💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 53 180
  • 1 291
  •   2
Отговори
# 360
  • В Града на Липите
Карина отивала да краде Калин. Дано не успее.Sweat Smile

П.п. Ще е дълга и скучна битка. Relieved

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 20:31 от hrissi_sz

# 361
Представиха ни новия играч Карина Сапунджиева 😁😁😁😁
И още по-новия Карина Сапунджиева Траян 😄😄😄

# 362
Ще се гръмна ако Карина спечели битката…Изглежда ми,че Траян не си дава никакъв зор

# 363
Карина печели, краде един от сините, после им пускат един от блатото и готово.
Ръждата ще превърти още повече.
Още снощи от промото ме посети тази мисъл .

# 364
  • В Града на Липите
На Траян много му тежи тази жилетка и е контузен, обаче си мисля че ако Чикагото или Калин бяха на негово място, щяха да хвърчат по арената. Очаквах повече от него.
Ако Карина победи дано вземе Шопа и да не пипа Калин Simple Smile

# 365
  • някъде другаде
Ще се гръмна ако Карина спечели битката…Изглежда ми,че Траян не си дава никакъв зор
И аз очаквах повече от Траян.

# 366
  • тук, на мястото си
Имам чувството, че Траян нарочно се бави по трасето. Само докато минат гъбките момичетата той може да мине цялото трасе.  Поне да си даде вид, че тича.

# 367
  • Sofia
Зелените още преди битката се прицелиха в Калин. Ако спечели Карина, Калинката рязко ще позеленее. А дано не, ама надали, познавайки продукцията. Само да посмее да ми пипне момчето, тая кобилестата!

# 368
Ее, аман от нагласени битки! На зелените на тепсия силния Калин. Минах си на предателите.

# 369
Толкова предвидим сценарий. Зелените ще вземат син, най-вероятно мъж и ще станат всички по 7 човека. По 4 мъже и 3 жени. Очаквам и 3 жени да влязат от блатото в трите отбора, за да станат по 4 мъже и 4 жени и започваме всичко отначало 😄😄😄

# 370
  • София
Хехе, познах. Сега Карина ще си вземе Калин.

Язък, не познах, Траян бил.

# 371
  • тук, на мястото си
Значи Калин знае сценария и затова се подсмихваше като отидоха на изолатора.
Карина - героя на деня - харесвах го този Павел преди, защо ме кара да го намразя.

# 372
Как да не се бави нарочно Траян, първата обиколка летеше, но му свърши въздуха и се прави на лежерен непукист. Той в целия сезон е така - силна кастинг битка, оттогава все по-надолу Голям автогол си вкараха сините с избора му. Затова има правило - в печеливш отбор не се правят смени ама кой да знае

# 373
Някой разбра ли защо носеха тези катерачни седалки по време на битката? Никъде не са им трябвали.

# 374
  • В Града на Липите
Много съм доволна. Честит да им е Траян. Да ги поведе право към Изолатора.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 21:15 от hrissi_sz

Общи условия

Активация на акаунт