BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 28 799
  • 922
  •   1
Отговори
# 225
Ще дойдете на моята,че по-читав от Давид няма.Момчето е с такива естествени реакции,не го е срам да пита когато не знае нещо,толкова чист като човек ми изглежда.Оправи ми вечерта като попита кака Цецка "ама ти ли си бременна" и още - "много ми се пик@ ,но или смърди или някой е в душ". Сладур! Joy

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 10:17 от *Амбър*

# 226
Давид е типично германче, симпатяга. Явно е учил български от баба си, такива думи ползва - и пак му се разбира всичко, за разлика от Ванко бро. Мути пасти да яде - Ванката го задмина с мръсна газ за няколко часа.

# 227
Не помня кой беше потребителят / потребителката, който по време на първи епизод ни обясняваше, че познава Иван и е много интелигентно момче. 😁 Но той си е глупав. Личи си - не толкова, че е необразован, ами натурално глуповат. Мъка е за гледане.
Лили, нямах очаквания да блести с акъл, обаче поне ми даваше вид на добро и кротко момче, а се оказа, че далеч не е такъв.

# 228
  • Сф
Всъщност ми направи много грозно впечатление леля Цецка като разтръби за бременността. Много обичам такива с невинно лице, уж леко да споделят нечия тайна .
Ами защото Стефани въобще не се вписва, все едно е насила в ББ. Всички го забелязват и търсят причината. Тя ако искаше да е тайна ( гледали сме и други сезони все пак) да беше отишла в изповедалнята да каже на ББ директно. Тогава може би можеше да остане тайна и да правят там каквото е решила. Или е много тъпа и объркана или играе някаква нейна си игра. Дори и след споделеното изглежда " не в час" това момиче. Във визитката искаше към София да идва, сега съвсем се забатачи. Като гледам изобщо не може да си управлява живота и събитията в него.
Иван вероятно е с някакви проблеми в развитието и оттам и говора. Все пак е оцелял и работи, така че аз лично не го съдя за поведението, стига да не агресира, щото и там има наченки.
Някои не ги дават изобщо. Наистина има значение и какво не ни показват. Но то няма и мисия ,която да им покаже личицата по- добре. Някои се пазят. Аз не харесвам Елена  ли беше?, особено като каза че от малка мечтата и била да влезе в ББ и щях да падна!
Но може би за Люлин е нормално,  хаха
Новият не го видях , бях спряла тв вече. Скука.

# 229
Стефани е неориентирана, глупава и в ситуация, в която макар да се е докарала сама, не може да се оправи. Напълно нормално е да бъде объркана, да е под влияние на хормони, стрес, притеснение и т.н. До такава степен не е на център и не влага разум, че се излага максимално.
Ако имаше някаква адекватна мисъл в нея, нямаше да говори на Цвети тези неща, а щеше да отиде в изповедалнята, да обясни на ББ ситуацията, да помоли за разговор с родителите си и нещата да не изглеждат толкова нелепо.
Забелязахте ли, че нейното поведение е отвратително? Изпуши две цигари една след друга, пие алкохол, не се храни, не дава да се говори за бременността й. Нито един от съквартирантите не се зарадва на новината, че тестът е положителен, а аз очаквах всички да започнах да пляскат или поне някакъв звук да издадат на радост. Единствено Ебру й пожела лека бременност, но не получи дори едно "мерси", а само "не трябва да се говори за това". Ясно е, че никой не реагира на новината, защото самата тя се държи така, все едно това е тема табу и проблем. Щом дори назначиха Лена да я контролира дали се храни, сметнете колко неадекватна е Стефани. Не е хубаво да се съди по външния вид, но един поглед към нея е достатъчен, за да я прецени човек...

# 230
  • Сф
Отворих фейса, пълно със римски снимки на Стефани и рода.
В такъв случай тя играе за съчувствие и определено наглее. Нищо чудно и дискриминирана да се изкара от продукцията.
Леле,  не очаквах,метна ме  Хахаха
Скрит текст:

# 231
Изгубих няколко мозъчни клетки, докато слушам Иван и ми трябваха поне 10 минути да асимилирам какво точно иска да каже

Съчувствам на Стефани, защото това да разбереш, че си бременна е много стресиращ и объркан момент. Не знам колко е умна и глупава, но знам, че хормоните и бушуват яко

# 232
Стефани още от визитката реших, че е от ромски произход.

# 233
  • София
Сега видях визитката на въпросната Стефка, на която на село й викали Атракция. Много елементарна, но за сметка на това с огромно самочувствие. Била татуист!?!?! Искала да си отвори студио в София и да избяга от село..Съдейки по нейните татуировки, само мазохист би отишъл да се татуира при нея...Отврат.
Била на 21г и имала няколко токсични връзки!?! Това говори достатъчно, жената е със сериозен опит и от малка се раздава..
От маалата е, то си личи от километри..

# 234
Михаела по-скоро я е яд, че Мина остана, а не че Мути си отиде. Няма такава злоба.

Въшката е pick me, но Иван и той се оказа мъжко pick me. Основния проблем на Иван е че Стоянов е по-харесван от дамите. Колко бързо каза "Ама той не е нацепен" когато овцата разказваше нещо за Стоянов. Комплекси бол в това момче. Първо беше плейбой, после търсеше жена за семейство и деца, после няма интерес във въшки но пък ревнува. А и флиртуването му е пълен криндж. Но нали говори без да мисли това е важното :Д

Цецка и Калин големи клюкарки. Калин чу за Стефани и веднага излезе да обяви на останалите.

# 235
А дали е бащата този брадатия талибан с ланеца и татуираните турбина от двигател и километраж с 299 км/ч на 6-та скорост в критични обороти?
Креативно почти колкото двуметрови емблеми на Мерцедес, БМВ и Ауди от гипсокартон на тавана в хола Simple Smile

# 236
Въшката е pick me, но Иван и той се оказа мъжко pick me. Основния проблем на Иван е че Стоянов е по-харесван от дамите. Колко бързо каза "Ама той не е нацепен" когато овцата разказваше нещо за Стоянов. Комплекси бол в това момче. Първо беше плейбой, после търсеше жена за семейство и деца, после няма интерес във въшки но пък ревнува. А и флиртуването му е пълен криндж. Но нали говори без да мисли това е важното :Д

Съвсем логично Стоянов е по-харесват от жените. Не само, че външно изглежда много по-добре, но и като поведение се държи много добре с всички, а Иван избухва постоянно.

# 237
За тебе 5 кила, за нея 6 😄

А ще отделите ли мъничко да нахраним закваската?

# 238
Не помня кой беше потребителят / потребителката, който по време на първи епизод ни обясняваше, че познава Иван и е много интелигентно момче. 😁 Но той си е глупав. Личи си - не толкова, че е необразован, ами натурално глуповат. Мъка е за гледане.
Тя и Въшката е същата. Когато говорят двамата нищо не им се разбира с тия недовършени изречения

# 239
А дали е бащата този брадатия талибан с ланеца и татуираните турбина от двигател и километраж с 299 км/ч на 6-та скорост в критични обороти?

Aхахаха, чак сега обърнах внимание... Grinning
Дали тя му ги е рисувала?

Общи условия

Активация на акаунт