BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 28 793
  • 922
  •   2
Отговори
# 195
Изпуснала съм частта с Валентин. Ама какво се прави на интересен и той… Явно няма да е интересен персонаж.

# 196
И какво се оказва..Давид май е най-нормалният от всички Joy

# 197
  • София
Симпатизирам на Елена след историята, която сподели, надявам се, да и се случи това щастие в живота! Много мило, че седна да поговори със Стефани. Очевидно е, че Елена наистина е подготвена за предаването, стои уравновесено, знае къде влиза и как да играе. Дано да стигне напред.

Стефани.. хормони бушуват, дано да е наред всичко с нейното бебенце и да се роди живо и здраво.
И какво се оказва..Давид май е най-нормалният от всички Joy
Давид си е готин.

Нямам все още абсолютен фаворит.

Новият и той някакво чао чао ми се вижда тотално. Аргументите му бяха изключително малоумни, все пак знаеш къде влизаш и знаеш на какво държи аудиторията на подобен тип предаване.

# 198
Деско нещо серт и той веднага се опъна. 😁 Много са смешни, влизат в ББ и имат претенции и тайни и очакват ББ да е толерантен. Използват ги и ги резилят само и само да правят шоу те какво очакват не знам..Стефка нито се радва, нито е готова да става майка, нито има акъл да отиграе ситуацията.
Скучен епизод. Само моят любимец ме усмихна.

# 199
  • Сф
Нищо не разбрах от тая серия. Добре,че е темата.  Възможно ли е в къщата да е толкова скучно? Само дебили вътре. Струва ми се,че тая неочаквана бременност на Стефани не е желана. Какво се хвърлиха да и честитят не знам. Но защо пък е влезла като е знаела? Мистерия.

# 200
На кратко за днес:
● Иван е психо и на мястото на Въшката бих извадила ограничителна заповед
● Овцата реве без сълзи и подсмърча без сополи
● Въшката би търпяла агресия, ако това означава че ще й се обръща вниманието, което търси
● Стефани има сериозни проблеми и е най-добре да напусне къщата веднага
● Онзи в мазето е същия като детето от класа, което не иска да избяга от час с всички останали

# 201
Новият натърти, че нямало да се откаже от името си. Само дето никой не го е карал да прави подобно нещо. Карат го само да се представя за другиго, а не да се отказва от името си. Па той уж бил от интелигентните. По неговата логика всички артисти с псевдоними като художници, певци, писатели, и всички актьори, изпълняващи роли, явно са безгръбначни.

# 202
  • Между гори и планини
От целия епизод разбрах - Иван не харесва въшката , но ако тя говори с друг , също не му харесва 😜 и то не кой да е, а Стефан. Него го има за заплаха, защото вишката явно му се натиска. А тя се натиска на Стефан, защото той не припада по нея 😂
Иван е като някакъв ограничен дебил с три думи речников запас, мъка е да се слуша. Дано го изгонят!
Стефани, момичето с грозни татуси, крила на гарга вместо мигли, гнусни ноктаци. Момичето не изглежда щастливо. И като знае , че е бременна, как спа вън, пуши цигари... Имам съмнение, че няма да задържи бебето, а тогава още повече ще падне в очите на публиката и съквартирантите.
Оня в мазето и той не знае за какво е влязъл...

# 203
Валентин ще създаде драма още с влизането си при другите, щом отказва да спазва нарежданията на Биг Брадър. Това обикновено води до настройване на останалите срещу него. Като нищо да се окаже номинират още тази седмица, ако се появи преди номинациите. Плюс това е така да се каже новодошъл. Тези вътре се карат, но чуждите винаги са набедени.

# 204
  • Между гори и планини
Той с тия претенции колко е умен , мен издразни, вероятно и тях ще издразни. Аз виждам на финала Елена, Стефан воения, Давид и може би Калин.

# 205
Калин обаче се ползва с положително мнение сред зрителите, а в темата не ми се струва да е така. На мен ми е безразличен и ако не е гол и не пее, направо си е поносим. Иначе забелязвам, че има доста просташки изказвания, но има далеч по-непоносими образи от него - Иван, Михаела, Мина.

# 206
През цялото време се опитвах да разбера речите на Иван, когато бяха повечето съквартиранти на масата. Какво говореше така и не разбрах. Господинът явно иска да се покаже като различен, но до момента не му се получава.

# 207
Очаквах, че Цветелина ще е по-активна, а на нея гласът й не се чува. Ако не беше разтръбила, че Стефани й е казала, че е бременна, направо бях забравила, че е в предаването. Този сезон май повечето разчитат на това да се правят, че са част от обзавеждането в къщата - Стефани, Стефан Програмиста, Ебру, Цветелина. Стефани щеше да е все така незабелязана, ако не беше бомбата с бременността й.

# 208
  • Между гори и планини
Всъщност ми направи много грозно впечатление леля Цецка като разтръби за бременността. Много обичам такива с невинно лице, уж леко да споделят нечия тайна .

# 209
Доста е странно, даже ми изглежда малко нагласено това с влизането на участничка, която, видиш ли ти, е разбрала ден преди да пристъпи прага на Къщата, че е бременна. Преди това не е имало признаци, не й е хрумвало, че нещо се случва с тялото й...Тя е премълчала пред организаторите, приятелят й не я е спрял...Сеир да има.
Може Стефани да си е измислила и стратегия, възползвайки се от положението, в което се намира. Да има боНба в риалитито. Доста е неуравновесена, пуши, пие алкохол, знаейки за състоянието си, не изглежда ентусиазирана, вижда се, че има някакви нерешени проблеми във външната среда...
Цветелина най-сетне я дадоха да продума едно изречение: ''Тя ми каза, че е бременна. Каза ми, че е бременна...каза, че е бремeнна...''  Сто пъти го повтори.

Общи условия

Активация на акаунт