💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 51 740
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 495
Забравили сте как Павката трябваше да е с жилетка, когато игра с Анита културистката😂Тя беше тройна в сравнение с  този щиглец, ама трябваше да е с жилетка😂😁

# 496
  • Буркина Фасо
Забравили сте как Павката трябваше да е с жилетка, когато игра с Анита културистката😂Тя беше тройна в сравнение с  този щиглец, ама трябваше да е с жилетка😂😁
е, при изравняване на силите какво очакваш да се случи ? на момата жилетка ли да наденат?  Grinning

# 497
  • гр. Шумен
Поредни нагласени игри, виждам че нищо не се е променило. 😅
Жалко за сините, и особенно за Калин. 💙 Георги Шопа започва много да ме изнервя. Брех, той за много велик се има, тц-тц. Ивайло пък отначало ми беше леко странен, обаче някакси напоследък започва да ми е от интересните играчи. Да видим.
А пък този Иван, леле нямам думи за него. То бива злорадство, ама чак пък толкова. Не стига че отиде при жените, да го пазят, ами и мъдри мисли ще раздава. Отначалото не ми беше интересен, а сега ми е супер антипатичен.
Траян пък уж големите претенции или какво там, а пък дотук аз не виждам нещо особенно. Няколко играчи са така, според мен. Аз ли нещо не разбирам? 🤷‍♀️
И последно, синьото племе ли искат да разформироват? Това също не мога да разбера. Зелените не ме кефят, ама грам. Жълтите ми станаха антипатични след идването на Шопа. И изобщо... 🤷‍♀️🤷‍♀️

# 498
Не разбирам защо Шопа трупа толкова хейт, в края на краищата нали това е смисълът на играта по условие - "пре@би другарче" - и той явно се справя добре да прецаква другите. Това може да се харесва на феновете му и да не се харесва на феновете на другите играчи, но не е проблем. Проблем е когато се намесват с побутване или по правилник продуцентите. Някога, ако някой е добър, даже и да е в губеща коалиция и да го пращат на елиминации, може да оцелява и даже да трупа сила и накрая да спечели. В този формат обаче продуцентите могат да му видят сметката независимо от социалната игра или физическите качества. Аз това трудно преглъщам.

# 499
Шопа въобще не ми е симпатичен, ама никак, но това с баниците ми се струва, че много хора не чуха какво каза. Аз долавям контекста, че Сапунджиева като са си говорили в племето им е казала колко хубави баници прави и сигурно им е обещала да им направи предния ден. И понеже явно е ставало късно, той се е качил да провери "Какво става, нали баница щеше да ни правиш". На мен така ми се стори.

# 500
# 501
Не разбирам защо Шопа трупа толкова хейт, в края на краищата нали това е смисълът на играта по условие - "пре@би другарче" - и той явно се справя добре да прецаква другите. Това може да се харесва на феновете му и да не се харесва на феновете на другите играчи, но не е проблем. Проблем е когато се намесват с побутване или по правилник продуцентите. Някога, ако някой е добър, даже и да е в губеща коалиция и да го пращат на елиминации, може да оцелява и даже да трупа сила и накрая да спечели. В този формат обаче продуцентите могат да му видят сметката независимо от социалната игра или физическите качества. Аз това трудно преглъщам.
Ами не винаги е задължително да пре@беш другарчето си, можеш и да печелиш  достойно, но дори и когато се стига до нещо като горното, можеш да го направиш без цинизъм (изказа му за Ивайло), надменност, стратегии включващи обграждане с плужеци (Тянко) отричани замисли за преврат(цвета)... А продукцията опитва и формира у масовия зрител определени отношения към участниците както с подбор на реплики така и с подбутвания, но и тя не е въздесъща и всеки вижда различно - някои харесваме Ръждавичка, още повече я мразят, същото е и с Шопа, доктора...

# 502
Шопа има аура на много неприятен човек, това е. Поне в моите очи. Те всички там кроят стратегии и ще прецаката някого в един момент, просто Шопа ми прилича на човек, на който му доставя удоволствие да минава през хората, за да победи.

# 503
ronnie72, право в десятката!
И на мен Чикагото много ми напомня на вълка от Ну,погоди. Един такъв атлетичен и глуповат. Направо си ги представям с Наталия (така ли се казваше досадната актриса) как пеят в дует Расскажи снегурочка где была Joy
Оттосно играта, не искам Ивайло да отива на блатото. Прекалено скучно и нагласено ще стане. Искам да видя докъде ще стигне сблъсъка на коалициите в племето на жълтите.

# 504
  • Sofia
На мен Ръждавичка ми допада, Ивайло, Николета и Докторът, с всичките му особености, също. Виж, не мога да кажа същото за Гордиенко, Шопа и всезнайкото Алекс. Като първата и третият, едвам ги трая. Дори фурнаджийската лопата Иванушка не ме дразни толкова. Другият ми дразнител - ветеринарката, откакто стана блатна "фея" рядко я дават, та се трае.

# 505
  • София
Едно към едно повтарят сценария от сезон 6.
Те и за това бяха толкова ядосани на Давид и това, че се отказа. 100% са го виждали в ролята на Мартин Императора, но както знаем не винаги всичко сработва. За това имат няколко линии според кастинги, психолози и пр. И бутат натам, където има покритие.

# 506
  • София
И Димитър го сготвиха..
Краварката остава..
Тъпа игра!

# 507
  • София
Дам, знаех си. Митачето ще го сготвят, въпреки служебния глас на Д-р Коеджикова. И това е логично. Не трябва да се сърди на момичетата, това което ще направят е най-логичното нещо на света. Да се сърди на ''Боговете'' на ИВ.
И на тях не им е приятно, сигурен съм. Радостина и Йоана си личи, че са душици, ама какво, да си тръгнат те ли?
Това е положението. Скапано блато, скапани правила.

# 508
Само Ивайло да не е на блатото!

# 509
Аз пък се надявам на изненада, щом така директно го излъчиха как ще гласуват за него. Или много ги надценявам Joy

Общи условия

Активация на акаунт