BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 20 472
  • 858
  •   27
Отговори
# 645
  • София
Хахах..проксима Laughing Добре си го описала..

# 646
Е, разбраха, де.
Но никакъв полезен  съвет относно бременността не видях да дадат. Нали затова беше включването им, да бъдат осветлени относно новата ситуация. Подкрепиха си детето просто, защото ако то вземе, че спечели и тях ще дадат после по телевизора, на всички мечтата сбъдната.

# 647
  • Варна
Скрит текст:
То, предвид абсолютното невежество на Стефани на тема здравна култура, по- добре да седи в шоуто и да ѝ следят специалисти бременното състояние, отколкото да се хвърли пак като отвързана в  нормалната си среда и пороци.
В изповедалнята:
- Мрън-мрън, срам ме е да кажа на мама и тате при тези обстоятелства, че съм бременна.
И родителското тяло:
- Ние сме зад теб, Стефани!!!/то ясно, че тая шарена визия на амазонска пеперуда с два санта клепки и шарки по тялото някой фамилно я поддържа, също така спонсорира и опитите ѝ да конкурира ТЕЦ "Марица-Изток" в пушенето/
Родителският им капацитет се простря само до поощрението - Стой си там, от дете си си го мечтала това - да те изберат в Биг Брадър!

Голяма мечта сбъднало детето, все едно първата космонавтка на Северозапада.
Нито загриженост някаква -  ще се справиш ли, бе дете, в подобна екстраординерна среда с тази бременност, храна имаш ли достатъчно според нуждите, не пуши в това състояние или поне не толкова ...

И те спокойни, и детето успокоиха, и хак му е на Биг брадър сега, нека той контролира ситуацията.

Тя ме заблуди в началото, че е наистина някакво странно, неразбирано, неподкрепяно дете,  без шансове да се откъсне и развие в неблагодарна среда и ББ като някакъв трамплин към целите ѝ, а то било наопаки.
Тя си е еманация на същата тази среда и ББ не бил шанс за движение в живота напред или изобщо нанякъде, а мечта.
Да седи вътре до края, ако трябва даже нека е първата родила в ББ...
Ще е втората родила в ББ, има вече такъв прецедент. Пак пушачка беше родилката.
Овцата е крайно неприятна, но тя се заяжда с почти всички жени. Постоянно е в конфликт и е "ценна" находка.
Докато шашавия няма конфликти с други персони, а само със Стоянов и вече се изчерпа...Най-много да му посегне.
Много на елементарно ниво са конфликтите, смятам че толкова обсебва камерите че не дава шанс на друг да се заяви..хахаха

# 648
Прави ми впечатление, че всички невъздържани и примитивни са научили думата провокация и с нея обясняват собствената си липса на контрол. Всеп другите са виновни, защото ги провокират. Кой каквото каже за тях е провокация. И Ванко, и овцата все са провокирани. Нарочно, за да избухват.Rolling Eyes

# 649
Чудите се кой ще спаси Иван.. Ми такива като нвго
Този Стефан (аверчето на Ваньо) защо е толкова смотан? Голям убитак ми е, голямо боготворене на тоз Иван. То как излязло, ма то как било..

# 650
Въшката много неестествено се натиска да има някаква явна свалка със Стефан. Ама с драма, сълзи и сополи, и съдиране на ризи. Иска да е Беба на тоя сезон, но уви, не случи на някой шса-боря-за-теб-чуйек, а на това сериозно и обрано момче, което явно не желае да трупа рейтинг по този начин. А и няма такива тежки чувства от негова страна, даже не знам има ли въобще. Метна му се на врата и не пуска, насилена работа. Нито разговора им върви, нито свалка има, тегаво ми е да я гледам чак как се пъне. Драматичен театър стана работата. Само не знам стратегия ли има да стои вътре по-дълго по тоя начин, или просто така си диша, прилепчиво. И му вади думите с ченгел, да кажел, да говорели, да обсъдели, млъкни там и се скрий някъде, куха гъдулка такава...

# 651
Проксима, искам да им кажеш на тез загрижени родетели словосъчетанието "екстраординерна среда" и да питаш какво значи. 😁
Иван искам да си ходи.
"Паранормалния" е страхотно 😆

# 652
  • София
Михаела и аз не я харесвам и също мисля, че няма място там, ще е интересно да видим брадърът какво е решил и как ще поразвие нещата.

# 653
Михаела е по-ценна за шоуто от Иван, той само крещи и изпада в кризи, но не може да върже и едно изречение. По-вероятно е тя да остане.

# 654
  • Sofia
Един  клип сега гледах в инстаграм...Мина говори на Валентин за бившите ѝ гаджета.
Първият бил наркоман,втория-хазартно зависим,третия-сводник 🤔

# 655
Не съм изненадана. Какъв да се хване с Мина с визията й и капацитета й? Очевидно е, че няма да е с момче като Валентин.

# 656
  • Сф
И аз видях откъса с Мина. Това момиче не е на център изобщо. Стефани поне не бие тупана колко е по- по -най. Предвид средата си нивото и,  ми е съвсем естествена в изказа си дори в мечтите и претенциите. Но тази Мина вече ми поведе личната анти класация. Даже Михаела с естествената си простотия ми е по- симпатична от сбърканата Мина- злобна,  завиждаща, с нереална себепреценка и светоглед. Не бих искала и сирене да си купя от нея, камо ли хапчета. Scream

# 657
Един  клип сега гледах в инстаграм...Мина говори на Валентин за бившите ѝ гаджета.
Първият бил наркоман,втория-хазартно зависим,третия-сводник 🤔

Ами... може да се предвиди и без да се казвам. Аз не я виждам с професор от БАН. Мозъкът й е твърде изпържен от социалните мрежи.

# 658
Стефани е с 26%… сигурен съм!
Последните двама са Михаела и Иван, няма кой да гласува толкова за тях

# 659
Не знам как е възможно Александра да има тяло, което може да бъде облечено в почти всичко и да изглежда добре, а стилистите на предаването да я обличат толкова нелепо и грозно...
Дали още стилистката е Теди Велинова? Миналата година беше тя и също Александра беше доста зле докарана.

Общи условия

Активация на акаунт