BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 22 785
  • 922
  •   9
Отговори
# 885
Давид не е конфликтен и би се сприятелил с всеки, който иска - в случая Калин. Но не е и глупав - вижда, че не е много стока, например след просташкия му коментар за гърдите на Ебру. Има си едно наум за него.

# 886
  • София
Паранормалния е доста задръстен и иска да бъде със силните на деня. Психото понеже най-много ръмжи и се ежи, му изглежда като силен и затова се е лепнал за него като гербова марка.
Ако Валентин беше приел мисията на ББ, да се представя като Десислава, паранормалния щеше да умре от кеф, че неговият уред е познал и че наистина има паранормални качества. Също така, щеше  да се успокои, че не е пълен хухавел и не го апе щъркела, а е топ мистик и гадател. Мисията обаче се провали, Валентин отказа да се представя за Десислава и остава в сила първото заключение от предишното изречение Trollface

# 887
Стоянов за мен е страхотен като човек, няма да забравя как още първата вечер мирно и кротко обясни на Мути, че и хомосексуалните са хора.
Има пълен потенциал да спечели, но тая любовна линия ще му е или голям коз в ръкава, или ножът, който ще го прободе в крака. Не разбрах защо обясняваше на Иван, че няма интерес по този начин към жени, беше много странно.

За мен обаче абсолютният номер 1 е Давид, изглежда и на Биг Брадър. Направо виждам на финал Давид, Елена, Стоянов и Валентин, жалко, че трудно ще стане да не се намърда и поне един  от странните.

# 888
  • Варна
Снощи не догледах, днес научавам, че Стефито е аут, ами нормално, да излиза да си гледа бременността ако има акъл в главата да задържи бебето.
Иван и Овцата са видни австралопитеци , търсените от Брадъра персонажи за сеир сюжета, дълго ще ги гледаме ако ще и да са номинирани ката седмица.
Залагам на Давид за победител.

# 889
  • Варна

Има пълен потенциал да спечели, но тая любовна линия ще му е или голям коз в ръкава, или ножът, който ще го прободе в крака. Не разбрах защо обясняваше на Иван, че няма интерес по този начин към жени, беше много странно.
Имаше предвид, че не всеки разговор е флирт според мен.
 Самата Сияна каза, че се учудила, когато я целунал там в джакузито, казала му "Ела да те цункам", но дефакто не е очаквала наистина да го направи.

За мен обаче абсолютният номер 1 е Давид, изглежда и на Биг Брадър. Направо виждам на финал Давид, Елена, Стоянов и Валентин, жалко, че трудно ще стане да не се намърда и поне един  от странните.
Според мен Давид ще победи, има профила на всеобщия любимец чужденец, като предишните победители Лео Бианки и Лестер.

# 890
Гледам Стефани при Елена. Бебето било планирано и искано. Ко?! 😳

# 891
  • София
Гледам Стефани при Елена. Бебето било планирано и искано. Ко?! 😳
И аз това видях, близо от година са заедно, дано да им се получат нещата, всеки заслужава щастие.

# 892
Почти накрая съм. Много елементарно момиче е, но не е злобна или лоша. Обадиха се на таткото на детето - каза, че я обича и си я чака. Надявам се да не го казва само защото знае, че го записват. Щели да спрат цигарите заедно. Техните били против връзката им, защото е 12 години по-възрастен от нея. Не бил мутра или сводник, както се спряга по медийте, но не отрича, че е имала такъв бивш. Няколко пъти натърти, че е интроверт и няма приятели. Това беше.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 16:56 от Lilly_85

# 893
Много е тъп въпеосът двойка ли са СиС. Едва напъпил флирт и вече определения да дават. Сияна се обиди , че Стоянов не ги обяви за такава , но самата тя осъзна ,че също и е рано за обобщения. Това целяха въпросите на брадъра

# 894
Тази Стефани е потресаващо ЧУЧЕЛО,БОСТАНСКО ПЛАШИЛО!

https://www.youtube.com/watch?v=HXYCWsQNEkA

# 895
Паранормалния е доста задръстен и иска да бъде със силните на деня. Психото понеже най-много ръмжи и се ежи, му изглежда като силен и затова се е лепнал за него като гербова марка.
Ако Валентин беше приел мисията на ББ, да се представя като Десислава, паранормалния щеше да умре от кеф, че неговият уред е познал и че наистина има паранормални качества. Също така, щеше  да се успокои, че не е пълен хухавел и не го апе щъркела, а е топ мистик и гадател. Мисията обаче се провали, Валентин отказа да се представя за Десислава и остава в сила първото заключение от предишното изречение Trollface
Само пълен смотаняк, според мен, може да се занимава с такива глупости. Че даже си взел и "телефончето за духове" с него в къщата.
Сдуши се с Иван, защото е едър, вика и ако е от неговия отбор, никой няма да му прави проблеми за каквото и да е.

Голямата мистерия за мен е защо всички мълчат на Иван. Не е в мой стил да си мълча при такива обстоятелства, все пак нека да оправдаем жените в къщата, но мъжете защо мълчат? Иска ми се да оправдая Давид и Цецо, защото единият е малък, а другият е слабичък и очевидно твърде далеч от подобни конфронтации, но все пак и на двамата не им пречи спокойно да му обяснат, че това поведение в къщата не е удачно. Стана ясно, че има хора като Сияна, които под една или друга форма имат травми, свързани с насилие и дори само заради нея е удачно Иван да се съобрази. Калин се бие в гърдите за патриархалния мъж и главата на семейството, обаче си наляга парцалите и дори деликатно, приятелски не му казва, че е в грешка. Интересно ми е да видя ако дъщеря му се налага да търпи такъв див съквартирант, дали Тираджията ще е окей.

# 896
  • София
Мълчат му, защото както се видя, ако някой се обади, той моментално го скастря..-Ти да мълчиш, млъквай, аз говоря ..и т.н. Няма смисъл да го прекъсват, с такъв темерут няма оправия... Все едно спориш с радиото..
Обаче когато тръгне да напада и да се бие, всички скачат да го спрат. Така, че имат отношение, но е към крайната фаза.
Калин няма дъщеря, има двама сина и не знае какво е да се търпи такъв тормоз, освен ако и двамата не са същите диваци, като психото..

# 897
Ми да му гракнат на Иван всички вкупом, много бързо ще млъкне. Даже и ще се стъписа пред тях. Да пробват. Че то това не се трае.

# 898
  • Варна
Според мен ги е страх от него.
Иван има верен съюзник /напомня ми за връзката между Гастон и оня дребния от Красавицата и Звяра на Дисни/.
Скрит текст:

Другите още нямат стабилни групи, единаци са.

# 899
Според мен ги е страх от него.
По-скоро ги е страх от монтажа и да не излязат накрая те лошите. Доказана формула в предаването е, че тези, които избягват конфликти, печелят.

Общи условия

Активация на акаунт