BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 28 724
  • 922
  •   1
Отговори
# 165
Иване, научи се да говориш и си обогати речника, после съди другите как говорят и се държат.

# 166
Стефани с тия метли е мъка за гледане.

# 167
След последните изказвания на Иван, плюс визията му, все повече ми се струва, че липсващото звено между човека и маймуната най-сетне е намерено. Поредният агресивен анаболен дегенерат.

# 168
  • София
Стефани с тия метли е мъка за гледане.
Тя те чу и ги махна...
От маалата е, вижда се..

# 169
Стефани първо каза, че бащата не знае, а сега каза, че бащата знае.

# 170
  • Буркина Фасо
"аз съм бременна по принцип"  Grinning

# 171
Бащата не знае…бащата знае, направихме тест. Океййй. Родителите не одобряват връзката, може да е женен човечеца.

# 172
Струва ми се, че тя иска да махне бебето…

# 173
И за какво са тия спектакли тогава?!

# 174
Лена ще е отговорна за храната на Стефка, та тя и един таратор не може да направи. 😂

# 175
Стефани и Ванко да се вземат, мноу добре шса разбират, разбираш ма нали брат😂

# 176
Йей, Биг Брадър ще става чичо (или леля, ако детето е момиченце). Trollface

# 177
Очаквах, че когато кажат, че тестът е положителен, всички ще се зарадват, а никой не направи абсобютно никаква реакция. Когато Ебру единствена отиде да й пожелае лека бременност, тя не й каза дори едно благодаря, а само измънка, че не искала да се говори за това.
Тя осъзнава ли, че се намира в реалити предаване и е обект на снимане 24/7? Според нея ако не излъчат това, какво ще излъчат? Бъртвежите на Ванката или това, че се карат за парче хляб?

# 178
Биг Брадър само да не се окаже бащата Trollface

# 179
Най-вероятно това село, в което каза тя, че живее е малко, всички се знаят. Може да е хванала и някой от съседен близък град, техните не го одобряват. Не знаят как се води безопасен полов живот и хоп. Може би ако си беше замълчала пред Цвети, нямаше да се разбере и тогава можеше да поиска разговор с родителите си, да им каже какво става и така те да знаят преди да бъде излъчено.

Общи условия

Активация на акаунт