BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 21 123
  • 886
  •   24
Отговори
# 630
  • София
Стефан е абсолютно обигран играч като по учебник. Наистина много зрял за възрастта си.

# 631
Това обсъждано ли е -  кой е бащата на детето на Стефани?
Като гледам и той е от етноса, а за Стефани го подозирах, предвид отношението ѝ към нероденото още дете.
https://intrigi.bg/%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%ba%d0%be%d0%b9-%d0%b5- … %b8-%d0%be%d1%82/

Изявени боклуци са!

# 632
  • София
Довечера ми се иска Иван да излезе, но сигурно ще излезе Стефани, заради състоянието си, ще видим, ще бъде интересно.

За бебчето.. тя си знае, но толкова хора искат да имат, а имат проблеми и прочие, при нея това щастие се е случило... дано да не е истина, това, което се пише по медиите и да се наредят нещата. Явно съм някакво делулу, ама ѝ желая да е щастлива.

# 633
Вотът е за спасяване, а не за изгонване, така че подозирам, че ще си ходи Иван. Не знам що за хора биха го подкрепили. Стефани все ще хване някой глас от съжаление.

# 634
Това обсъждано ли е -  кой е бащата на детето на Стефани?
Като гледам и той е от етноса, а за Стефани го подозирах, предвид отношението ѝ към нероденото още дете.
https://intrigi.bg/%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%ba%d0%be%d0%b9-%d0%b5- … %b8-%d0%be%d1%82/

Изявени боклуци са!

Жена казва: Никой няма да ми заповядва, живота си е мой, ще правя какво си искам.
Същата жена - набие се на безработен ром-сводник, който родителите не одобряват и забременее от него.

Нищо не казвам, просто храна за мисълта. Thinking

# 635
  • София
Вотът е за спасяване, а не за изгонване, така че подозирам, че ще си ходи Иван. Не знам що за хора биха го подкрепили. Стефани все ще хване някой глас от съжаление.
Не мисля, че вотът е реален, просто от продукцията искат зрителите да се имат за специални и да мислят, че имат участие и че участват. Плюс, че помним как едно време купуваха ботове, когато се гласуваше вав Фейсбук и реално погледнато така се наклони вотът.

# 636
Ако вотът не е реален, е още по-вероятно Стефани да остане. 100% от продукцията ще се опитат да завъртят някоя драма с таткото.

# 637
Съмнява ме. Премислили са и ги е страх от бъдещи дела ,или приказки ако стане нещо. Стефи е пътник

# 638
Мне, довечера Иван ще си тръгне, има някакъв вариант и да е овцата, но според мен Иван ще изхвърчи

# 639
Да ви кажа самата Стефани има желание да остане. Това, че тя получава храна и едва ли не е длъжна да се храни с нея, само създава поводи за конфликти. Предполагам, че продукцията ще й уреди прегледи и ще следят състоянието й, така че като нищо за остане.
Аз съм скептична още от миналата година, че това гласуване в Нова плей е реално, а не изцяло наредено от продукцията, за да е по-интересно.

# 640
  • София
Мисля, че Иванушка-глупакът ще си замине и стискам палци да е така.
Ако го оставят, значи че толерират насилието..засега вербално.

За Стефка ще се включат от маалата и ще я спасят...Но до другата седмица.

Брадъра да приготви кърпички за паранормалния, че голям рев се очертава...Disappointed RelievedTrollface

# 641
  • Варна
И в Стефка и в Иван има материал за шоуто.
Искам да си ходи Михаела, не мисля че има какво да покаже, а пречи и на другите да се изявят

# 642
Михаела и Иван са ми неприятни по равно, отвратителни персони са. Дано някой от тях си тръгне тази вечер.

# 643
  • София
Овцата е крайно неприятна, но тя се заяжда с почти всички жени. Постоянно е в конфликт и е "ценна" находка.
Докато шашавия няма конфликти с други персони, а само със Стоянов и вече се изчерпа...Най-много да му посегне.

# 644
То, предвид абсолютното невежество на Стефани на тема здравна култура, по- добре да седи в шоуто и да ѝ следят специалисти бременното състояние, отколкото да се хвърли пак като отвързана в  нормалната си среда и пороци.
В изповедалнята:
- Мрън-мрън, срам ме е да кажа на мама и тате при тези обстоятелства, че съм бременна.
И родителското тяло:
- Ние сме зад теб, Стефани!!!/то ясно, че тая шарена визия на амазонска пеперуда с два санта клепки и шарки по тялото някой фамилно я поддържа, също така спонсорира и опитите ѝ да конкурира ТЕЦ "Марица-Изток" в пушенето/
Родителският им капацитет се простря само до поощрението - Стой си там, от дете си си го мечтала това - да те изберат в Биг Брадър!

Голяма мечта сбъднало детето, все едно първата космонавтка на Северозапада.
Нито загриженост някаква -  ще се справиш ли, бе дете, в подобна екстраординерна среда с тази бременност, храна имаш ли достатъчно според нуждите, не пуши в това състояние или поне не толкова ...

И те спокойни, и детето успокоиха, и хак му е на Биг брадър сега, нека той контролира ситуацията.

Тя ме заблуди в началото, че е наистина някакво странно, неразбирано, неподкрепяно дете,  без шансове да се откъсне и развие в неблагодатна среда и ББ като някакъв трамплин към целите ѝ, а то било наопаки.
Тя си е еманация на същата тази среда и ББ не бил шанс за движение в живота напред или изобщо нанякъде, а  мечта и крайна цел.
Да седи вътре до края, ако трябва даже нека е първата родила в ББ...

Но Бонго или Крякла, да хвърка някой навън.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 21:11 от проксима

Общи условия

Активация на акаунт