BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 22 798
  • 922
  •   8
Отговори
# 900
  • Варна
Според мен ги е страх от него.
По-скоро ги е страх от монтажа и да не излязат накрая те лошите. Доказана формула в предаването е, че тези, които избягват конфликти, печелят.
Аз сякаш и страх усещам, страх да не се замесят, да не станат на прицел.
Може би толкова ББ  преексплоатира идеята за групата нападаща един, че сега не смеят да се обединят да озаптят скандалджията.
Или по някакъв начин Иван ги е убедил, че е прав в отношението си към Стоянов.

# 901
Току що изгледах вчерашния епизод и да си призная, защото имаше учудени как Овцата ще има 24%, аз съм един от тези проценти, Валентин ми е мега смотан и не ме кефи, Стефани е холна гарнитура, Иван го знаем какъв е, не симпатизирам на никого, но от тези 4мата избрах нея.

# 902
Аз гласувах за лека и забавна седмица пък .. да видим 😀

# 903
  • Варна
Аз пък за Валентин, сякаш най-свестен ми се види.

# 904
Много се надява, прави се на принципен

# 905
Валентин според мен играе роля, не показва същността си и мисията, в която отказа да бъде Деса ме загуби тотално.

# 906
Според мен ги е страх от него.
Иван има верен съюзник /напомня ми за връзката между Гастон и оня дребния от Красавицата и Звяра на Дисни/.
Скрит текст:

Другите още нямат стабилни групи, единаци са.

Аз не мога да разбера този страх от какво е породен?
Че нали, ако Иван посегне, сто камери ще регистрират събитието и веднага ще бъде спрян!? Страх от физическото усещане за един тупаник ли, докато го възпрат!?
Аз съм жена, не особено смела да речем, но лично бих поела риска с подобен експеримент, после мен ще си ме отболи, но посегналият ще хвърчи навън.
А от мъжете, които биха могли да бъдат физическа спирачка между Иван и Стоян, един за чеп не става.
Цецо е вейка, Каспър е обладан от Бонговата аура, Давид е точно кекав, както се самоопредели, Калин гръмогласен мях, който ходи като следово куче подир гореизброените, Валентин ми е като мормон, ...май това са мъжете...
Представителна извадка на съвремието ни.

# 907
Овцата ще се справи с Иван,

# 908
  • Варна
Аз не мога да разбера този страх от какво е породен?
Че нали, ако Иван посегне, сто камери ще регистрират събитието и веднага ще бъде спрян!? Страх от физическото усещане за един тупаник ли, докато го възпрат!?
Ако ти счупи зъбите или черепа ще имаш последствия цял живот.
Аз лично не мисля че ще посегне Иван, но по-скоро страха е тази вербална агресия да не се обърне срещу тях.

# 909
Продукцията не може да се намеси толкова бързо. Иван може както си вика изведнъж да посегне и няма как да бъде спрян нито от хората вътре, нито от продукцията, докато нанася удар.

# 910
Tъкмо гледам леля Лени как "интервюира" Стефани. За човек, който е толкова загрижен, че бременна жена пуши и пие, с такъв такт и с такава емпатия без грам да ѝ вменява вина и зададе въпросите по съответните теми. Изобщо... топ емпат.

# 911
Не знам може ли да се счупи с един удар череп, освен ако не си някакъв ММАец.
Но всички фитнес ударници ми се струват въздух под налягане. Прегледах визитката на Стефан пак. Много високопарно представяне в пълен дисонанс с това, което показва в продукцията. Иначе тренирано момче, дисциплинирано, ако в дълбочина погледнем и проблема с излишното тегло, което е решил, по писанията на жълти медии. Един два удара ще отбие без проблем при спаринг.
Докато гласът на ББ се намеси и спре агресията.
А и за всички мъже важи, не само за трениращите, толкова някакъв първичен рефлекс не е ли останал, поне една минута да удържиш, докато дойде спасението!?
Само Цецо изключвам, защото той хем физически е много слабичък, хем на челото му пише пацифист.
Но като цяло мисля, че Иван няма намерение да удря, а събира панаира да прави "цирки" и се кефи как всички му се молят да спре.
Има нужда да покаже, че е важен, значим и силен. Иначе без предисловия и  събиране на подгряващата група можеше да нагъне Стефан и да се докаже.
Психологически "цирки".
Предполагам и затова брадърът още го трае.
Реална ситуация извън контрол имаше, само когато Багата, в не помня кой сезон, побесня, и там ни участващи, ни наблюдаващи можеха да се намесят.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 20:52 от проксима

# 912
Tъкмо гледам леля Лени как "интервюира" Стефани. За човек, който е толкова загрижен, че бременна жена пуши и пие, с такъв такт и с такава емпатия без грам да ѝ вменява вина и зададе въпросите по съответните теми. Изобщо... топ емпат.
Не съм ѝ фенка, но определено се справя в пъти по-добре, отколкото в миналия сезон. Задава неудобните въпроси, но в същото време го прави по достатъчно тактичен начин, за да не се “затвори” човекът отсреща. Миналата година беше тотал щета.

# 913
  • Варна
Какви са тия цирки? Циркове ли?

# 914
Какви са тия цирки? Циркове ли?
“Цирки” е лаф на Георги от миналия сезон.

Общи условия

Активация на акаунт