата тема.
Чета, Ви с удоволствие и скитам ...

# 26
Мики, благодаря отново за темичката и субтитрите! Flowers RoseПускам си го с удоволствие епизода и нощта е моя!

# 27

Бамбашките продължават да се продават в цял свят и до ден днешен ме хваща яд. С онова пренаписване на сценарий…
Нейсе, лека нощ Grinning

# 28
Мики, благодаря на новата ни тема 💐

В очакване на много позитивни новини за нашите патрони 🙏

Мики, много благодаря за новата тема!!
Радвам се ,че има нови неща  за филмите на Ханде и Керем!!
И двамата бяха блестящи в Милано!!
Лека нощ!!

# 29
Среднощен привет !
Мики, благодаря за новата тема и на всички момичета участващи в преводите на сериалите на Ханде и Керем !

Общи условия

Активация на акаунт