BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 28 737
  • 922
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Значи все пак не им правят кръвни изследвания преди влизане, защото щяха да разберат..
Явно заради този шок е била толкова мълчалива.
Да я пускат да излиза, няма какво да покаже, толкова скучен участник не е имало...

# 181
Логическа задача: Стефани разбира, че е бременна. Стефани не иска родителите ѝ да разберат. Стефани решава да влезе в Биг Брадър, предаване в национален ефир.

Къде е сбъркала Стефани?

# 182
Брей, Деса е с характер.

# 183
Новият и той изплиска легена

# 184
Логическа задача: Стефани разбира, че е бременна. Стефани не иска родителите ѝ да разберат. Стефани решава да влезе в Биг Брадър, предаване в национален ефир.

Къде е сбъркала Стефани?
никъде. Сбъркана е.

# 185
Стефани като цяло трябва да напусне къщата. И без това е безинтересна. Още повече, тази мисия със спането навън, можеше да бъде опасна. Сега ще вардим Стефка от всичко ли?

# 186
Най-мразя да ме наказват с имунитети Joy

# 187
  • Буркина Фасо

Къде е сбъркала Стефани?
че не знае какво иска

# 188
Новият е типичният пример за party pooper и човек без никакво чувство за хумор....

# 189
Защо? Какво стана? Да не са дали промо за утре?

# 190
Не. Просто тирадата, че имал само името си и не иска да се представи за Десислава ми се сториха too much

# 191
  • София
ББ искаше той да се представя за Десислава, но той категорично отказа, защото единственото, което имал е името си и не искал техните да се срамуват от него. Не иска да се представя за друг човек.

# 192
Че аз къде бях, че не видях подобно нещо?
Мале аз съм изключила телевизора, реших, че е свършил. Scream

# 193
  • София
Като цяло много тъп епизод, само със Стефка ни занимават...и малко с Иван, но нищо интересно..

# 194
Ооо, има някаква драма със семейството.
И като ви казах, че и тоя в мазето не е наред...

Общи условия

Активация на акаунт