💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 61 569
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 210
Сапунджиева много влюбчива.

# 211
Иван е много противен🤢🤢🤢🤢.Миналата седмица беше по-нисък от земята сега много отворен

# 212
  • София
Иван да не дрънка много, че Ръждавичка ще го спука в битка.
Момичето си изля мъката. Нищо лошо не е казала. Другите злобеят, защото и завиждат на красотата и уменията.

# 213
Еее жалко за Лъчо

# 214
Май не само аз не харесвам Ръждавичка. Явно това високомерно поведение боде очите и на другите племена.
Има високи изисквания към себе си и към другите.

# 215
  • София
Според мен нещо много почнаха на плажа да хапват, раци а-у... Та са решили, че ще им дойде в повече на участниците, по-добре на изолатора.

Жалко за Лъчо. Тази година много контузии...

# 216
  • тук, на мястото си
Ако досега някой не беше разбрал,  тази вечер разбра, че срещу продукцията не се играе. Какво ли не беше, падане, наказания, бутаха се, лутаха се и накрая изолатора.
Иван го е яд, че Симона спаси Манчев.

# 217
  • София
Е добре, няма ли да налеят 2-3-4 човека и при зелените? Те съвсем се стопиха.

# 218
  • Пловдив
Според мен, Ръждавичка плаче от яд. Напълно я разбирам в това отношение.
Гордиенко и Алекс все повече /ако е възможно/ ме дразнят.

# 219
  • София
Нема. Само жълтите получават свежи трансфери. Винаги са били гъзаррското племе. Още от сезон 1. Wink

# 220
  • тук, на мястото си
На зелените сигурно от блатото ще им спуснат някой.

# 221
Иван да не дрънка много, че Ръждавичка ще го спука в битка.
Момичето си изля мъката. Нищо лошо не е казала. Другите злобеят, защото и завиждат на красотата и уменията.
Понякога не знам дали се усещаш колко си смешен в превъзнасянето на някои играчи. Главно на жени, когато ги харесваш.

Иначе днес продукцията категорично буташе жълтите да са на първо място, а сините - на трето.

# 222
  • София
Мале какви шопари :о

# 223
Нямат ли право да си сготвят едно,ами бягат като луди?! Laughing

# 224
На синия пъзел вероятно липсваха кубчета за по-сигурно. Мнооого тендициозно нагласена игра, Павката си изсмуква от пръстите всевъзможни наказания с и без повод, не че и не те дадоха всичко от себе си, дори болта загубиха, Гордиенко и Траян - новите котви. И какво сега пратихте ми Ръждичката на ръждата Cry

Общи условия

Активация на акаунт