BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 28 797
  • 922
  •   1
Отговори
# 210
Това, че знае, че е бременна и пуши, и пие, мен лично ме отврати. Нейна работа си е, така е, но това е простотия до шия нейното.

# 211
  • Между гори и планини
И спа колко дни вън?
При първата ми бременност само от изстинали крака и имах контракции.
Пушенето е извън коментар, въпреки, че съм пушач , не го разбирам. Ако детето ти е важно - спираш от раз. Ако не ти пука , - пушиш.

# 212
Ванката сам не разбира какво дрънка. Да вземе и той малко да мисли преди да говори, че на човек му се доплаква, докато разбере какво иска да каже. Няма нищо между ушите брото.

Стефани що не махне тия нелепи мигли…

Новата звезда и тя много отворена. Тия хора не знаят къде влизат или са откровено тъпи? Няма тва, няма онова, искам така, искам иначе. Ми през вратата и вкъщи, като не ви изнася.

# 213
  • Viena
Ужас просто!!!!

# 214
Във всеки сезон има поне веднъж забрана за пушене и във всеки сезон има поне един, на когото никой не можело да му забрани да пуши. Мъка.
Ванката издуха гарнитурата. Пък аз си мислех, че по-зле от Мутито няма накъде. Диджеят се изразява все едно е преживял непосредствена лоботомия. След като му изслушах "пледоарията" и аз се почувствах като след непосредствена лоботомия. А претенциите му са невероятни. Жалко че войничето му каза със закъснение, че не е длъжен да се обяснява на никого в къщата. С това трябваше да започне. А не да му говори как го бил уважавал, докато онзи му държи сметка защо бил говорил с момичето, при положение, че той бил говорил преди това с нея. Сигурно го е страх да не разнищят Млечния път без него.
На Стефани това и е козът. Гадно, тъпо - но факт. Като гледам тя няма и какво друго да предложи.

# 215
Диджеят се изразява все едно е преживял непосредствена лоботомия. След като му изслушах "пледоарията" и аз се почувствах като след непосредствена лоботомия.
Ами той има доста голям белег на кратуната... та не е сигурно дали наистина нещо не е извадено от там. 😆

# 216
Как в 21-ви век хората правят деца по погрешка, не ми е ясно… Да излиза от къщата и да си взима живота в ръце, няма какво да търси там.

От Иван ме заболя главата, брато. Не знам как разбрахте какъв точно му е проблемът - всичко беше нечленоразделно… Брато.

# 217
Нищо не му се разбира на Иван, мъка е да се слуша. Мисълта му е абсолютно неясна, а това, което излиза от устата също не е съвсем разбираемо. Изглежда момчето откача вече, а в началото мислех, че ще е скромен добряк…

# 218
Направи ли ви впечатление, че първият път, когато ББ пита Стефани дали бащата знае, тя каза "не", а след това дадоха кадър, където вече косата й беше разположена по друг начин и отговаря "да". Има нещо изрязано.

# 219
  • София
На мен ми стана малко жал за Стефани. Доста е неориентирана и се надявам някой да ѝ помогне. Не знам дали ще остане в предаването.
Тази Цвети голяма порта. Стефани ѝ споделила и тя тича да изклюкари. А Иван даже не знам как да го коментирам. Много е глупав, едно изречение не може да сглоби.

# 220
Тази Цвети голяма порта. Стефани ѝ споделила и тя тича да изклюкари. А Иван даже не знам как да го коментирам. Много е глупав, едно изречение не може да сглоби.
Нямаше как да не излезе така или иначе. Ако искаш да запазиш тайна, не я споделяй в национален ефир с 8 камери, впити в теб.

# 221
Цвети не обели дума за 5 дни, накрая блесна като клюкарка. Доста безинтересен образ е и тя. За момента само Давид ми е забавен и приятен за гледане. Добавям към него Стефан от армията, който е доста възпитан и обран. Елена за момента държи също добро ниво на поведение.

# 222
  • София
ДАвид който е най-малък, се възмути най-много и най-адекватно на изцепката на бременната да пие и да пуши.. Стабилно е момчето, евала..
Въпреки леко разваленият му български на него му разбирам абсолютно всичко, а на Иван нищо не му се разбира.

# 223
При Давид проблемът е чисто в произношението, но мисълта му тече съвсем гладко, всичко му се разбира. Докато при Иван освен проблем е мисълта, която направо липсва.

# 224
Не помня кой беше потребителят / потребителката, който по време на първи епизод ни обясняваше, че познава Иван и е много интелигентно момче. 😁 Но той си е глупав. Личи си - не толкова, че е необразован, ами натурално глуповат. Мъка е за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт