BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 23 301
  • 922
  •   3
Отговори
# 870
 Айде, айде, първа заплюх Стоянов, при все че от последните се разписах тук. И при мен така с възрастта му ,а хич не ми предизвиква майчински чувства. Това хлапе е опасно.

Иначе с всичко съм съгласна.
[/quote]
Прокси с теб си имаме един вкус , по параграфите не мога се вредя , нищо не казват за глезена, там малко мога се вметна , похарчих и заплатата и с тез цени ще пробвам и за килограмите по неволя Joy
Иначе го разбирам Стефчо , сигурно има опит да му крещят в лицето тъпи старшинки

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 12:36 от AuroraBB

# 871
  • SF
И аз не разбирам какво толкова го превъзнасяте Стоянов - има самообладание, признавам.
,.....................................

Чак пък да го превъзнасям... не! Превъзнасям Енрике Иглесиас.
Стоянов ми е просто по-симпатичният персонаж в Къщата.
"Всичко, което ще имаш от мен ще е само споменът за мен." - ами това е интелигентен флирт. Обичам такива вербални закачки. И момичето отиде при Стоянов, вместо при Батката с надутите джуки. И мускули.

А чисто като състезателни качества, съм сигурна, че Стоянов ще надвие Иван и на обща физическа подготовка. Иван хаби много адреналин да кряка и да се ядосва за чуждите избори.

Като една анкета да го направим, но ако влезете в Къщата (бара, екскурзията, парти и т.н.) и си харесате някого, и той прояви отявлен интерес към вас, ще се съобразите ли, че и друга може би си го е харесала?
Аз не.

# 872
Няма такова излъчване според мен. Като целуна Въшката в джакузито беше много страстен - това не е целувка на хомосексуалист към жена. Просто е поддържан. И чак е малко плашещо, че веднага заклеймяваме такива мъже като гейове. Толкова ли сме свикнали с “мачовци”, на които не им пука как изглеждат (но за сметка на това имат претенции как жените до тях да изглеждат)?

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 13:10 от Lilly_85

# 873
Аз по-голяма подлога от тоя паранормалния не бях виждал скоро. Все се мъкне с Иван и повтаря думите му Grinning

# 874
Мореее, егати гея, който провидяхте в него!
Joy
На мен лично ми разтропа цялата ендокринна система, а е само на 22.
За първи път лично разбирам значението на израза "агнешко".
Поведението, визията  на този млад мъж са мегасексуално послание.

# 875
  • Западен парк
Ох, дами, снощният епизод ме върна 10 години назад. Тогава аз (в ролята на Стоянов) изтърпях истерията, и крясъците, и обидите към мен от една майка, недоволна, че моя син не иска да играе с нейния / децата са на възраст 8-10 г. Действието се развиваше в кварталната градинка, пред очите на всички родители и деца там. Та всъщност да ви споделя - такава шумна агресия, проявена от човек, винаги готов на скандал и бой, може да бъде потушена само с хладнокръвие и последващо игнориране. Всяка произнесена дума, рязко поемане на въздух или дори въртене на очи дава храна на агресора за още и още изблици. При нас нямаше камери и опасността от физическо нападение беше сигурна.
Изненадана съм, че Иван си позволява подобно поведение пред камери и си представям, какво щеше да е в неконтролирана среда. А поведението на публиката е абсолютно точно. Всички там са усетили "с кожата си", че привличането на вниманието на толкова първичен бяс, в този момент само разпалва конфликта, не може да го угаси. Точно затова и по-възрастните и по-опитните мълчаха, обади се само момиче без опит в такива ситуации. Едва по-късно, ако бях в къщата, щях да избягвам всячески този съквартирант. Но аз съм жена, не зная как бих разсъждавала на мястото на Стоянов. Много е тънка границата между стоик и страхливец в тази ситуация. Заради другите излъчвани кадри от поведението в къщата на Стоянов, мисля, че той има ледено спокойствие, способност светкавично да преценява последиците от всяка негова реакция и движи поведението си в съответствие с крайната си цел. Дори успява да изтърпи благосклонно набезите на Въшка; особено впечатлена съм от скоростта с която успя да отговори едновременно вярно и политкоректно на въпроса: Двойка ли сте? Този човек е бисер в броеницата на сезона. Очаквам неговото развитие и в отношенията с други съквартиранти, извън Иван и Въшка.

# 876
Не спря Иван да каканиже вчера, че го провокират. Никой не го провокира, той изпада в криза дори ако някой му каже “здравей” и не е по бро кода според него.
Сияна много ясно и категорично преди да се целува и натиска със Стоянов, каза на Иван, че иска да са приятели. Иван й каза “това нещо няма как да стане”, не бил приятел с жени и точка. Така че Сияна доста ясно го отряза, не разбирам защо изпада в кризи.

# 877
Пуснаха промо на подкаста със Стефани.
Ще пуснат Марин (бащата на детето) на високоговорител.

# 878
  • SF
А този тъпчо не знае ли, че това е животът - предизвикателства, провокации. Този тъпчо, ако го провокират да скочи от осмия етаж (стар лаф от детските ми години), ще скочи ли?
Провокирал го бил. Ами ти не се провокирай!
Това е и основният аргумент на уж по-зрелия Калин срещу Стоянов. Провокират го. Ами в Къщата на Биг Брадър е така. Биг Брадър е подбрал провокатори да провокират.
И Овцата, която Иван май не може да понася, лежи на кълката, че я провокират. Не се ли вижда отстрани как изглежда в очите на другите. Като провокиран и неможещ да се справи с провокациите.

Стоянов ги отиграва къде-къде по-добре. Какво му е отвътре, е друг въпрос, но поне не се излага шумно.

И не харесвам мъже, които в ерата на достъпната козметика, си спестяват поне минимални поддръжки като душ гел, дезодорант, лосион за тяло, поддържани стъпала, нокти, косми и т.н.
Значи да си нашари кожата с картинки, може, а да я хидратира с лосион - не може. Щото не било мъжко.
Мразя мърляви хора.
Ей го нА, бай ви Калин, го гледате натурален и мъжествен.

# 879
  • София
Въшката в началото седеше в скута му и му опипваше бицепсите, даже му позволи и той да пипне нейните. Това му е било достатъчно да реши, че тя се закача с него и да се бори за нея. Сигурно има и други неща, които не са ни показали. Да седнеш в скута на непознат си е чиста провокация и вид свалка....тя го познаваше от ден-два.
Това, че той е агресивен психопат го изкоментирахме 100 пъти, но и въшката има вина за това..
Нормална жена няма да седне в скута на непознат..

# 880
  • SF
Въшката си имаше нейното гирти-флирти поведение. Но тя бързо направи избора си и в момента не снове между двамата, възползвайки се от вниманието  и на Иван към нея.
Иван просташки и елементарно веднага почука отмъстително на вратата на Мина, но Мина беше категорична.
Така че за агресията му някъде в дъното стои и Мина. Ако можеше чрез нея да си върне по детскоградински на Въшката и Стоянов, а на зрителите да покаже кой е истинският мачо любовник, щеше да му е по-спокойно.
Но не стана и сега гледаме излагацията.

# 881
На мен излъчването на другия Стефан и поведението му са ми много повече гей от Стоянов.

Така е! И най-смешното е, че Иван определя като гей един балансиран, поддържан и умен млад мъж само заради "нахалството" да се владее по-добре и да използва козметика. Същевременно не вижда залепеният денонощно за гърба му льохман, който още малко ще му врътне един жертвоготовен *****. От приятелски подбуди и защото му липсва жена му, не за друго.

# 882
  • Варна
Дали ще има интрига по тираджийска линия?

Бащите на Сияна и Ебру са тираджии, а Калин е тираджия. Да не би да  очакват daddy issues за двечките. То пък взе че Давид се лепна за Калин.

# 883
Аз това тяхно "приятелство " нещо не мога да го схвана. Как изобщо точно те си станаха така близки Grinning

# 884
По-скоро Калин се лепна за Давид😁, уж чрез бащинска симпатия да чисти "имидж".

Общи условия

Активация на акаунт