💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 53 176
  • 1 291
  •   2
Отговори
# 330
Понеже много се писа за мърморенето на сините си помислих, че ние виждаме какво е монтирано от продукцията все пак. И ако яко си прецакан от същата тази продукция (а те няма начин да не са се усетили) е нормално да мърмориш, че и не само. Пък после това мърморене, сложено в друг контекст, ни представя различна картинка. 

Именно, няма как да не са усетили как жестоко и многократно бяха порязани и почти сигурно основно мърморенето е било против несправедливостите в играта. Но тъй като това е тема табу на синхроните, а живото мърморене против продукцията никога няма да бъде излъчено, изглежда че си мърморят ей тъй, против гравитацията.

# 331
Нормално е да мърморят. Изразяват недоволството си. Но дори в заяжданките сякаш нямаше лоши чувства, все още нямаше обвинения.Най-ядосан ми се видя Алекс.
 Относно блатните, ако съдим по езика на тялото от видяното на промото, ще се спаси Томи. Аз съм за Дечо, ако въобще ги гледам.

Битките днес ще бъдат на арената със стената за катерене. Дали ще ги видим там? А дано, но едва ли

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 16:56 от Chapka

# 332

Алекс и Кристиан малко като гаджета излезли Grinning

# 333
  • София
Ивайло направо се подмлади с десет години, като се приведе в цивилизован вид!

# 334
Кристиан нали е женен?

# 335
Ивайло е мъж в много добра спортна форма. Очевидно и домошар- готви. С брада също си беше секси. Смущава ме това изцъкляне на погледа и заявлението във визитката, че не чете книги? Особено второто ме втрещи...

# 336

Kaто цяло изглежда спретнат, организиран, спокоен и дисциплиниран мъж. Не знам защо беше тази кошмарна визитка.

# 337
  • София
За характера и ценностите му още не мога да взема отношение, но като спортна форма и представяне в игрите е супер. И както изпадна в малцинство, направо ми стана фаворит. Grinning

# 338
Участници от Игри на волята в момента на живо по Нова! Интересното е,че и Ръждавичка е сред тях.

# 339
  • На Изток от Рая
Гледам сега по нова националите по волейбол, гости на водещия са Рълев, Ваня и Ръждавичка и ги обяви преди това като участници финалисти и победители в игрите... Ръждавичка значи финал нещо😀

# 340
Да Симона на посрещането на волейболистите - представеха ги - финалисти и победители,. Значи поне финалистка?Innocent

# 341
Кристиан нали е женен?

Женен е, но не е вързан. Grinning

# 342
Ивайло е мъж в много добра спортна форма. Очевидно и домошар- готви. С брада също си беше секси. Смущава ме това изцъкляне на погледа и заявлението във визитката, че не чете книги? Особено второто ме втрещи...
То напоследък едни книги ....с едни съвети и мирогледи. Сульо и Пульо станали писатели, да се чудиш да четеш ли

# 343
Рълев е победител. Ваня беше на някакъв полу финал. Ръждавичка е участник. За сега. Не видях конспирация.

# 344
Казаха "участници достигнали до финала" , и ако четем между редовете победителИ, а победител е само Ралев Yum

Общи условия

Активация на акаунт