💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 37 420
  • 1 113
  •   246
Отговори
# 900
И накрая няма да прати Карина сигурно

# 901

А кой ще прати? То няма кой друг да прати. На нея Гизем нищо не й е направила, тя беше изпълнителя на Каринчето.

Дино е много готин, и е умен, и супер приятен характер. Много радва! На него му е ясно какво ще стане, за малко да го каже или са го резнали...хахаха

# 902

И аз така мисля… за жалост. В промото се чу да й казва нещо от сорта: “Най-лесно ми беше да ти го върна”. Тоест, няма да е тя явно.

# 903
Иван е опция. Или Траян

# 904
Голям кеф ще ми стане ако Александра прати Георги на блатото

# 905

И аз така мисля… за жалост. В промото се чу да й казва нещо от сорта: “Най-лесно ми беше да ти го върна”. Тоест, няма да е тя явно.

Това може да е реплика към Гизем, аз съм сто процента сигурна, че Карина отива на блатото и тя си го знае. Всички го знаят. Деси първия ден на блатото го каза, няма да се отметне така.

# 906
Мисля, че утре доктора и Алекс ще се спасят и за жалост дуела ще е между Дино и Чикагото. И двамата нямат нервите за първата игра. А Чикагото е много силен и Дино с този кръст не знам дали има шанс. Много ще ме е яд за Дино Confused

# 907
Няма да пуснат да бъде Шопа. Още в началото и е казано кой...

Що да не го пуснат?Като гледам кои са на блатото при първата битка се е върнал.

# 908
Така ми се иска да изпрати Иванчо, който се е лепнал за полите на жените!
То и на блатото пак жени го чакат 😄

# 909
Няма да пуснат да бъде Шопа. Още в началото и е казано кой...

Що да не го пуснат?Като гледам кои са на блатото при първата битка се е върнал.

Само ако имат планове да го сложат в друг отбор иначе празен ход е Шопа. Би трябвало да им върне слаб на блатото, ама плановете на Продукцията са неведоми и те нямат логика, трудно е да се предположи кой биха върнали там.

# 910
Както се казва - какъв РАЗВРАТ на събитията тая вечер Trollface

Обаче познах, че Александра ще се върне от сандъците на късмета 😂

# 911
Иван и доктора ще ходят на номинации
Май ще е с Дино Simple Smile

Покрай сухото, гори мокрото.

Никаква мисъл в главите на "женската коалиция". И двамата ще се върнат утре.

Хич не е сигурно.Като знам другите номинирани кои са.

Алекс ли ще бие Доктора или Дино .... на пъзела ли ще си размаже ...? Този път няма жилетки да има.

Като гледам първата игра хич няма да се изненадам да се спаси Алекс.

# 912
  • София
Би трябвало да им върне слаб на блатото, ама плановете на Продукцията са неведоми и те нямат логика, трудно е да се предположи кой биха върнали там.
Е то слабата на жълтите е Алекс. Тя когото и да прати на блато от останалите ще се върне бързо и ако Сашка по чудо още не е отпаднала ще я върне пак там.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 22:37 от dido2k

# 913
  • В Града на Липите
Може и доктора да изгори. По принцип съм за Алекс да си ходи, ама кой ме пита мен.

# 914
Хич не ми се мисли за тия разхождания ,който щат да пращат.

Мен по ми е важно такива агресори и обичащи да мачкат и унижават като Чикагото и Алекс да не се толерират , поведението им към Наталия е отвратително и грам не ме интересува предизвикано ли е или не. Нямат право да нареждат кой кога и какво ще говори, аман от насилници и толерирането им в нашето общество.

Общи условия

Активация на акаунт