BIG BROTHER 7 - тема 2 (28.09. - 05.10.)

• 23 674
  • 922
  •   1
Отговори
# 405
Как се стигна до това тръбене, от къде въобще тръгна? Дето тя е споделила на Цеца, че може да е бременна? Пропуснала съм, затова така обстойно питам. Не намирам за редно изобщо да е вътре след като вече е ясно. Не намирам за редно да е на някакъв режим, който тя хабер си няма да спазва. Не намирам за редно тази ситуация да се натрапва на Елена. Елена е загубила спонтанно бебе и то скоро, а тая като я гледам, ще иска да го загуби нарочно... Това изобщо не е за по телевизията.

# 406
Моята позиция по принцип е твърдо против абортите, ама тук малко се замислям. Това родителство ще е тежко, много тежко.

# 407
Първо Стефани изпадна в някаква нервна криза и каза, че вече не издържа да стои в тези условия. Започна да говори за "нещо", като Ебру я попита дали е бременна директно, а Стефани каза, че не е. След това й дадоха да изпуши 2 цигари, за да се успокои и тогава в кухнята Цветелина каза пред 4-5 човека, че Стефани й е споделила, че е бременна.

# 408
Гледам днес сте писали против Елена, а аз вчера тъкмо я бях похвалил преди епизода. 😁 На същото мнение съм като вас за нея.

# 409
За Елена имах сравнително добро мнение до вчера, когато застана на страната на лудия Ванко, когато откачи за пореден път. Толкова ли не може да приеме, че жените в къщата не го искат?

# 410
За Елена имах сравнително добро мнение до вчера, когато застана на страната на лудия Ванко, когато откачи за пореден път. Толкова ли не може да приеме, че жените в къщата не го искат?
Никой не го иска този наркоман.

# 411
Михаела реве за внимание.

# 412
Напълно очаквано Валентин е служебно номиниран.

# 413
Ее брадърчето не му хареса да го тролят. Мен пък Валентин ме изкефи как не му игра по свирката Joy

# 414
Ооо мъчениците, те колко са изтърпяли... А тоя новия идва на готово, не го е срам! Стефчо що не се ожени за Иван?

# 415
Оф, моля ви, да номинират Иван и да го изгоним в събота....Confounded

# 416
Михаела се превъзбуди, че е познала, че Деси не е ИИ и веднага се издъни с името си.

# 417
Иван и Стефчо са сладка двойка.
Бебо и Беба 2.0

# 418
Тея па лабубута.  Да се маха очилатия,  че да може Стоянов да си стане Стефан

# 419
Даже предпочитам да издържа овцата още една седмица, ама Ваньо просто не мога...

Общи условия

Активация на акаунт