💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 31 357
  • 930
  •   28
Отговори
# 660
Аз искам да поздравя всички от Феномените, за това, че изтърпяха наглостта на Гордиенко толкова стоически. Клетите една крива дума не казаха. Чикагото място не можеше да си намери от яд, но не я нападна. Лапунов мисли за битката. Ако беше друго племе, щеше да хвърчи перушина
И да е имало някакво недоволство, са го отрязали при монтажа. Две имена от мен тази вечер:
1. Доктор Петров - може би ключовото с тези пъзели там не е степента им на трудност, а способността да се справяш в условия на крайно напрежение и стрес. Докторът е блестящ в тези ситуации. Радвам се, че е в игрите, харесвам го, харесвам умни хора въобще.
2. Гордиенко - жалко за трогателната визитка. Виждаме един въздух под налягане с крайно завишена самооценка. Може би е твърде млада и невъзпитана просто. Подхлъзва се - добре, това се понася, но и да приказва за другите отгоре и да обяснява, че Чикагото го е страх... тя луда ли е или какво. Само надолу върви.

# 661
  • София
Миналата година пък Павел и Раду трябваше да ядат един пред друг в изолатора... Въобще, любим ход на продуцентите.

# 662
  • софия
Гарганела, точно за Гордито Hands V

Ех, че е глупава тая Горди.
Хич не я харесвам, ама ме хвана яд на нея - не се усеща грам, никаква реална сомооценка няма. Чак невероятно, какви ги говори по синхроните - язък, чак пък толкоз да си тъп ..... Гордито няма да бере ИВ позитиви Joy

Чикагото си е фаворит, които и да са другите двама насреща.
Само на пъзелите са неясни другите.
Алекс е добре там, днес се видя. На косъм бяха сините - щом наваксаха такова изоставане - бива ги и двамата.
И за Ръждето се успокоих, че е ок за пъзел.

Утре жълтите на съвет. Тази битка иска по- елегантни стъпала и "малко дупе" (по Сит Лъв) Grinning

Хххх,  ама тогава Иво и новия Крис ще са номинирани.
Брей, ще стане добра битка значи.... Grinning

# 663
Наталка и тя отмъстителна. Защо не даде гласа си за Калин и тогава той като капитан трябваше да каже кой е втория номиниран.
А тя толкова бързо изстреля номинацията си за Чикагото, сякаш някой да не й отнеме "и хляба, и ножа". Дай на човек малко власт и ще видиш колко струва!

Това щеше да бъде много по-гадно! Да трупне тая тежест на раменете на Калин, няма що. Той не иска да праща на елиминации нито Лапунов, нито Ръждавичка, нито Чикагото. От неудобство щеше себе си да прати.

# 664
  • София
За самата битка - харесвам я, няма като цяло непосилни елементи, напротив, една от малкото изцяло отборни.
Видя се, че при правилна стратегия, дори и без професионалист в отбора, може племето да стигне до края. Доволна съм и от резултата - очакван донякъде, но предполагах, че жълтите ще са първи, не за друго, а заради преднината и избора на пъзелисти - имаха план, видяха, че май за този конкретно не става, промениха стратегията. Да, да, ама не - сините почти ги догониха накрая - извод, пак има жълто племе без добър пъзелист. За сега - приемам, че на друг може и двамата от жълтите да покажат, че когато не са изтощени се справят супер.

Зелените - браво и до тук, няма какво да се коментира при тях в този епизод - свършиха си отлично задачата.

Сини - същото бих казала, както за зелените, но имаха съвет, имаха и "предал" се на арената, та по ред:

Чикагото, Лапунов, Калин и Наталия - нямам какво да напиша, освен браво за тази конкретна игра.
Алекс и Симона - допълнително браво, че на пъзел - буквално такъв с картинки - се справят.

Съвета - жалка, жалка Гордиенко. Смешно е да се сравнява с Жоро от 4ти сезон - той прие след победа на капитанска наградата да яде до края - независимо от територията + беше един от играчите, който дърпаше племето напред. Гордиенко даде 100 гроша, за да получи легло и храна за тази седмица + имунитет за този съвет + абсолютно некадърна е на арената до тук + супер нагла и с безумно самочувствие за собствените си достойнства и принос на същата тази арена. Алекс този път беше абсолютно прав за критиките си в синхроните.
Ралица - гадно подведе Наталия, че трябва да реши и сега дали последната се върза или нарочно го направи няма как да знам - теоритично можеше да гласува за Алекс и Калин щеше да реши кой от другите с по един глас отива на битка.

# 665
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Според мен Продукцията много мрази Сините,че досега винаги са били константни (разбирай телевизионно скучни) и искат да ги разбият.
Не си обяснявам по друг начин съвета тази вечер

Гордиенко не я харесвам от ден първи и тогава още я прецених,че е гола вода. Не само,че е некадърница,която за ПОРЕДЕН път замъкна племето към загуба,ами и с най-голяма наглост взе завивки и храна.
Как няма срам? Сините в игра се раздават,тя с ръце в джоба и се пазари как нямала да минава трасе. Това я боляло,онова я боляло.5 минути пазарлъци,заради които можеха да спечелят.
Сега в изолатора с удобствата,изведнъж всичко й мина, дойде й настроение... дреме й,че заради нея бяха елиминациите.Да,ама другата седмица грошове нямаш...

На нея и един лев няма да й дам да ме тренира. То ще е смешно такава като нея да тренира хора.

Искам Чикагото и Алекс да се върнат и още другата седмица Гордиенко да я пращат да си ходи.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 23:34 от Adoralova

# 666
  • Sofia
На Гордиенко й е време да си ходи. Дойде, показа си магариите, изложи се само както тя умее, "купи си" (подариха й) специално отношение, нахраниха я, напоиха я,  завивки й дадоха, и хайде, кой откъде е!

# 667
Гордиенко пък да коментира Чикаго, че той почти не е имал проблеми по време на състезание (за разлика от нея). Пък ако ще се говорим за страх, защо Гордиенко си взе имунитет, ако не я е страх 😇

Точно. Изниква ми картинката с бясната на Калин и току да напълни гащите Горди задето е пратена на елиминации. Сега виждала страха в очите на Чикагото Joy. И обяснява,че била психически силна. Стоя и мигам на парцали. И обвиняваше Калин,че не може да мисли, има пък за миг сега не се замисли преди да падне в капана на Ралица.Anguished

Интересно ми е, защо смятате ,че заклет индивидуалист като Ръждавичка ще даде грошовете си на Наталия? От злоба към мъжката част - да ги остави да се номинират един друг? Надали са станали първи дружки с Натито.

# 668
Имаше един американски или австралийски сървайвър където няколко жени убедиха един младеж да си отстъпи имунитета на една от тях за да им заслужи доверието и го изгониха. И до ден днешен мисля го водят най-глупавия ход в Сървайвър.
Даването на 50 гроша от Симона на Наталия много напомня на него. Нормалната реакция на мъжете от яд и чувство за самосъхранение би била - щом спасяваш обуза - отивай ти. Евала на тях, че все пак гласуваха по заслуги и достоинство, но Ръждичке, не печели това звание за България с такова глупаво благородство!

# 669
  • Sofia
Не са станали първи дружки с Натито, но на фона на Алекс в племето, и аз да съм, давам си грошовете, за да му видя гърба. Друг е въпросът, че Гордито е по-заслужила от него. Харесвам Ръждавичка, но ако не спре да подкрепя харпията Гордиенко, ще ми изпадне от класацията. Умно, кадърно и способно момиче, а се оставя на един манипулативен кърлеж да я води за носа!

# 670
Той Алекс беше ясно че така или иначе отиваше, грошовете решаваха кой ще бъде другият?

# 671
Много харесвам Ралица, фенка съм и отдавна. Порастналата Снежанка, която е заприличала на злата си мащеха . Разбира се Продукцията , най много мрази някой да се скатае или откаже, за това и Гордиенко беше жестоко наказана. Ралица изглеждше точно като дявола, който  предлага някаква огромна облага, срещу душата на наивния клетник  . Гордиенко е вече сигурната следваща мишена на племето .

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 00:54 от AuroraBB

# 672
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Mного интересен епизод,наситен с новости. Имаше раздвижване,имаше развитие на главните герои.

# 673
Много харесвам Ралица, фенка съм и отдавна. Порастналата Снежанка, която е заприличала на злата си мащеха . Разбира се Продукцията , най много мрази някой да се скатае или откаже, за това и Гордиенко беше жестоко наказана. Ралица изглеждше точно като дявола, който  предлага някаква огромна облага, срещу душата на наивния клетник  . Гордиенко е вече сигурната следваща мишена на племето .

Така трябва да се мисли позитивно ама не мога. Как точно я наказаха? То да е човек, който да се осъзнае, да проумее как е постъпил, да почувства вина, да я загложди съвест, терзания.... ама не, тя е теле със самочувствие на бизон оперирано от такива качества. Че ще я номинират? Те щяха да я номинират и без това ама както е тръгнало нищо чудно Симона да и' даде амулета си, щом за дразнителя хариза 50 гроша, какво остава за първата (дано бивша) дружка. Че ще чете коментарите ни?  Едва ли, но ако да, ще си каже хейтъри и путинисти завиждат ми, мразят мен и Украйна.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 09:24 от spidrer

# 674
Днес в “На кафе” ще гостува доктор Лъчезар Манчев

Общи условия

Активация на акаунт