💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 53 977
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 195
Много долна, гадна и нагласена история!
Аз друго се чудя - украинката некадърна неможачка ли е или участва в мръсните игри на продукцията?!

# 196
Зелените капят като круши ,мисля,че е време на трима блатни направо да им дадът билет за влизане ,а другите трима да направят една битка и победителят да си избере племе ,другите двама вкъщи.

# 197
Хора, в кой сезон и кои участници си изсипаха части (май на пъзел) в морето и се гмуркаха да ги търсят, че се сетих и беше много абсурдно

Старейшините в сезон 5 ако не се лъжа.
С Момчил, нали. И на мен нещо такова ми се върти в главата 😄

# 198
По задружно и положително племе от Феномените не е имало за 6 сезона на Игри на Волята. Искрено ме радват. Лично за мен скандалите им са изкуствени.

Чикагото...само миньорски лафове. Има още много какво да чуем от него.

# 199
  • София
О, боже, каква изненада, жълтите на резиденция!! Никой не можеше да предположи в хода на играта!!
Не че съм против, нека се поохранят и те, ама това ли беше начинът...

Зелените се изпотрошиха, сега с тях какво ще правят?!

Да ходят сините в големия варел, че там са ми най-големите дразнители - Алекс Дрънкалото и Гордито Незаменимата.

# 200
  • София
По задружно и положително племе от Феномените не е имало за 6 сезона на Игри на Волята. Искрено ме радват. Лично за мен скандалите им са изкуствени.

Чикагото...само миньорски лафове. Има още много какво да чуем от него.

И според мен скандалите са им ей така, да не е без хич. Ама продукцията не харесва такива работи.

# 201
  • София
Хахаха, не мога! Пъзелите се завръщат, само че наредени. Joy Явно за всеки случай.

Шопа не го разбрах с какъв акъл искаше да се вози, явно имаше намерение да провали племето. Rolling Eyes Май наистина нависоко мозък не вирее. Обаче и Мирослав ми затвърди първоначалното мнение, че е глупав.

# 202
  • София
Неврохирургът го бива в такива ловки/пипкави неща. Логично.

И зеленият пъзел е готов. Значи няма конспирация тук. Поне що касае пъзела. Ама нека видим и синият пъзел.

# 203
Различни са полетата за редене.

# 204
Докторът уж се контузи, смениха го веднага. Траян също е с контузия, но нееее, трябва да изчакате да бъдете задминати с един пост и тогава смяна. Смешна работа.

# 205
  • Варна
Синия пъзел не можахме да видим.

# 206
Някои хора тука се нервят все едно родата им участва. Уж радетели за "честна" игра, стига само привилегии да има за техните ора. Още по-добре, че сините паднаха. Време беше и САМИ са си виновни.

# 207
  • София
Яд ме е за Феномените.
Толкова задружно и сплотено племе, а сега ще гният без храна в онази ламарина дето напича брутално лятото. Знаете това лято колко горещо беше. Сега там е средата на Юли. И е около 40 градуса.

# 208
  • София
Май не само аз не харесвам Ръждавичка. Явно това високомерно поведение боде очите и на другите племена.

# 209
  • В Града на липите
Иван пък, като го знаем, колко е добър на арената седнал да злобее. И то точно за Ръждавичка.
Жълтите си заслужиха победата. Сините се прецакаха наполовина сами, наполовина им помогнаха.
Интересно ми е как ще се излиза от тоя Изолатор? Миналата година бяха извън игрите, явно тази няма да е така. Просто са сменили плажа с бункер.

Общи условия

Активация на акаунт