💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 52 092
  • 1 291
  •   1
Отговори
# 480
То сценарий има ли? Има, това е ясно, но блатните винаги са били без жилетки доколкото помня. Траян започна бързо, но и бързо се измори. Жилетката тежи да (освен ако не се казваш Мартин), но ясно не е много издържлив, а и психически също се отказа, а може би реши да си пази кръста.

Сапунджиева продължава да е прехвалена.

Поради егоистични причини се надявам Иво да е пратен на блатото, защото още следващата седмица ще направи обратен завой към жълтите, но Александра ще загине там. Искам коалицията на Алекс и Татенцата да продължи още малко.

Гордиенко е 2 на 0 с прогнозите кое момиче е слабо.

Наистина изглежда че продукцията иска победителите в играта.

# 481
То сценарий има ли? Има, това е ясно, но блатните винаги са били без жилетки доколкото помня. Траян започна бързо, но и бързо се измори. Жилетката тежи да (освен ако не се казваш Мартин), но ясно не е много издържлив, а и психически също се отказа, а може би реши да си пази кръста.

Дали се е изморил или са му казали, че не му е писано да спечели, няма как да знаем.  Знаем, че е имало преигравани битки, ако не печели който трябва. И за мен имаше силно демотивиран вид, а не изморен.  Освен това някак непонятно момите падаха по няколко пъти, моткаха се на гъбите и люлката, а накрая го настигат???  Пък и човек се изморява постепенно, не първа обиколка на 100% и после веднага спад на 30%, които вече поддържа равномерно до края. Мисля, че мога да позная човек, който е изморен, но се бори. И човек, който се тутка и симулира.

# 482
Аз пък си мисля, че Траян е дочул (казали са му), че победителят ще пленява. За него при положение, че е в изолатора е по-изгодно да го пленят, па макар и на стопанството.

# 483
Може би съм пропуснала, но стана ли ясно защо няма да има повече блато? Интересно ми е дадено ли е някакво уж обяснение от продукцията?

Томи трябва да прати на блатото човек, но този път няма номинирани и реално може всеки да е. Бих се развала да е непреятникът Шоп, но най- вероятно ще е Ивайло.

# 484
  • Be realistic - plan for a miracle.
Аз пък си мисля, че Траян е дочул (казали са му), че победителят ще пленява. За него при положение, че е в изолатора е по-изгодно да го пленят, па макар и на стопанството.

Точно така е станало и според мен Sunglasses

# 485
  • София
А какво ще е това невероятно предложение на Ралица, което никога досега не била правила??

Томи според мен ще изпрати слаб играч, защото е обещал на блатниците, съответно очаквам Александра, която съвсем ще се свърши там.

# 486
А какво ще е това невероятно предложение на Ралица, което никога досега не била правила??
Така гръмко съобщено очаквам да му предложи брак на човека.

А този Томи не ми се вижда птичка божия- защо да не разкара силния Ивайло, за да си разчисти пътя и след това бързо него да го разчистят.

# 487
  • София
Пуснал съм нова анкета! 😊

# 488
  • тук, на мястото си
Предложението ще е сигурно към Наталия или към Гордиенко, нали и двете имат грошове. Убедена съм, че довечера сините ще са на съвет.
Шопа се изявява в ролята на петел в кокошарник и може да прати Ивайло, че му е истинска заплаха. Само, че Ивайло има 150 гроша и ми е интересно дали няма да измислят ново правило - Томи да му ги вземе.

# 489
Траян пише в инстаграм, че не било нарочно бавенето му, тежала му жилетката и че играта тепърва започвала.

# 490
Е как няма да му тежат 15 кила на трасе със скачане, навеждане и 5 курса? Значи за изравняване на силите на Траян му нахлузваме жилетка, а при червените жилетка няма? При капитаните пъзел няма, че да не вземе Траян случайно да спечели, а при чевените има? Несериозно е това.
А сините жени са от жалки по- жалки, Симона реве 2 дни като момиченце и става все по- самовлюбена. Ония двете и те не спират да мрънкат. Не знам как мъжете ги издържат.

# 491
Досега следя пасивно темата тук, защото ми е по-интересно от самите игри Grinning
Възмутителна е намесата на продукцията особено в последните два епизода. Разбираемо е, че следват някакъв сценарий, за поддържат рейтинг, но последните им действия са обида за зрителя и участниците.

Траян ми изпадна от списъка с фаворитите - според мен мотивацията му угасна по няколко причини - контузията на ръката, натоварването на кръста ( риск от следваща контузия), несправедливостта спрямо него (жилетката) и племето му на териториалната битка , предстоящият престой в изолатора. И все пак - да се предаваш в битка с реални шансове за победа не му прави чест.

Също така не разбирам похвалите към Сапунджиева - ако не беше прецакването на Траян безславното трето място  в очакваше на 100%. Да, хубава жена със страшен релеф, с добро сърце и силна емпатия към другия. Емпатия, която граничи със слабохарактерност и липса на собствено мнение, за съжаление.

Фаворити са ми Томи, Калин и Чикагото ( знам,че няма да е победител, но ме зарежда положително)

# 492
Мисля че се прекалява с конспиративните теории. Относно Траян продукцията му "помогна" с жилетката и изобщо не беше нужно някой да му казва да загуби, преиграва, той да дочува, че ще се измъкне от блатото... Траян се представи слабо на всички битки освен кастинга, редовно падаше от халки, стълби... Може да е заради контузия, не знам, но издиша особено на издържливост

# 493
Вече стана очеизвадна цялата нагласвация кой да спечели и е супер нагло,поне малко да ни бяха замазали очите...Жилетка,когато трябва да спечели жена и без всякакви пъзели,да не стане някой фал..При блатните-същата игра,ама без жилетка и накрая пъзел..Rolling Eyes
Да похваля и аз сандвича на Чикагото -филийки със сирене и лимон.Аз обаче мажа с масло,отгоре сирене и резен лимон..Ако прибавите и чай с мед към тази закуска,става направо супер.Благодаря на Чикагото,че ни светна за това вкусно нещо..
Аз ще допълня и още една идея /изпитана/, подобна на горната - след употреба на алкохол /в повечко/ - препечен хляб, масло и изцеден лимон /доста/. Вкуснотия и е действаща. LOL

# 494
  • Буркина Фасо
Капитанската - много силен Траян на баланса, но точно само и единствено на първата обиколка. Измори се и се предаде. Добре, че го пратиха него капитан, за да се оттърват от него. Сапунджиева преминаваше припряно и допускаше от стрес много грешки. Заслужена победа за Карина, колкото и да не я харесвам.
Блатните - Томи ми е новия любимец и го слагам наравно с Калин, обаче може би ще се загуби сред жълтите. Очакваме да прати Александра на блатото, където ако тя и Дечо имат имунитет като новодошли, най-вероятно Коеджикова си заминава безславно (и без да е отмъстила хаха)
За битките е ясно, че се опитват да нагласят нещата по определен начин. Даже вече не се и опитват да го крият.
защо да се бие, като знае какво го очаква ? и без бой пак е същото.  на принципа "оти да копам, като може и да не копам"  Simple Smile

пп. ако към менюто на Чикагото добавите пържолки ще е доста по-добро, отколкото лимони.

Общи условия

Активация на акаунт