💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 41 367
  • 1 194
  •   42
Отговори
# 810
  • София
В 4-ти сезон Лефтеров ги размаза всички на тези кръстове.
Гордиенко от вчера ми е на дъното, по-неприятна ми стана с наглостта си от Алекс. Но днес вече изкопа на дъното мазето, нямам думи за безочието й.
Александра ми хареса на блатото, съвсем права е - всеки гледа себе си. Разсъжденията на Коеджикова, че щом Димитър не харесвал напомпани кифли, не би трябвало да се коалира с Алекс, бяха изключително тъпи. Да няма да се жени за нея, това е просто съюз в една игра.

# 811
  • На Изток от Рая
Блатните жени  така се сърдят все едно има ред за влизане в игрите. Йоана заслужавала, не споря, но това е игра и всеки играе за себе си.

# 812
Щото Димитър как я уважава ама, 2 седмици не спря да я уважава

Фен на Йоанчето а? Ако беше слушал приказките на Александра щеше да разбереш каква е нейната изгода да отиде при Димитър. Това е игра на оцеляване, а не игра "най-добрият ми приятел" и "да ми е чиста съвестта пред някой който съм срещнал преди 5 дена".

Нкаква изгода няма Димитър ще влезе на следващата битка, нея ще я изгонят на съвет а ако в някаква алтернативна реалност и тя някак влезе пак ще я третира както  се знае

Дори и да спечели Димитър, първият вариант е да останат двама на двама, което не я гони. А ако продължава спечелилият да изпраща човек на блатото, в зависимост от това кой изпрати Димитър шанса е огромен този човек да играе с Александра, като играч когото познават и смятат че могат лесно да бият. В който и да е вариант за нея е безсмислено да ходи с трите чайки.

Ако бяха чак такива стратези, щяха да кажат на Томи да прати човек който да играе с тях, а не "някой слаб". Ако беше върнал Мирослав, сега щяха да изгонят Димитър, после пак някой от тях щеше да влезе и пак щяха да имат предимство 3-1 или 3-2.
Те и сега са 3-3 и пак не е ясно кой ще изпадне, може да е някой от "нейните" Пък после кой ще влезе , с кого ще играе много неизвестни. Иначе поне си осигуряваше още една седмица и приличен шанс да влезе чрез игра срещу жените, видя се че не е зле а другите жени са изнемощели

# 813
Иван и доктора ще ходят на номинации

# 814
Кристиан отново много впечатляващ. В добавка на чудесният му характер ми е един от най-приятните хора, за които ще викам за победител.

# 815
Браво на Кристиян, от първата битка си личеше, че влиза подготвен играч, със силна психика. Докторите се кефят на съвета, да не лъжат - те умират за съвет и да премерят шпаги.

# 816
  • Stockholm

Поне ще се види кого ще хвърлят след тях.
Ох, те са променили правилото за третия номиниран.

# 817
  • Варна
За Алекс  няма сигурен печеливш ход за връщане обратно в племената.

# 818
Ех, 4 седмици чакаха да кажат това ...номинираме Доктора. Не издържаха да номинират Докторчето... Каква арена, кви 5 лева, изгонете си силните и после се оправяйте в игрите с молитви.

Карина ме дразни повече, дано и тя да е номинирана днес ама едва ли.

# 819
Май ще е с Дино Simple Smile

# 820
Дам. Забравих за Никито

# 821

Покрай сухото, гори мокрото.

Никаква мисъл в главите на "женската коалиция". И двамата ще се върнат утре.

# 822
  • София
Дино колко жизнерадостно прие номинацията, за разлика от доктора, на когото му потънаха гемиите..

# 823
Тъпи номинации. От тези четиримата единственият хубав вариант е Алекс да си ходи. Другите трима ги искам все още в шоуто.

# 824
Искам да видя Карина как решава пъзели за 1 клас. И как жени бутат колички с двама отгоре, как гребат ...никаква мисъл, човек.

Това вече е племето на Карина, грешка че я избраха за капитан ама ...

Общи условия

Активация на акаунт