💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 52/

• 21 045
  • 518
  •   6
Отговори
# 510
Аз още не съм изгледала целия епизод с бг. суб. , но след фрага май наистина ще направят образа на Рейхан психически нестабилен. Пълно психо, готово дори да убие..

# 511
Той и Арас май ще излезе малко .... нестабилен Sunglasses

Като нищо може да е замесен в смъртта на Мелике.

# 512
Той Керем нали много иска веднъж поне да е лошият в проекта, може това да му е шанса.
Ще е много интересно и вълнуващо да гледаме Керем/Арас като злодея 😎

# 513
  • Кърджали
Арас няма как да е намесен в смъртта на Мелике. Може да чувства вина, че я е игнорирал, че не знам си какво, ама да е замесен, тц...
Арас не е ангелче, то си му личи, че е доста противоречив герой. Ще има и своите черни черти, но те са някак си по-бунтарски, по-импулсивни, по от "ще правя каквото си искам и никой няма да ми казва". Че ще се случи нещо докато се репчат с Емре, ще се случи, но то  ще е повече инцидент.
Иначе дано не прекалят с психичната нестабилност на Рейхан. Вярно, след като е изгубила дъщеря си е доста нестабилна, то си и личи, но хайде поне в някой сериал да не преиграват...

# 514
Току-що изгледах новия епизод на Сърцебиене и отново поднасям своите благодарности на пчеличките! Благодаря!!

За разлика от повечето, на мен епизода ми хареса, протече си гладко и беше интересен.
Рейхан тук не беше обсебваща, както ми се видя в предходния епизод. По-скоро видях жена, която гледа всячески да използва чуждата слабост /в случая на Хюлия/ , за да подлее вода и да изпъкне тя пред очите на Аслъ. Буквално стоеше, наблюдаваше и попиваше и накрая направи и извъртя нещата така, че тя да е добрата, разбираща и подкрепяща.
Мисля си, че може би има някакъв шанс да станат приятели Рейхан и Хюлия, защото Хюлия й даде много добър съвет да търси адвокат и да се разправи с Фиген и мисля, че Рейхан ще го направи.
Та тя най-нагло изнуди Метин и се възползва от чувствата му! Дори имам съмнения, че не е влюбена в него, а може би има някакви чувства към Арас? Да видим..

Хюлия направи играта! Евала! Много ми хареса. Всичко си каза на мястото - на Рейхан, на Фиген, на Аслъ.. Ей това беше нейния епизод! И определено не е злодей. Да, егоист е , но много правилно каза на Аслъ, да се огледа за новите шансове и за по-престижни семейства. Ама къде ти толкова акъл в това момиче....
Ще дава шанс на голтака Емре, който неведнъж я предаде...

Ах,ах колко глупава, горда и наивна е тази Аслъ, но Арас ще я оправи нея. Grinning Доверява се на Емре, вярва сляпо на Рейхан, а истината чута от майка си я замита под килима.. .Смешница !

Емел... Много нескопосана игра, не знам от актрисата ли е, от сценария ли е, но толкова нелепо изглеждаше и говореше, че няма накъде повече...

Бириджик хубаво момиче се оказа, да видим как ще се развие там образа. Интересно ми е.

Не мисля, че Хюлия ще се събере с Окан. Окан иска да е с нея, защото разбра, че тя е глупачка и може да скубе от нея. А на него това му трябва - златна кокошка.

# 515
Чудото се случи! Имаме фраг за 4ти епизод на "Любов и сълзи", явно все пак ще се впишат в графика и ще има нов епизод в петък. Grinning

https://youtu.be/Y6YycCOtj5w?si=0bMDkVc7TX6IJk-V

Превод:

Селим: Лельо?
Лелята: Какво става?
Селим: Няма нищо, рутинен преглед.
Бащата на Мейра: Протокол за развод от Селим Кескин.
Лелята: Няма такова нещо. Не е възможно. Отдръпни се.
Дядото: Селим да идва тук и да дава обяснение!
Майката на Мейра: Виж само как твоят скъпоценен съпруг, който не искаше да нараниш, те съсипа. Селим се развежда с теб, Мейра!

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 23:32 от mikipoli

# 516
Ядосах се!
Явно и кончината на тоя брат няма да спаси Селим и ще стане манджа с грозде!!!!!
Ох….
А точна щяха да се оправят отношенията им.
Язък.
Стана драма…

В оригиналния сериал, така ли е?

# 517
Много кратичък фрагман. Сигурно в четвъртък ще ни пуснат още един, първо да позаснемат малко сцени.

Ново от Керем

# 518
Аз се успокоих, че епизод ще има. Ако искат може и да не дават повече фрагмани. Да монтират епизод. Grinning
Не показаха нищо за брата на Мейра, според мен няма да е умрял. Сигурно е припаднал и прислужницата се е шашнала. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт