💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 50 148
  • 1 291
  •   11
Отговори
# 510
  • София
Няма да е Ивайло според мен. Нарочно е такъв монтажа. Ще е Александра според мен.

# 511
Явно Шопа няма да повлияе върху избора на Томи. Томи спа при Алекс в спалнята и накрая "врагът в моето легло."

# 512
  • София
И кво толкова гадаете? Те Нова издадоха вече в промото кой отива на блатото. Grin
А на блатните жени трябва чавка да им е изпила акъла за да не гласуват в тази си конфигурация за единствения мъж който им е конкуренция на битките.

# 513
Дано поне Алекс ,Дечо и Митко успеят да изгонят Деса поетеса

# 514
  • София
Шопа не е глупав. Ако изпратят Ивайло, има много голям шанс да се върне. А и защо да отслабва племето. Като племе ще бият наред. А ако има съвет, Шопа и Кристиан са бушони.

# 515
Димитър както се обича с Алекс Grinning

# 516
  • София
И кво толкова гадаете? Те Нова издадоха вече в промото кой отива на блатото. Grin
А на блатните жени трябва чавка да им е изпила акъла за да не гласуват в тази си конфигурация за единствения мъж който им е конкуренция на битките.

Кога са го дали? Аз не помня такова нещо. Ако е някакво промо от днес, не съм гледал.
Аз съм си написал прогнозата още вчера. Познах.

# 517
За Шопа, не го харесвам, но ситуацията беше, че Сапунджиева е обещала, че ще прави баница и това ще закусват. То си имаше и продуктово позициониране, та като нищо са им казали, някой да направи закуска с тези и тези продукти, а останалите чакат, за да закусят. Честно казано и аз някой да го чакам да се нагримира, за да направи баница, ще се поизнервя.

# 518
  • София
Diavolo, днес следобед Нова пуснаха на сайта си снимка от битката на която се виждат 6 от жълтите. То не че не беше на 999% ясно и преди това че ще е тя.

# 519
Той шопа май го побутваше да не гони Алекс като направо го настани в нейната стая, но Томи остана верен на блатните, странно че не дадоха разговор между двамата

# 520
Влизам да кажа, че от няколко епизода насам, Коеджикова ми е много симпатична и не бях права преди като си мислех, че е най-слабия участник.

# 521
  • София
Diavolo, днес следобед Нова пуснаха на сайта си снимка от битката на която се виждат 6 от жълтите. То не че не беше на 999% ясно и преди това че ще е тя.

Бях на кино. И следя още пет формата и теми. Нямам време за НОВА.

# 522
Мисля че Александра може да победи всички жени от блатото.

# 523
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ехааа, Калин е същи Тарзан, уникален.
Ръждето също е много добра, Гордиенко не става за нищо и ще закопае останалите.

# 524
  • София
Лапунов и Калин как минават използвайки инерцията.
Красота.
Айде Гордиенко!

Общи условия

Активация на акаунт