💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 14 752
  • 378
  •   15
Отговори
# 345
И аз се радвам за рейтинга. С малко, но нагоре.

Хем се движат по оригинала с някои сцени, хем главните герои са променени. И от къде излезе сега смъртта на брат й🙄🙄🙄 манджа с грозде.
Не съм гледала все още снощния епизод, затова и не мога да вникна в написаното. Имаш предвид, че е рано на този етап да споменават смъртта на брат ѝ или newsm78

Toxic-world, има логика в това което казваш - в Далечния изток са със съвсем различен мироглед. За нас, европейците, най-голямата ценност е живота, най-големият страх - смъртта. Може би оттам идват и различията в сценария (доколкото има такива).

Дилеми, относно финала на Кралицата
Скрит текст:
Виждаш чашата наполовина пълна. Чудесно! 😀

Яси и Линдето разбираемо се отбиват по-рядко, ако имат свободно време гледат да го прекарат с внучките си вместо с нас. Ама ни липсват 🤪❤️

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 14:10 от Margarita N.

# 346
# 347
Flowers Herb Ха, ха Слънце... чак три месеца /де да беше/.
Здравейте, мили момичета поскитах по света и повече у нас. Целия септември обходих черноморието ни от Дуранкулак до Ахтопол/Синеморец. Ле,лее... добре, че се прибрахме със снега, че какъво е сега УЖАС!
Гледах и четях крадейки я от сън, я от време за четене. Трудно само с телефончето, но винаги в крак - БЛАГАДАРЯ, ВИ!
Извинителна бележка...Wink

Скрит текст:

Следя и двата филма Сърцебиене на Керем и Любов и сълзи на Ханде. Много обсъждани и в същото време, трудни и болезнени теми, теми свързани някак с отношението ни към здравето на най-близки хора, отношения сложни, определящи отношения и нагласи, осветляване на истинските чувства, прозиращото лицемерие, неочаквани удари когато някой е в беда, тънки сметчици на гърба на страдащия и всичко това озарено от нови или възрадащи се любови.
Следя ги с интерес и усещам защо съм фен на Ханде / опроверга ме в очакванията ми за спад в артистичните и ѝ изяви/ изгражда много силен образ на Мейра. На модните подиуми в Милано и Париж е акцент на изящество, креативност и женственост в нейното многообразие.

За Керем, прекрасно и много слънчево момче, съумя да обере емоциите си. Ако, отсвири Гюнефер ще постигне много, много повече ... Ролята му на Арас в Сърцебиене за пореден път доказва големия диапазон на артистичните му възможности.

Снимчиците са ми старички, но с обновената техника ще наваксам и попълня архивите...Stuck Out Tongue

# 348
Ханде за Грация

https://x.com/i/status/1974418446097203405

От официалния акаунт са поздравили Лизге за празника ѝ.

# 349
  • София
Марги   

"Събудих се...
До мене маргаритки -
 любимите цветя на Бог.
Навярно ги е пратил някой,
който е будувал от любов.
Навярно някой, който знае,
че розите са суета,
и нощес ми е донесъл обич
от бели, искрени цветя."

/ Бистра Малинова /

Така е Марги, нямам много време покрай малките ми бисерчета. Чета ви редовно но за писане нямам много време. Сега основно съм ангажирана с ето това слънчице, което расте като гъбка и се учи да прави първите си стъпки в живота.

Скрит текст:

Тази вечер съм си я запазила за епизода от сериала на Ханде "Любов и сълзи". Засега времето ми стига само за този сериал. На Керем сериала още не съм го започнала, но и на него ще му дойде времето.

# 350
  • София
Sunglasses
"Сърцебиене". еп.3

https://x.com/i/status/1972387475797737727

“Арас, ако Мелике беше тук в момента и можеше да говори с теб, тя щеше да ти каже, че не е твоя вина, Арас! Тя щеше да ти прости. Виж, знам, че се чувстваш виновен в момента. Не го прави... Не е твоя вината.“

Скрит текст:

ЧРД на Лизге! Birthday Balloon Champagne Създава много убедителен образ в "Сърцебиене"! Nature Dizzy

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 15:55 от Dilemi

# 351
Зад кадър "Сърцебиене"

Скрит текст:

П.С.
Линде, малката е голяма сладурана Kissing Heart

# 352
# 353
“Сърцебиене”

# 354
И още от "Сърцебиене"

Скрит текст:

# 355
От Туитър
"Любов и сълзи"
Освен режисьора (Енгин) са сменили и сценаристката (Дилара). От 4 еп. сериалът "Любов и сълзи" няма да се придържа дословно към оригинала.

# 356
  • Кърджали
Демек положението вероятно ще е както при другите адаптации "ще си правим каквото искаме, ако запазим нещо по оригинала - да почерпите".  Малко такива промени са имали успех, ама хайде, сериала е още в началото...

# 357
Турската публика ясно показа, че не иска плавно развиваща се история, без истерии и много драма и сега и тук ще променят това.
Дано не развалят нещата...

# 358
Стори от Керем:

# 359
  • София
Sunglasses 3 еп., "Сърцебиене" Коя сцена ви хареса?
https://x.com/i/status/1973762375414395043

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 17:33 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт