BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 22 658
  • 920
  •   13
Отговори
# 390
Ванката след първия си флирт с въшката се обясняваше точно на Стоянов как нямало да се занимава с нея, защото тя не му била в категорията интелектуално. По-късно му рева, че бил нарушил "мъжкия кодекс", говорейки с нея, пък същият не бил първи. Накрая нещата ескалираха до степен, в която мъжката горила иска да убие и да изяде опонента си заради женската, дето не го интересува.

# 391
Имам чувството, че тея тъпаци ще номинират Стоянов довечера.
Минка , Калин, Ревльото и ония примат Ваньо са сигурни.  За другите ще видим

# 392
  • Сф
Не харесвам Стоянов, женствен ми е , и тия снимки и заявления за майките на 20 годишните ми е баш педалско. Не мисля, че има интерес към Сияна.
Не симпатизирам на  ни един от мъжете.

# 393
С тази бременност предаването взе да става малко психопатско и да минава някакви здравословни граници.

# 394
Проблемът не е в бременността, а в бременната.

# 395
  • Между гори и планини
Имам чувството, че тея тъпаци ще номинират Стоянов довечера.
Минка , Калин, Ревльото и ония примат Ваньо са сигурни.  За другите ще видим
Да го номинират! Нормалните хора които гласуваха срещу оня дето дори не му помня вече името, няма да изгонят Стоянов.

# 396
Със сигурност Стоянов е харесван персонаж, дори да е номиниран, ще остане. Но предпочитам да бъдат номинирани Иван, Мина и Михаела.

# 397
Между Елена и Стефани ще се зароди конфликт, все пак Елена е имала неуспешна бременност и сега й се налага да е свидетел на този абсурд: бременната Стефани със съответните привилегии(което е разбираемо) на фона на глада и напрежението за всички останали. Не знам Елена колко дълго ще стиска зъби.

# 398
Но предпочитам да бъдат номинирани Иван, Мина и Михаела.
Е, тогава ще се гръмна! Като искам да гласувам три пъти какво да правя??

Между Елена и Стефани ще се зароди конфликт, все пак Елена е имала неуспешна бременност и сега й се налага да е свидетел на този абсурд: бременната Стефани със съответните привилегии(което е разбираемо) на фона на глада и напрежението за всички останали. Не знам Елена колко дълго ще стиска зъби.
Хм, това обаче ме навежда на една нездрава мисъл... Че са знаели за бременността на Стефка още преди да влезе и тя не е толкова изненадваща. Жестоко е да правят това противопоставяне между нея и Елена, ако е така, дори и да не харесвам Елена. И кога са решили да вкарат Елена, жената, която мечтае за бебе и има загубена бременност и бременна в един и същи Брадър? След като и знаят драмата и са разбрали, че имат бременна кандидатка? Не ми се иска да вярвам, че някой е способен на това, ама като гледам какво става по форматите...

# 399
Елена още вчера започна с коментарите, че има проблем Стефани да се храни с друга храна, а те да гладуват. Мястото й не било в къщата според Елена. На мен ми изглежда, че поведението на Елена е, защото тя много иска на нея да й се случи тази радост. Пожелавам й го, дано се случи скоро, но тези подмятания са не на място според мен.

# 400
Ми не ѝ е мястото в къщата, тук е права Елена! Колкото до подмятанията... много е трудно на жените, които искат дете, но не се получава. Жестоко е да я принуждават да понася това в тези условия. Вътре емоциите се изострят петорно. А пък и всеки човек е с характера си. Една ще го пусне покрай ушите си, друга ще превърти...
Въобще, как се стигна до това Стефка да прави тест? Или просто и връчиха теста? Защо са го направили? Тя ли е поискала?

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 21:35 от DiaMia

# 401
Стефани не е виновна, че така се е получило, а и не мисля, че е имало условие да не са бременни? Биг Брадър не я накара да напусне, значи не нарушава с нищо правилата. Попита я и тя реши да остане. Елена като иска да играе играта и от дете е искала да е вътре, то трябва да е наясно, че вътре може да има всякакви хора и да се случват какви ли не неща.
Биг Брадър й даде теста, за да го направи и когато видяха, че е положителен, казаха й да не се храни и сутринта рано ще я отведат до болницата за кръвни изследвания.

# 402
Не обвинявам въобще Стефани! Питам как се стигна до там да се правят тестове за бременност?

# 403
  • София
На Стефка много не й пука за състоянието й, защо на другите да им пука... Даже пазач й назначи брадъра в лицето на Лена. Това е напълно излишно, много е важно да се покаже загриженост явно..

# 404
Не обвинявам въобще Стефани! Питам как се стигна до там да се правят тестове за бременност?
Отговорих ти, ББ й даде теста, след като започна да се тръби из къщата, че Стефани е бременна. За да знаят дали наистина е и да я заведат на кръвни изследвания, които да потвърдят теста.

Общи условия

Активация на акаунт