💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 21 298
  • 525
  •   11
Отговори
# 480
Режисьорът Кагатай Тосун и операторът Серхат Ерин вече се присъединиха към актьорския състав.

Последно е снимал 50 епизода за "Див".

https://www.imdb.com/name/nm1840946/

# 481
Чудесна новина. Сега и сценарист да намерят и сме само в зелено!

От стилистката на Керем, Шенгюл.

# 482
Щом снимат нещо, явно има някакви готови сцени за заснемане. Успокоих се. Grinning

Новият епизод на "Сърцебиене" е почти готов.

# 483
Клюката от днес:
Хакан май е хвърлил око на Туба Бюйюкюстюн 😉 Лайкнал и е пост 🤭
Според мен Хакан (34 г.) се гаргари с феновете на Ханде. Каква Туба (43 г.)? Не че не е възможно да хареса нейна публикация 🤣

# 484
# 485
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 486
  • София

Благодаря, момичета!Flowers Bouquet

Sunglasses
"Сърцебиене" еп.4  "Кажи ми..."

# 487
Инфо:
„Разказвачът“ е прочетен от #КеремБюрсин, известен актьор, продуцент и защитник на HeForShe в Турция.
„Регионалният офис на ООН за жени за Европа и Централна Азия представя новата си инициатива за творческо писане „Будни, а не спящи: Преосмисляне на приказките за ново поколение“. Въздействащата колекция от приказки от цяла Европа и Централна Азия има за цел да подкрепи свеж, креативен диалог, за да промени начина, по който обществата мислят за ролите, лидерството и правата на жените и момичетата, като пренаписва и преосмисля популярни приказки.“

Чуйте тук:
https://eca.unwomen.org/en/digital-library/multimedia/2021/11/au … -a-new-generation

# 488
# 489
Инфо:
SCK е третият най-популярен сериал в Русия през последните 5 години — измерено във всички платформи (стрийминг платформи и безплатни услуги) и търсачки.

Nature Fire

П.С.
Скрит текст:
Неронката здраво се е филмирал ... Stuck Out Tongue Winking Eye Другият път трябва да включи и " ... и специален поздрав за БГ Мамите ... Simple Smile

# 490
Макрон (да, знам, че се е кръстил Нерон) е такъв смешник безподобен, че не е истина. Дано всички, които се радват на сериалите на Ханде и Керем оценяват жертвата, която правят момичетата, за да има бързо качествен превод.
Повече не смятам да коменитрам темата.

Голяма суша, никакви новини. Дали ще има епизод в петък? Уж го обявяват, но явно ще ни изненадат в последния момент с готов епизод. Дано.

Докато няма други новини да сложа един красив Баръш

Баръш Ардуч краси корицата на новия брой на списание Elle Man Arabia и сподели мислите си за сериала „Aşk ve Gözyaşı“:

„Кралицата на сълзите“ е вече силна и емоционално заредена история. В основата ѝ са любовта, загубата, жертвоготовността и прераждането – универсални емоции. В нашата версия се стремихме да ги предадем от малко по-различна перспектива, адаптирана към нашата култура. Турските семейни структури, начинът, по който преживяваме взаимоотношенията и изразяваме любовта, са естествено различни. Макар историята да остава същата, добавихме някои емоционални нюанси, които нашата публика може да намери за по-познати.

# 491
  • Кърджали
Боже, какъв е този нов цирк на този нарцисист? Този не спира да ме изумява (но не с добро)

# 492
  • София
Отново благодаря за превода на епизода на "Сърцебиене", момичета! Hug

За епизода:
Нямаше изненада, май наистина ни показаха предварително с клипчета и снимки по-важните случки от епизода. Smirk
Беше твърде дълго пазаруването за сватбата, въпреки че там отново впечатлява играта на Хюлия/Дениз Чакър! Не пропусна да намекне на Рейхан, че бидейки супруга на брата на Фиген е равна по статут и богатство с нея и не би трябвало да й се подчинява и да иска разрешение от нея. Вероятно Хюлия е толкова "добра и сговорчива", защото за сега сметките ги плаща Рейхан, но не ми се иска в сценария да има истинско сприятеляване между двете майки, защото въпреки декларираното и от двете желание и намерение да правят всичко в името на щастието на Аслъ, ще бъде интересно да има и разногласия. Satisfied
Трудо е да се разберат и коментират чувствата на Рейхан след случилото се с Мелике, но нейното отношение към Аслъ ми се стува на моменти осебващо, почти мания, и не съм сигурна, че тя, Аслъ, ще издържи това още дълго. Аслъ, до момента, може би принудена от обстоятелствата и от отношението на Хюлия, самостоятелно и заедно със сестра си са вземали решения за живота си, благодарна е на Рейхан, но тази непрекъсната нейна намеса за всичко и във всичко, тази задушаваща на моменти грижа и внимание, със сигурност, според мен,  скоро ще ги приеме като ограничение на възможността да бъде самостоятелна и сама да взема решения за живота си. А може би такова е било и отношението на Рейхан към Мелике, може би и тя се е чувствала притискана, не е споделяла с майка си важни неща, имала е сериозни таини? Thinking

https://x.com/i/status/1975540151351976337

Това е за сега! Smiley

# 493
Здравейте! Animal Bee

Снощи ми беше много уморено и не можах да коментирам епизода.
Дилеми, съгласна съм с теб. Рейхан прекалява и сама не го осъзнава, на два пъти казва "дъщеря ми" за Аслъ и то пред Хюлия. За нея Аслъ й е дъщеря вече и точка.
Хареса ми как Хюлия се развика на Фиген, че само тя има право да обижда дъщеря си. Joy
Който писа, че Хюлия е жадна за мъжко внимание и пак ще се върне при измамника, беше прав. Още не се е случило, но натам вървят нещата. Grinning
Разбирам Аслъ, че вярва на Емре, познава го цял живот, както се казва, но трябваше да разрови още малко, не трябваше да приема думите му за чиста монета, особено щом всички около нея не го смятат за читав човек.
Мислех, че на Фиген ще й дойде акъла след предния епизод, но не, няма промяна, явно ще почакам още. Grinning
Много хубава беше сцената между Арас и Аслъ на Босфора, само това ми хареса в този епизод. Grinning
Обаче не я усещам любовната история все още, има някакво привличане, но при Аслъ сякаш това са чувствата на Мелике, а при Арас е просто "за бройката". Така и не разбрахме той изобщо помни ли, че е видя Аслъ в бензиностанцията в първа серия и я сваляше? Не го показват да си спомня този момент т.е. за него е било незначително събитие. Не мога да приема сериозно човек, който по цял ден ремонтира някаква кола...Аслъ и тя имаше уж някаква работа, но не са я показвали да работи. Grinning
Надявам се следващият епизод да е по-добър.

# 494
  • Кърджали
Поли, това е нещото, което ми пречи са почувствам сериала като "мой". Рейхан се вманиачи и забрави че това не е Мелике, а Аслъ. Окей, Аслъ носи сърцето ѝ, но е отделно човешко същество. И прекалено някак ми се набляга че това което усеща сега Аслъ към Арас са чувствата на Мелике. Някак все едно Аслъ е изтрита като образ и Мелика е превзела тялото ѝ. Окей, ама после Арас в коя ще се влюби - в Аслъ или Мелике .. Почнаха да ми се размиват границите някак...

Общи условия

Активация на акаунт