💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 53 128
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 345
  • На Изток от Рая
Казаха "участници достигнали до финала" , и ако четем между редовете победителИ, а победител е само Ралев Yum
"Достигнали до финала и финалисти..."

# 346
Казаха "участници достигнали до финала" , и ако четем между редовете победителИ, а победител е само Ралев Yum
Не виждам какво променя но буквално "Участници стигнали до финала и победители"

# 347
  • Sofia
Само дето нещо не ми стана ясно - муайтайката такова майката на сините по продуцентска повеля или наистина си е тюфлек?

KъФ муай-тай боец може да е тази дропла? Само си измисля май, че с тази физ. форма много бой има да яде.
По принцип избягвам директните обиди към участник, но зад тюфлек и дропла в "градинката" на Гордиенко, се подписвам с две ръце. 👍 Хем бездарна, нескопосана и спъната, хем устата! Ей, не млъкна тази жена, има очи за чуждите грешки,  не и своите. Иначе много й знае човката.

# 348
Не знам дали ми се струва, но сякаш продукцията има по-специално отношение към тези, към които се обръща с фамилни имена или прозвища. Сякаш е белег за VIP статут и повече екранно внимание. Ръждавичка, Шопа, Рълев, Императора, Чикагото, Гризлито, Пекин, Гатьо, Елвиса...Да му мисли който е просто Ивайло, Иван...или Калин.

# 349
Не виждам какво променя но буквално "Участници стигнали до финала и победители"
Дойнов е много самоуверен, а редакторите им- гола вода. Като нищо сами си "вкараха автогол". Ще се разбере...

# 350
Да най-вероятно не съвсем прецизирана фраза, но ни дава повод да спекулураме и мечтаем Innocent

Не знам дали ми се струва, но сякаш продукцията има по-специално отношение към тези, към които се обръща с фамилни имена или прозвища. Сякаш е белег за VIP статут и повече екранно внимание. Ръждавичка, Шопа, Рълев, Императора, Чикагото, Гризлито, Пекин, Гатьо, Елвиса...Да му мисли който е просто Ивайло, Иван...или Калин.
Аз веднъж разсъждавах по темата, но стигнах до други изводи. Миналия сезон имаше доста симпатично и силно момиче - Крамарска - запокитиха го от рано и си изгни на блатото. По-скоро избират по-необичайни фамилии - Ръждавчка, Сапунджиева... и като че ли най-често на хубави момичета за по-лесно създаване на мемове и други творби. Изключвам докторите при които е вероятно знак за уважение

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 19:40 от spidrer

# 351
По-скоро избират по-необичайни фамилии - Ръждавичка, Сапунджиева...
..Коеджикова...

А в сезон 7 вече си ги измислят - Пекин!

Joy

# 352
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ивайло направо се подмлади с десет години, като се приведе в цивилизован вид!

Kaто цяло изглежда спретнат, организиран, спокоен и дисциплиниран мъж. Не знам защо беше тази кошмарна визитка.

Повече ме ужасиха изказванията като “На този свят не уважавам нито един човек, освен баща ми” (you know, онзи баща дето на осем години по недоказани обвинения с кражба го е пратил в ТВУ като преди това го е пребил от бой) и “Не слушам чуждото мнение и не обичам да взимам предвид чужди мнения” (шеф мечта).

# 353
  • София
Павката сигурно не е успял да произнесе Д-р Арютова, че се е наложило да измислят нещо друго JoyJoyJoy

# 354
По-скоро избират по-необичайни фамилии - Ръждавичка, Сапунджиева...
..Коеджикова...

Те точно нея пък я изписват Десислава - от двете Десислави по- възрастната и лекарка е с името си а младата -Сапунджиева

# 355
Доктор Арютова може да е Пекин по мъж - веднъж спомена, че е омъжена и се изненадах. А и сигурно иска да се разграничи от името, с което упражнява лекарската професия.

# 356
То и без да са казали по Нова "финалисти и победители", няма логика да поканят Ръждавичка, ако не е била на финал. Няма да поканят някой рано отпаднал със сигурност. Та при всички положения са се издали.

# 357
Раду и Павката нямаха ли дюшеци миналата година в бункера?

# 358
Павката сигурно не е успял да произнесе Д-р Арютова, че се е наложило да измислят нещо друго JoyJoyJoy
😁 Катрин си е Пекин в ИГ още преди началото на снимките. Но Шопов си е запазена марка на Павката. Той не знаеше кой е Стойчев.

# 359
  • София
Да, само че този профил е правен 1-2 седмици преди началото на тези снимки специално за игрите. JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт