💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 53 362
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Както винаги подбутване от продукцията, ех... Не разбрах сините ще имат ли право да излизат за определено време от изолатора както беше миналата година, само някои хора ли ще могат, може би утре ще кажат. Алекс и Гордиенко от сините и мен много ме дразнят, бихте ли споделили какво е коментирала Гордито, защото явно съм пропуснала. Като си помисля, че в началото ми беше симпатична, ужас 😂

# 286
Не ми харесва как Продукцията се присмива на Иван за женската коалиция,  а в 4ти сезон бяха по-ниски и от тревата, когато Алекса, “пазителят на момичетата”, си докрета до финала на гърба на жените. Ама тва е, за едни може , за други -не. Нищо де, някои помнят какво е ставало преди.

# 287
  • София
бихте ли споделили какво е коментирала Гордито, защото явно съм пропуснала. Като си помисля, че в началото ми беше симпатична, ужас 😂

На синхрони обвиняваше Александър и Наталия за копаенето. Не го правили като хората, копаели на едно място, връщали пясък в дупката и т.н. А то егати и рова изкопаха. Само заради нея изгубиха цял един курс каяка до понтона + 1 минута допълнително, но след това критикива за елемент в който има скрит ключ, който може да е закопан на метри под пясъка. На ударена ли се прави, що ли? Никога ли не е гледала ИВ или редакторите изкарват най-лошото от нея, но за мен няма оправдание това което наговори. Падна ми в очите. Като си се издънил, извиняваш се и ставаш по-нисък от тревата, докато не се реваншираш на следваща битка, а не да се чудиш как да оклепаш другите.

# 288
Избора на Траян беше грешка, ако не искаха Калин поне Чикагото да бяха сложили. Като цяло Траян за мен е изключително невзрачен и не впечатляващ играч, не блести нито на арената, нито със социална игра.
Чикагото, от своя страна от крайно анти герой, мина по- скоро в положителната графа, минава си трасетата, забавен е извън хапнежите с Наталия, като цяло невероятно за мен, ми е от симпатичните в племето.
Алесандро, едно от най- неприятните същества този сезон, то лицемерие, то мрънкане, то слабо представяне, няма нещо, за което да няма коментар.
Нямам против разбъркването в териториален аспект, но когато е режисирано си ме дразни. Гордиенко, че се издъни, издъни се няма спор. Но наваксаха сравнително добре след нея някак. Траян ги закопа повече и от нея, тоя ключ техния прокарваше тунел към центъра на земята. Наказания за каквото дойде, по тази линия най- вероятно, ако те бяха използвали похвата на завоевателите с приплъзването на шейната без ринга да е влязъл, щяха да кажат "не може така, Х минути наказание".
Жълтите бяха с най- удобното трасе, пъзела им най- лесен. Харесвам ги, заслужаваха и те да я видят тази резиденция, ама айде чак така, да бяха им връчили директно ключ. Не са слаби, но си ги подпряха.
Пъзелите са толкова безумни, че могат просто да им сложат по една камбанка и да печели племето, което първо стигне до своя пъзел и я удари.
Ръждавичка грам не държи психически в неблагоприятни условия, но не видях да се сърди на Гордиенко. Не разбрах, какви очаквания имаше от мъжете в крайна сметка, да стъккмят някакво обзавеждане може би, да издирят матраци, на които да легнат? Да, кофти е, ама е еднакво за всички, с мрънкане по- хубаво няма да стане.
Ивайло ми хареса, че си е табиетлия, направи си сандвичи, изпече си ги, хапна си ги. Не мислех, че ще видя някой, който не се втурва да набива лионска наденица, хляб, йогурт и течен шоколад, намазан върху протеиново барче едновременно. И чудни картофи им беше спретнал, поне на визия. Момичетата успяха да се докарат с визия на турбо- фолк, честно на стопанството бяха по- симпатични. Александра, от толкова прехласа по този куфар, чак не влезе в банята, преди да опипа и извади всичко отвътре, както си беше прашлясала.
Шопа, все по- неприятен ми става, чудесен е на терен, но искрено се надявам малко да му разтурят панаира.
Жалко за Манчев, че трябваше и той да попълни квотата на продукцията за отпаднали по медицински причини. Ветеринарката съвсем ще й замине живеца и мотивацията за игра.

# 289
  • софия
Трайчо да беше рекнал и той - разтегнах нещо си, да му дадат медицинска смяна като на Доктора. Ама той вика - искам смяна. Емии....

Ръждето я разбирам. Наистина, не е мрънкала пред другите. Днес си поплака от яд на синхроните, утре ще ги сдъвче и ще командори.
Ама права е донякъде - харесвам ги сините мъжове, ама са много лежерни типове. Grinning Тя гори момичето, игри, победи, хъс,  второ място и е загуба. Ми, такава е, харесвам я и аз. Млада е и е нетърпелива. Загубиха отборна битка и тя място не може да си намери от яд, а разни медитиращи, слънцеядни типове се размотават безидейно наоколо и'.... Joy  
Ще и мине на Ръждето. Но си личи, че не знае с кого си има работа..... тия хвалби по арената, "Капитан Ръждавичка",  винаги ти излизат през носа...
Никакъв шанс за сините в тази прелестно нагласена битка, една от "най- елегантните" нагласвации в историята на туи риалити Trollface

Надявам се да не се изпокарат много сините. Но пък са много -  ще трябва да отпадат. Сандо и Натали - ок, първо те. Може и Трайчо - мислех, крият го нещо, викам си - ще блесне сигурно по- късно, а той - готов за номинация и в къщи.

Пп.
Калин и Чикагото ми се струва, че не се натискат за капитани. Имам предвид, че не им е супер важно, не че се покриват.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 01:45 от freespirit

# 290
Ей само чакат Ръждичка да прояви някаква слабост да и' се хвърлят всички хиени. Но не тържествувайте, ще си поплаче, помърмори момичето и пак ще се стегне и ще блести на арената,

Не знам Павката сам ли роди това наказание или някой по-голям умник зад него, но със сигурност е най-абсурдното което съм виждал - 1 мин след като се завърне зеления пост. И защо не жълтия ... или по 1 от двете племена, така де, да не бързат  хората,  да поседнат на варелите като бодибилдъра, пък да им донесат по една вода или по-добре бира. .?
Всъщност най-добре 1 мин 23 сек след втория елемент на третия в класирането от утрешната битка на червените

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 02:22 от spidrer

# 291
Ох, гледам със закъснение, ама и много се смях този епизод-та, направо за накрая, ами Натито да се гушка с Чикагото, и да се успокои, пък Ръждавичка с Гордиенко ли ша се гушка, с Лапунов ли, и да млъкне и тя. Айде, и ИВ и другата телевизия съвсем ще задминат по романтична успеваемост, като добавим и лекарската двойка...ама чаровни мъже в тоз сезон, бре! Само жалко за д-р Манчев! Обаче съм сигурна, че от пациентки сега няма да се отърве......Stuck Out Tongue Winking Eye (клавиатурата ми поправила Натито на Наруто Joy) Чакам с нетърпение българският Беър Грилс да го видя как ще блесне в тези условия....Heart Eyes
И, понеже сега чета назад и наваксвам- това, което никак не ми хареса при Ръждавичка беше липсата на всякаква емпатия и недоволството от Траян като капитан- ами, нали е кинезитерапевт и знае, че той е имал контузия, какво очаква и защо го номинира...Надявам се, че като специалист е по- топла и не толкова дръпната.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 02:08 от Orangina

# 292
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Казах ви аз, че Траян не е нищо особено, а има и контузия.
Бита карта е.
Така се оказа. Аз си мисля,че заради контузията днес се представи зле.

За епизода синтезирано:
1. Иван Зеления си показа злобата в пълен блясък. Вместо да гледа себе си и отбора,той злослови за Ръждавичка и Доктора. Каквото и да кажеш,Иване, ти си един страхливец,който се залепи за жените,за да бута напред,защото видя,че с напомпани мускули само не става. Да ти припомним ли какъв резил беше на капитанската?

2. Деси Сапунджиева - Виждам,че много обича да си прилепва малки момичета и не мога да разбера по майчинска линия ли ги обгрижва или ги обработва за бъдещи гласове в играта. Има нещо в нея,което много не харесвам. Не знам какво е.

3. Ръждавичка - няма манталитет на победител. ИВ не е само Резиденция,храна на корем и победи. ИВ е И изолатор,елиминации и воля/търпение. Тя това не го умее и затова рухва психически при всеки провал. Слаба ментално.

4. Гордиенко за пореден път въздух под налягане. Явно я бива само в игри с бутаници.Други проблясъци от нея не съм видяла. Впрочем,струва ми се,че е наляла краката и дупето на резиденцията.
Не ви ли изглеждат сините напълнели?

5. Лъчо - преизвестен край. Интересно ми е дали Деси като научи,няма и тя да се откаже. Лъчо в След игрите подкаста каза,че не е усетил специално отношение от Деси,били приятели,които могат да си вярват.
В общи линии симпатичен подкаст без нищо ново да ни каже. Поканили го в последния момент, една негова приятелка била одобрена на кастинг,но тя казала,че познава човек,по-подходящ от нея и Продукцията му се обадила. Контузията го мъчила първия месец след излизането,сега почти се оправил.

6. Калин - страхотен както винаги. Виждам го на финал.Не мисля обаче,че умее да реди пъзели.

Говорейки за пъзелите, днес се смях на пъзела,който е елементарен + беше нареден на 80%.
В предишни сезони какви сложни и интересни пъзели и анаграми е имало,този сезон е пълна СМЕШКА откъм тях и пак не могат да ги редят.
В сезон 8 моля ви да им режете ябълка на 2 половинки и това да им е пъзела (по идея на една от близначките в сезон 1)

Изолатора наистина е гнусно място,не мога да реша кое е по-зле - Изолатор или Плаж. Жените ще има да им мрънкат на мъжете цяла седмица.

# 293
Тази Гордиенко... да си тотално зле и да се пръскаш от самочувствие. Наталия е дразнеща до безкрай, но реално най-слабото звено при сините е Гордиенко. Че и нагла да коментира другите, да прави забележки.. на какво основание??  Да видим до кога Ръждачивка ще издържи да е приятелка с нея.

А самата Ръждавичка не е малка никак, а се цупи и мрънка като бебе. Иван не е ли на 24. Значи той трябва да се държи като мъж, ама Ръждавичка нали е малка сладка цупла, от нея не изискваме да се държи като голяма жена...

# 294
Докато изгледам епизода, докато ви прочета и то съмна. Ама сте казали всичко. Голяма нагласация.
Алеко ще стигне далеч с това скатаване.
Гордиенко да си ходи. Време й е. Ама и кесиите може да развържат на следващите съвети.

# 295
След толкова сезони за пръв път имаме истински каякар да кара "кануто" и освен неговото собствено представяне, всичко друго около каяците беше сбъркано (повече най-долу).

Гордиенко:   Защо опитвах 2-ри път
Основно по две причини - защото не ви казват всички правила отначало и защото не слушаш Алекс, който при всичките му кусури този път беше прав. "fail fast"
Въобще Гордиенко много силно  ми олекна, първо с излагацията на терен и второ - много по-важно с последвалата тотална липса на вина и самокритика.

Да гледаш Kалин на халките - няма такъв кеф!

Наталия за Чикагото:
-- Той странично ги минава оле оле оле като механична играчка, ох ше го изям!

Чикагото:
-- Старият вол навлиза в браздата!

Павката:
-- Една минута защото Лапунов започна да прави брод в рова.
Поредните глупости в движение.
Разберете - каквото не сте казали отначало, че не може, значи може. Пуснете участниците да мислят!

Пекин за Симона
-- Тя си го харесва!

Чигагото:
 - направо му счупеа куйрука, от високо най-боли като паднеш!

Етюда с прасетата беше измислен, изкуствен, абсолютно безинтересен, излишен и скучен!

Ивайло:
-- за мен храната ми е половината живот!

Ръждавичка чакала мъжете да са й гръб, имала 5 деца, глупости на търкалета.
Силно ми олекна и тя. Изпаднала в емоционална дупка, но не - другите са криви.

За каяците ще пиша отделно, да не удължавам сега.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 07:19 от Soney

# 296
Не съм гледала вчерашния епизод, ама бях забравила, че Ръждето е център на вселената и всички трябва да се съобразяват с нейните желания. Ако от сега върви така, не знам натам как ще е

# 297
За каяците:

Първо забелязах че доктора не знае как се държи веслото. После че Симона очевидно не е чела форума, където всеки сезон повтарям че К2 се кара от един човек като се сяда ОТЗАД! 
Ма четете ги тия теми бе! Полезни са не по-малко от тренировките дето ви вземат пари за тях!

После видях и Гизи и Миро със същата грешка.

Шопа се провиква към Ивайло - престани да въртиш това гребло!
Ма как да не го върти бе шопе като са им дали весла със feathered/завъртени пера. И то завъртени на обратно. Тоест за хора с лява водеща ръка.
В отборната игра не е само да си минеш ти трасето ами да обясниш на съотборниците кое как се прави, когато знаеш!
При дясна водеща ръка, когато дясното перо сочи назад, лявото трябва да сочи нагоре. При много хора беше точно надолу (на снимката). Еми не става така!      (по-точно - става, но за левичари)

Към продукцията: давайте им успоредни пера.
И не говорете глупости - Калин минал с каяка дори по-добре от шопа.
Добре беше, ама чак пък по-добре от Шопа, айде молим!

# 298
Калински ги отвя, доктора и Иво от цяло море се намериха да се сблъскат Joy.
Алекс пак ще чака да го возят ли? Такъв слаб играч с голямо самочувствие без грам покритие не е имало на арената.

Май не сте гледали сезона с Кралев!Никой не може да мине Кралев 🤣

# 299
Благодаря Дяволо отново за темата. Аз имам още да наваксвам с епизодите, но пък цяло време ви чета тук и да си призная поинтересно ми е да чета в темата отколкото да гледам предаването. Днеска имам малко повече време и надявам се да наваксам.
Като стана дума за спора около Мирослав. Съгласна съм с всичко казано, но пък и мен ми е фаворит чисто зъщото ми е найхубав от всички. А пък колко пъти сме били свидетели че не найдобрите или найсилните печелят. Тази година фаворит си избрах по симпатичност 🙈😅

Общи условия

Активация на акаунт