💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 48 890
  • 1 291
  •   8
Отговори
# 705
  • София
Лъчезар се оказа голям пич. Иначе защо се отказа, както и двете девойки с какви травми се оказаха (от тогава гледах само интригата).

https://www.facebook.com/reel/832481156134070/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

# 706
  • София
Е, защо, за да има напрежение сред сините.

И аз съм се чудила защо толкова се натъртва на превземането на жълтите от червените. Реално само Георги и Томи са блатни. Мирослав престоя колко, ден-два, колко да е почервенял. Николета е от кастинг, Кристиан и той, ама драма да има.

# 707
И аз гледах Манчев за избелването и не можах да повярвам, че го каза... Много хора ще го хулят сега, ама пък е прав човека. Аз като лаик винаги съм си мислела, че избелването скапва натуралните защити на зъбите. Ето сега вече и един стоматолог излезе и го каза. Чест му правя за това!

Малко странично, но да. И моята зъболекарка също е твърдо против избелването на зъбите, но наистина са рядкост зъболекарите, които ще го кажат.

Относно Александра - а дали не е възможно да върнат нея? Да подсилят коалицията на Ивайло и да има по-голям сблъсък в жълтото племе? Тя нали е късметлийка, като нищо да изтегли връщане Joy

# 708
  • София
Много ми хареса лафа по-горе, че Ралица е станала от Снежанка злата мащеха Simple Smile Точно! Но пак беше толкова красива с това червило.
Ръждето си даде грошовете на Наталия с вид на силно принудена и оставена без избор.
Зорлем искат да ги изпокарат с тези нелепи предимства за най-незаслужилата, но останалите не изляха тотален хейт по нея, само Пропърчо изнегодува, и не им направиха очакваното шоу. Само ние тук недоволстваме Simple Smile
Сашка и мен взе да ми харесва как говори и как понесе всичко което й се случва без злоба. Само малко да намали устата да й седи по-естествено и ще е топ!

# 709
Александра е едиствената кифла в ефира, на която съм симпатизирала някога. Момичето е добро, борбено, красиво. Всички я подценяват заради външния вид и си личи, че това я тормози. Вярно, че с Тянко се изложиха кошмарно на пъзела, но на фона на Гордиенко...
И аз съм на същото мнение. Хубава, борбена... много ми стана жал, когато Томи я посочи да ходи на блатото. Тя беше седмица на плажа, седмица на стопанството, после още една на плажа и тамън дойде на резиденцията, хапна за един ден и айде пак на мизерията.

# 710
Аз все още се надявам Алекс да се върне при жълтите, да направят коалиция с Ивайло и Кристиян. Както и Сапунджиева да се присъедини към тях, защото виждам, че много му се чуди на Шопа колко е искрен с тях.

Иначе продукцията е видяла, че Гордиенко е слабото звено при сините и за това я изкушават нея. Много се смях като тя каза на синхрона, че е стабилна психически, а другите не Joy Ако беше стабилна психически, нямаше да приема тази абсурдна оферта. Че и не й стана неудобно след това да се кефи на леглото и дюнерчето. Ужасна жена!! Сигурна съм, че ако това го бяха предложили на Наталия, тя щеше да откаже от кумова срама, колкото и да е луда и да я хейтим.

# 711
Дали следващият ход на ПР ще е да вземат тотема на Ръждето в услуга на гордиенко!?

# 712
Сигурна съм, че ако това го бяха предложили на Наталия, тя щеше да откаже от кумова срама, колкото и да е луда и да я хейтим.
Изобщо не съм убеден. Тя с такава жална и невинна физиономия си изпроси 50те гроша и изобщо не помисли как ще погледнат останалите в племето и в какво положение поставя Симона - или да изглежда егоистка или сама да попадне под удар и си навлече недоволство сред мъжете

# 713
  • София
Че и не й стана неудобно след това да се кефи на леглото и дюнерчето.

Даже мърмореше там дали нямало да е къс чаршафът или нещо подобно. Grinning

# 714
Наталия е наясно, че би отпаднала на елиминация. Има 50 гроша, предлагат и оферта, ползва ги. Ръждавичка се съгласява, Наталия е спасена. За къде да ги пази Наталия тези грошове, за вкъщи ли

Никой няма да вини Ръждавичка за услугата. Тя нямаше избор, както и Дино с храната. Поискана помощ трудно се отказва.

Когато се върнаха в изолатора, само Наталия като актриса, каквато е, имаше силите да изиграе етюда с храната и леглото на Гордиенко. Там да заснемат нещо за облагите. На синхроните се видя, че и на нея и е тежко. Всички останали страняха и не казаха нищо. Дожаля ми. Ако имаше човечност Гордиенко, можеше да отрони едно "извинявайте". Ама не, ако не и стигнело чаршафчето, щяла да вземе от техните. Ами храната - нямала прибори....гавра, гавра......

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 11:36 от Chapka

# 715
  • Буркина Фасо
ползва ги, че и дадоха допълниелно 50. иначе за какво щеше да ги използва?
Ръждето няма за къде да ги пази тези 50 гроша защото има анулет.

# 716
Продукцията много хитро отмъсти на Гордиенко. Лош имидж отвън. И отмести центъра на хейта от Наталия към нея, като отстрани и най-верният и защитник Ръждавичка Ако сега беше номинирана заради забавянето и се върне , на следващ съвет щяха да забравят. А сега си нарисува мишена. Ако се сети както спомена съфорумка да сподели храната , ще изчисти имидж.
Намеците към жълтото племе , за смяна на цвета е подсказка, да се усетят кой ги върти на шиш.
Александра си е все същата тъпа кифла с претенции. Изпадна малко в немилост и показа доброта , но в момента в който види малко подкрепа, отново се самозабравв

# 717
Ръждето си даде грошовете на Наталия с вид на силно принудена и оставена без избор.
Зорлем искат да ги изпокарат с тези нелепи предимства за най-незаслужилата
Ръждето можеше и да не ги даде. Поставѝ се на нейно място, щеше ли да ги дадеш? Какво от това, че има камери и се чака реакция?
Казваш "по принцип, на драго сърце, но и аз съм равнопоставена и имам право да играя тази игра, както всички останали, това са единствените ми грошове, които ще ми помогнат в труден за мен момент, няма да ги дам, съжалявам. това е мое право. Ще стискам палци на Наталия да не отпадне". И мисля, че нямаше да има обидени.

# 718
За нейните си 50 гроша претенции нямам. Но да поскаш  "заем" от някой който сам може да изгори заради добрината си е меко казано нетактично. Това не е ако имаш 2 ризи..., това е дай ми ризата си а ти излез на студа

# 719
  • София
А откъде знаете, че Ръждавичка не е опитала да откаже, но това е изрязано и е била "посъветвана" да ги даде?
Не казвам, че е било така, ама много вярвате на точно това, което ни показват. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт