💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 48 800
  • 1 290
  •   12
Отговори
# 720
При положение че жена няма шанс да го спечели това предаване (освен ако продукцията не реши, че всеки мъж трябва да носи 15к жилетка, барабар с вериги и да направи още няколко обиколки), не знам защо Ръждавичка не би се възползвала от една коалиция с Калин и Лапунов, с които с малко организация би могла да стигне много напред в играта. Смесените коалиции са доста по-силни от еднополовите, а Гордиенко само ѝ смила имиджа на силен играч и ще я води на номинации.

# 721
По-важно е дали Наталия е била "посъветвана" да помоли. А Ръждавичка нямаше добър избор. Постъпи благородно и глупаво. Чикагото е на елиминация заради нея и всеки в племето го осъзнава. Въпросът е доколко злопаметни и отмъстителни ще са мъжете

# 722
  • Буркина Фасо
За нейните си 50 гроша претенции нямам. Но да поскаш  "заем" от някой който сам може да изгори заради добрината си е меко казано нетактично. Това не е ако имаш 2 ризи..., това е дай ми ризата си а ти излез на студа
ами 50 гроша нямат кой знае какво предимство. имунитет не може да си купиш. ръждето знае, че трудно би била номинирана на този етап и затова с лека ръка се раздели с тях. все пак има и анулет, който ще и свърши работа по всяко време.

# 723
Че и не й стана неудобно след това да се кефи на леглото и дюнерчето.

Даже мърмореше там дали нямало да е къс чаршафът или нещо подобно. Grinning

Ох да... нямала прибори миличката. Тя, щото във Версайския дворец е живяла до сега.

Гордиенко е руска/ украинска фамилия? Каква й е историята на тази "велика" спортистка? Говори перфектен български, пък фамилията не е българска. Зачудих се просто.

# 724

ами 50 гроша нямат кой знае какво предимство. имунитет не може да си купиш. ръждето знае, че трудно би била номинирана на този етап и затова с лека ръка се раздели с тях. все пак има и анулет, който ще и свърши работа по всяко време.
Ох толкова ли е трудно да се разбере че проблемът не е в стойността на 50 гроша и 500 да бяха пак нямаше да е главният. Проблемът е в социалия ефект - че Ръждавичка спасявайки Наталия прати Чикагото на елиминации а можеше и да е самата тя

# 725
  • Пловдив
А откъде знаете, че Ръждавичка не е опитала да откаже, но това е изрязано и е била "посъветвана" да ги даде?
Не казвам, че е било така, ама много вярвате на точно това, което ни показват. Grinning
И според мен ни спестиха нещо.
Ръждавичка просто си даде грошовете тихомълком, за пред нас.

# 726
Тя Ръждавичка да не би заради това да е толкова разстроена последните дни. Сблъскала се е челно с машинациите на продукцията и очите й са постоянно насълзени. Може да е мрънкало, но ми прилича на идеалистка в живота. Млада жена, влиза с идеалистичните нагласи, че с борбеност и упоритост ще стигне напред и се появяват жилетки, грошове, кутии, скрити и явни манипулации. Може да си е мислила, че не е баш чак толкоз нагласено, а то се оказва...

# 727
Наталия защо поиска грошовете на Ръжичка? При всички положения все тя ще бъде номинирана при следващи съвети. Освен от ПР да искат да покажат Ръждичка в най-добра светлина и да я гласят за евентуален финалист.
Защо Калин да не се посочи сам за номинация? Силен е, добре подготвен и има голяма вероятност да се върне с грошове.
Защо ми се струва, че това е сезонът с най-много участници, които се страхуват да отидат на битка. Като изключим Ивайло и Лапунов май никой друг открито не е заявил, че не се страхува от персонални битки.
Къде са Фифо и Сития лъв, които непрекъснато бяха номинирани и се връщаха с грошове.

# 728
Аз пък си мисля, че продукцията ще използва кутиите за да даде имунитет на Димитър. Едит-а много силно подчерта, че е с един крак извън играта и ми се струва, че ще се случи обратното.

# 729
Защото в този сезон всичко е различно Laughing. И защото вече е намесен и късмета.
Има сандъчета, които могат да те обрекат на глад, на блатото или пък с допълнителни препятствия или забавяне...Горе-долу всеки път са различни и не знаеш какво е измислено.
Просто тук винаги правилата са различни и не си сигурен дали можеш да разчиташ само на собствените си сили и способности.

Защо ми се струва, че това е сезонът с най-много участници, които се страхуват да отидат на битка. Като изключим Ивайло и Лапунов май никой друг открито не е заявил, че не се страхува от персонални битки.
Къде са Фифо и Сития лъв, които непрекъснато бяха номинирани и се връщаха с грошове.

# 730
Гордиенко като не може, да си ходи вкъщи, а не там като на хотел да я кара, докато цялото и племе бедства заради нея. Толкова нагла!

# 731
Не съм сигурна, че Ръждавичка бере позитиви от даването на 50те си гроша на Наталия - поне аз се ядосах, че ги даде, но беше притисната в ъгъла и не искаше да изглежда егоистична като откаже, та направи кисела физиономия, но ги даде. Наталия ме ядоса 3 пъти повече, а тъкмо беше започнала малко да се реабилитира в моите очи. Много нагло - като нямаш достатъчно грошове, няма да имаш имунитет и готово, аз щях да откажа преложението на Ралица и нямаше да прося чужди грошове.
За Гордиенко няма много какво да се добави - неприятна си е от началото на предаването (откакто Калин я прати на битка), но вече стана противна.
Като цяло не знам тия хора как не осъзнават, че играта е до време, но имиджът от нея ще си го носят цял живот.
Ръждавичка бързо да размисля за женската коалиция при сините, не знам защо са ѝ 2 котви. Мъжете им са много точни (без Алекс), Чикагото ми е от фаворитите - и хуморът му е готин, и на терен е много добър, дано се върне утре.

# 732
Наталия защо поиска грошовете на Ръжичка? При всички положения все тя ще бъде номинирана при следващи съвети. Освен от ПР да искат да покажат Ръждичка в най-добра светлина и да я гласят за евентуален финалист.

З
Ох пак  тая добра светлина, геройски имидж, уинърс едит...  И пак питам защо я дават да мърмори, плаче, злослови...ако искат да я излъскат? И как точно тази постъпка и' излъсква образа? Спасява едно шантаво и безполезно дрънкало и рисхува един далеч по-заслужаващ и себе си.На мен ми е топ фаворит но смятам че това е най-глупавата и', безсмислена, недалновидна, самоубийствена постъпка в целия сезон досега

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 13:06 от spidrer

# 733
Гордиенко трябваше да си тръгне,какво прави там всъщност след като има травма ,всички знаят какво ги чака вътре и какви са игрите.Сега кво ще се храни пред другите и лежи на мекичко.

# 734
  • София-Младост
Тя не може да си тръгне просто ей така, или трябва да е в елиминационна или трябва да е по медицински причини. За момента и двете са неприложими, така че, просто ще я гледаме още една седмица. Снощи много си мислих аз как бих реагирала в такава ситуация, дали бих взела легло и храна или само легла или нищо...и не знам, истината е, че не сме на тяхно място, вярно че трябва воля, ама да се прецакаш заради едната игра, не знам, не знам.
Георги Шопов...доста насериозно се  е взел, има данни наистина, но все пак, кога го избраха за иконом на племето, че не съм разбрала. Ивайло малко жертва го играе, снишил се  е в момента сякаш.
Калин, Лапунов...ако може само те да минават халките, моля Simple Smile)) другите не са интересни:)

Общи условия

Активация на акаунт