💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 53 190
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз не разбрах, защо на доктора му дадоха смяна, а на Траян-не. И не е заради контузия, защото после влачеше шейната по пясъка и се катереше наравно с другите.
Не прочетох коментирахте ли, че пак докторът караше кануто наобратно. Ако не беше толкова нагласена битката, сините щяха да са пак на резиденция.
Чикагото към Наталия : "К'во си легнала като покойник?". И после и носи цветя.

# 301
  • тук и там
Много се излагат от продукцията.На всички им беше ясно,че ще закопаят сините и кой ще е в резиденцията.Наказания с цяла обиколка,мъкнат трима човека,закопан им ключът 5 метра под земята и за капак,пъзел -специално за жълтите,дето може да го реши дори и ..Александра,разбирайте за втора група в детската градина.
От сините най-голям дразнител ми е Гордиенко,хем за нищо не става,хем голямо самочувствие-Алекс в женски вариант.
Иван беше смешен с изказванията си,но доктора и Ръждавичка го удариха по самочувствието и той реши да злорадства..

# 302
Нямаше какво да разберем в снощната битка, защото нямаше нищо логично. Първо - сините пренасят 3ма. Супер честно! Вместо да бяха казали един да не играе-Гордиенко и са топ. После Лапунов нещо рил пясъка - едно наказание 1 минута - Траян го изчака. После след като се наложи смяна, пак чакаха тази 1 минута за рова??? За доктора веднага може смяна, за Траян - не. Колко копаха сините, ключа им беше сигурно на 2 метра надолу. И още, и още и стана абсолютна пародия за гледане.
Сълзите на Ръждавичка ми дойдоха в повече. Нали беше супер воин и заклет фен на предаването. Знае какви са и какво я чака.
Няколко играчи ми се открояват на арената като силни и комплексни - може би номер 1 е Георги Шопа - много е добър! После слагам не в конкретен ред любими играчи от другите племена - Калин, Лапунов и Чикагото от сините и Дино от зелените. Дино и Калин и като характери са супер момчета! Ивайло също ме впечатлява, но на тази възраст няма шанс да конкурира младите мъже. Чикагото също е 40+ обаче като миньор този човек е свикнал на як физически труд. В общи линии до там са ми мъжете. Томи не сме го видели в действие. А Иван, доктора, фермера, Мирослав и Траян и най-вече Алекс не са на нивото на другите. От жените се открояват Ръждавичка и Пекин. Силно се справят и Сапунджиева и Николета, после Гизем и Карина, след това бих сложила Наталия и накрая доста назад са Александра и Гордиенко. Като последната си е сама далеееч назад от другите.

# 303
Докторът сякаш саботираше отбора. Уж е хитър, уж умен, уж стратегии, пък толкова излагане снощи и от него..... На мрежата чу, че му задават въпроси, ама на каяка-кану нищо не чуваше и се въртеше като пумпал.
Това кану и този каяк много сложно. Да им бяха дали водни колела. Пляс, пляс педалите и нямаше да има драма.
Несправедливо беше към всички отбори. Ама Майката така иска. Все още не се ядосвам. Поне това е добре.

# 304
Да, това с тези "професионални" весла също не знам откъде им хрумна. Нормалните хора, които не са състезатели, обикновено ползват симетрични весла.

Кануто, ако е гладко отдолу, може да се кара и на обратно, но ако е с финки на дъното е практически невъзможно да се държи курс. Май това му се случи на доктора.

# 305
Да, това с тези "професионални" весла също не знам откъде им хрумна.

Kakвото им е паднало най-евтино под наем или без пари.

# 306
  • Буркина Фасо
да похвалим продукцията Simple Smile  - съобразително им дадоха 2/3 нареден пъзел за да може да приключат снимките в рамките на деня  Simple Smile

# 307
  • София
Много ми е чудно Шопа не може да изкара той колесницата от рова дето е сто кила, него как щяха да го вадят жените 😁.Голям мозък е

За да ги уплаши. Сами да се сетят, че е много силен и незаменим. Във влаченето на тежести, де Wink
Новия, фермера изобщо не му се кефи, ще я бъде коалицията на Ивайло.

# 308
  • В Града на Липите
Калин и Чикагото ми се струва, че не се натискат за капитани. Имам предвид, че не им е супер важно, не че се покриват.
Калин да, обаче Чикагото ми се струва, че копнее да развее байряка. И го заслужава. Доста време го пренебрегват.

Реакцията на Ръждавичка и мен не ме изненада. Модела й е такъв. Както си мрънка и реве, като хапне на закуска едно слънце и ще ги строи в две редици.

Не знам Павката сам ли роди това наказание или някой по-голям умник зад него, но със сигурност е най-абсурдното което съм виждал - 1 мин след като се завърне зеления пост.
Съмнявам се Павката да го е измислил, някой сеирджия му го е подшушнал в ухото. Никаква логика. Зеления можеше да хване пътя за Варна и да не акостира един час.

# 309
Да се впиша и аз в темата Simple Smile
Всъщност снощи гледах с едно око - някак си още в началото ми светна, че сините са на пангара на продукцията. Няма начин да лежат 3 седмици в резиденцията. Абсурд!
Въртележката беше ясна - охранените отиват да гладуват, гладните са на ред да ровят в хладилника.
Само дето нещо не ми стана ясно - муайтайката такова майката на сините по продуцентска повеля или наистина си е тюфлек?
Алекс - дъно. И седем пръста още по-дълбоко.
Траян - марионетка. Без мисъл, без воля, без сила... Що така кимаше с глава на тъпотиите на Алекс?

Сега, че сините имат най-много останали участници - ясно, ама защо трябваше така да ги наказват за това? Поредната глупост продуцентска.
Разгеле, "Г-н Изолатор" излезе на сцената и вече няма въпросителни по негов адрес.
Не разбирам обаче защо са такива драмите с влизането в него? От години се знаят дестинациите и се знае, че едната със сигурност е гадна. Ма нямало течаща вода, ма нямало легло, ма нямало лампи...
Да не би да има клауза в договора за участие, че нощувките ще са само в 5* условия???
Наталия ест. изкопа поредното дъно. На масата, докато избираха капитан, гледаше налудничаво. В изолатора й било твърдо, щото била слаба... Ми да беше заявила на Чикагото, че ще го ползва за дюшек! Що пее идиотски песни? Мнооого е шашава.
Още няколко такива издънки по сценарии и ИВ ще ми отпаднат от плей листата....

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 11:08 от gerata

# 310
  • В Града на Липите
6. Калин - страхотен както винаги. Виждам го на финал.Не мисля обаче,че умее да реди пъзели.
То не му и трябва да може Grinning Последните, които им дават са някаква пародия. Все ще се справи с толкова.

# 311
  • София
Направо не мога да повярвам, че и Калинчо се дореди до синхрон, крайно време беше. Не е дразнител и не му дават думата, това ни е ясно. НО защо не му дават капитанството неговите много умни съотборници като не може да не виждат по-добре и от нас, че той е капитанът в сянка в повечето игри. Траян, та Траян, е на ви сега един Траян, и си по-добре си трайте на изолатора като толкова ви е акъла, а не само мрън, мрън.
Новият жълт ми хареса, умерен и уверен е, дано с Ивайло и хубавиците се разберат и заиграят заедно срещу Шопа с празния поглед и май не само поглед Simple Smile

# 312
Зелените са шестима, а реално нямат отпаднал играч от елиминации. Когато влезе Гизем, защо трябваше да изпрати Коеджикова на блатото? Та тя влезе на мястото на Моника. Сега Манчев отпадна - ами изпратете победителя от блатото при зелените, без да връща никой. И всъщност какво стана - при първата елиминация последния си отиде вкъщи, а вторият беше "награден" с блато /Данчо/. И това беше само при първата елиминация - ама важно беше да го пратят там, за да изпрати Георги при завоевателите /не ми харесва този човек, тръпки ме побиват от него/. От там насетне от елиминациите, вторите си тръгват с 50 гроша.
Много жалко за всички, които миналата година се явиха и спечелиха на кастинг битките - голяма подигравка. От тях само шопа е влязъл, а на блатото останаха Томи и Радостина. Дали ще успеят и те да влязат.
За пъзелите - голям смях с тези полуготови пъзели. И пак жълтите имаха предимство /освен това, че част от това което трябваше да наредят беше надписа/. Единствено на техния пъзел имаше разлика спрямо картинката и фона - жълта картинка/син фон. И при зелените и при сините, картинките и фона се сливаха цветово.

# 313
Очаквана резиденция за жълтите, станаха наистина много силни. Усещам, че Деси и Николета не се разбират с Александра, винаги ги дават двете заедно и тя отстрани. Надявам се Ивайло да заиграе с Кристиян и да имат поне някаква срещуположна коалиция срещу тия от блатото, за да е по-интересно. Определено симпатизирам на Ивайло повече, отколкото на Георги Шопа.
Жалко за Лъчо, но зелените бяха също много добри. Гизем ми е новата любимка, как летеше с кануто ❤
Сините, няма какво да коментирам, всичко е казано. Според мен първоначалното разпределение им беше грешка - при положение, че пъзелите не са толкова трудни, защо трябваше да дърпат огромния Алекс на вагонетката? За пъзелите - този сезон са абсолютна подигравка. Племената трябваше да се усетят и да махнат позицията пъзелист и просто да пращат на пъзелите този, който ще им усложни преминаването на трасето, или в случая най-леките, за да ги превозят най-лесно. Направи ми впечатление като загубиха Алекс тръгна да се радва и да ги поздравява за добрата игра - хич не на място. Гордиенко - учудващо слаба на ръце, Траян - учудващо слаб на хвърляне на въженце.
Изолаторът - извинете, ама това вече си е брутално наказание. Да спиш върху цимент е по-трудно отколкото да спиш върху пясък. С това ехо и тия умрели животни вътре е много психологически хорър. Даже не могат да тренират като хората. Очаквам след 2 седмици на резиденция, сините да бъдат много сломени и да пращат на елиминация. Надявам се Ръждавичка да не падне духом, макар че предполагам, че така ще стане - тя на стопанството не беше доволна, какво остава за тоя метален бункер.

# 314
  • тук, на мястото си
Довечера сигурно ще започне разчленяването на сините. В началото опитаха с Наталия, но явно не се получи, сега Гордиенко и Ръждавичка ще направят всичко за да пръснат сините.
Чудя се, ако някой даде един син бандан на Павел за "спомен от миналата година" дали ще го излъчат?

Общи условия

Активация на акаунт