💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 42 201
  • 1 205
  •   33
Отговори
# 825
  • Варна
Идва интересното 😃

# 826
За пореден път виждам някой изненадан, че човек предпочита да си запази лоялността и интегритета, отколкото да напредне в някаква тъпа игра. Явно всеки примема по дефолт, че влизаш да тъпчеш, да мачкаш и да предаваш. И за какво? 50 000 лева? Смях. В този случай браво на ветеринарката от мен. А Алекс просто няма накъде да рие повече, жлъчен, злобен и малка душица.

# 827
Иван и доктора ще ходят на номинации
Май ще е с Дино Simple Smile

Покрай сухото, гори мокрото.

Никаква мисъл в главите на "женската коалиция". И двамата ще се върнат утре.
Дано … ще се накефя на физиономиите на жените, най-вече на учителката по физическо !!

# 828
Много харесвам Дино,супер позитивен е. И с каква лекота прие номинацията! Така и трябва! Не мога да разбера как се готвят с години и после влизат в игрите  и почват шушу-мушу. Сакън да не ги пратят на номинации. Ами ако ставаш,взимаш грошовете и се връщаш. Вярно е,че има и риск. Но пък не може и цяла игра да се криеш и да минаваш между капките.  Стискам му палци на Дино,притеснява ме само травмата с кръста му.

# 829
  • София
Винаги съм симпатизирала на женските коалиции, въпреки недостатъците на повечето от тях. Но сегашната в зелено ме отвращава. Не ме разбирайте погрешно, не симпатизирам на доктора, Дино ми е приятен до някъде. Това тук е анти женска коалиция. Дали пък умишлено не са събрали точно тези жени с цел да се отвратим? Възможно. Ако по някаква причина дойде тук и Наталия, всички ще сме за Карлуково. А капитан Карина ми е мега противна. Реши, че е хванала Господ за .... шлифера.

# 830
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Пишат като дават Карина, че е учител!? Аз ли нещо не съм разбрала или наистина тази учи и работи с деца?

# 831
  • тук, на мястото си
Като две капки вода

# 832
  • Варна
Пишат като дават Карина, че е учител!? Аз ли нещо не съм разбрала или наистина тази учи и работи с деца?
Да, учителка по физическо е в една гимназия.
Визитката и при влизането беше много противна, не знам как се съгласила на такава визитка

# 833

Преподава на 11 и 12 клас.
 А май и класна беше не помня.

# 834
Винаги съм симпатизирала на женските коалиции, въпреки недостатъците на повечето от тях. Но сегашната в зелено ме отвращава. Не ме разбирайте погрешно, не симпатизирам на доктора, Дино ми е приятен до някъде. Това тук е анти женска коалиция. Дали пък умишлено не са събрали точно тези жени с цел да се отвратим? Възможно. Ако по някаква причина дойде тук и Наталия, всички ще сме за Карлуково. А капитан Карина ми е мега противна. Реши, че е хванала Господ за .... шлифера.

Абсолютно, и аз бих се изкефила на жени, които са умни и играят с финес и хитрост, за да продължат. От най-готиното племе, успяха да се превърнат в гнездо на оси и никой да не иска дори да ги гледа. И как изпържиха ветеринарката - уж коалицията била над всичко. Гупости, утре ще се хванат за гушите.

# 835
  • Be realistic - plan for a miracle.
Скрит текст:
Да, учителка по физическо е в една гимназия.
Визитката и при влизането беше много противна, не знам как се съгласила на такава визитка

Мхм, фокус на визитката беше да зуумват на задника и краката й, докато зад гърба й двама едри тийнейджъри се побутват и зяпат. Беше сценарий, но гнусен.

# 836
И оставила нещо от сорта на 12 ученици на поправителен с 2-ки. Много доволна го каза 🙄🙄

# 837
Доктора явно е от онези готини хора, с които като се заприказваш, някак си неусетно стигаш до момента, в който се започват хвалбите колко пари изкарват, колко коли имат и колко са умни и успели. Но иначе са винаги над нещата и не им пука от нищо. Освен като някой вземе, че не ги "уважи". Тогава почва злобата.

А Дино си е просто добряк, яд го е, че го номинират, но го приема с усмивка. Душа човек.

# 838
  • тук, на мястото си
По какво преподава Карина?

# 839
На Карина ѝ потънаха гемиите. Не очакваше гласове срещу нея явно.

Дразни ме доктора. Но и Карина ми е много дразнеща. Също толкова. Каквото говори за него, има абсолютно същите недостатъци. Самонадеяност и издуто самочувствие.

Изненадата на сезона за мен е Александра. Доказа се като доста адаптивна. Попита трите девойки нещо, и сами се направиха да изглеждат като патки. Много добре ги изработи, или те се изработиха.

Общи условия

Активация на акаунт