BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 22 719
  • 921
  •   13
Отговори
# 375
  • София
Забелязвам някакво пълно изчерпване по отношение на това как се правят игри в реалити предаванията.

# 376
Овцата ли нацепи дървата?
Нали се хвалеше че може

# 377
Овцата е мъжко момиче, но - разберете я, тя просто много мрази болката.

# 378
Овцата е мъжко момиче, но - разберете я, тя просто много мрази болката.
Дам. Даже повече от колкото Лена мрази алуминий Tired Face

# 379
Като гледам на промото Стоянов как целува Сияна, това определено не е хомосексуалист. Михаела пък нарежда Мина, че не е нормално момиче на 20 да е с мъж на 40. Ще има и номинации.

# 380
Дам. Даже повече от колкото Лена мрази алуминий Tired Face

На следващата тема може ли анкетата да е "А вие кой метал предпочитате?"

# 381
Много ме дразнят хиперактивни, супер емоционални, високо и неспирно говорещи като овцата

# 382
  • София
И аз гледах промото. Стоянов ми е симпатичен за сега, но с тази Сияна не смятам, че ще стигне далеч. Нея хич не я харесвам. Намирам я за глуповата и смятам, че иска да се закачи за някой в предаването, за да избута до финал.

# 383
Искам да си сверя часовника - какво е по-специалното на току що научила жена, че е бременна? То че специална храна, то че да не се вика около нея, то че имунитет... Ама не чух да ѝ казват да остави цигарите и да не пуши

# 384
Крещящия подчовек трябва да бъде изгонен!
Друго ми прави впечатление: след вчерашните му крясъци, доста хора отидоха на двора при него. Сякаш Стоянов е лошия, а този прави много хубаво. Потресен съм от това.
Потресен съм и как се бяха събрали 3 мъжки - подчовека, тоя с духовете мисля и тираджията и си реват, галят се по главите и се самоуспокояват. Това ли е образа на български мъж ?!?
Отделно го виждам и при мои приятели , виждам го и при маймуната. Някоя жена се държи добре с тях, и те вече са във филма. И то ужким зрели мъже.
Симпатизирам все повече на Стоянов! И евала му правя че пази спокойствие при агресията на оня!

# 385
Обявява Стоянов за мъж мечта!. Само да не чуе моя 🫣
Красив, млад, интелигентен, спокоен мъж на място
Всичко си има момчето, тая кифла сиса хич не е за него.

# 386
Потресен съм и как се бяха събрали 3 мъжки - подчовека, тоя с духовете мисля и тираджията и си реват, галят се по главите и се самоуспокояват. Това ли е образа на български мъж ?!?
Емиии... да не те разстройвам повече, ама...

# 387
Отделно го виждам и при мои приятели , виждам го и при маймуната. Някоя жена се държи добре с тях, и те вече са във филма. И то ужким зрели мъже.

Абе въшката си върти опашката, айде да не се правим... Grinning

# 388
Мъжки под човеци... Много точно казано

# 389
  • Bayern
Разгледах инста на Стоянов и качвам 2 снимки от там
Явно е бил по-пухкав като момче

и си пада по по-зрели жени Grinning

Гледам шоуто заради него и Давид, отпаднат ли приключвам с ББ

Общи условия

Активация на акаунт