BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 28 664
  • 922
  •   2
Отговори
# 135
Стефито не знае къде се намира, горката.

# 136
  • София
Еее искам си брАшното!!! Joy
Е, тя бременна пък цигарите са й драмата на живота?
За тебе 5 кила, за нея 6 😄

Стефка дали знае кой е бащата, изглежда като такава, която едва ли е наясно..

# 137
  • Буркина Фасо
много ми е чудно как си бърше задника с тези дълги нокти. Grinning

# 138
Свършиха ми лайковете, а така искам да ви нахаресам на всички мненията. 😁

# 139
Добре бе, тея не разбраха ли къде влизат и при какви условия? Нема ли поне един с две мозъчни клетки? 🤔

# 140
Такива като Стефани хем искат да я въртят по тИлИвизора месец, ама не е преценила, че не може да стои навън, без цигари, без храна.

# 141
Стефка изглеждаше тиха, ама и тя избухна и се показа ква е парцалана от село. 😂

# 142
  • София
Добре бе, тея не разбраха ли къде влизат и при какви условия? Нема ли поне един с две мозъчни клетки? 🤔
Има, в изолатора е, чакаме да го вкарат.. Има претенции, че са повече от две, ама да видим.

..и на мен ми свършиха палчетата..

# 143
Това Стефани е доста неадекватно. Да не му липсва бело сладко нещо? Ако е бременна да отива да си бременеe навън, не да опъва нервите на всички.

# 144
Стефка защо орева народа? Нищо не й разбрах.

# 145
Всичките ще разцъфтят до когато са вътре. Няма да има нормален, мисля, то просто... никой нормален не влиза в това нещо.

# 146
Тоз пък съвсем го забравих в мазето. 😁

# 147
А дали няма да се окаже, че Брадъра ще даде на всички цигари, ако успее да ги убеди, че е бременна и всъщност изобщо не е, а това в промото е било кьорфишек?

# 148
А дали няма да се окаже, че Брадъра ще даде на всички цигари, ако успее да ги убеди, че е бременна и всъщност изобщо не е, а това в промото е било кьорфишек?
Не ми се вярва, щеше да ни покаже.

# 149
Всичките ще разцъфтят до когато са вътре. Няма да има нормален, мисля, то просто... никой нормален не влиза в това нещо.
Дори да влезе някой нормален, след 24 часа ще е психясал и откачил. Колкото и да си уравновесен, все ще си повлиян от масовото настроение. За момента Елена, Стефановците, Давид и Цецо са единствените, които не са припляскали.

Общи условия

Активация на акаунт