💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 37 790
  • 1 137
  •   219
Отговори
# 930
  • някъде другаде
Връщането на ветеринарката сериозно притесни Карина. Тя вече се виждаше лидер на зелените. Ще се радвам да я пратят на блатото.

# 931
  • Sofia
Продукцията снощи влезе в ролята на майка, не мащеха. Нахрани гладните, погрижи се за Александра и ветеринарката, натири "злодея", "взе мерки" за фигурата на новодошлия, и си легна доволна от "добре" свършената работа. Толкова за играта на тото 2, 1-во теглене и кутиите!

# 932
Че всичко е режисирано е ясно, аз си мисля, че продукцията иска да разкара тоя гол охльо бохльо нарциса - Алекс! Затова и направи тези невероятни спасявания на Горда-йенко и Наталия иначе те си бяха номинирани с 200. Малко стана отегчително в синьото племе, защото онези две паразитни същества Теодор Манекена от Тему и нарциса се промъкват напред към финалите без много усилия! Не са силни играчи за мен. А съндъчетата бяха тотална режисура - това на всички е ясно! Искаха да разръчкат комфорта на жълти и зелени Интрига трябва, за драгия зрител!
Кифлата от Рогош ще се окаже много добра манипулаторка, видя се снощи, колкото и да ми е противна всъщност е издръжлива и адаптивна! Замислете се трасетата ги минава.

# 933
Аз си мисля, че Александра ще прати обратно Томи в блатото, за да си освободи леглото и стаята, и да са само за нея Grinning

# 934
Александра, ако беше разкарала Ветеринарната, а оставила Митко, как ли щяха да нагласят Тотото?

И все пак, искам Алеко да си хване влака. И без друго никой не е на нивото му......

# 935
  • София
То само интриги останаха, игрите са досадни с половината каст контузен.
Дечката за каква чест дрънкаше на Александра? Мама така му била казала. Ех, Дечко си е дечко още, щом не му изнася какво прави другарчето, веднага се цупи Simple Smile
Ами права беше Александра, за какво й е да оставя силен мъж, който на всичкото отгоре я тормозеше преди?

# 936
Довечера ясна ли е схемата за елиминацията, дали ще пратят някой на блатото... или зависи от класирането?

Предпочитам Докторът или Алекс да напуснат в този ред. Двамата според мен са си лика-прилика - надменни дървени философи и пишман-стратези -всичко знаят и имат мнение и планове, безпогрешно разчитат хората и мислите в главите им преди още да са възникнали... Докторът е малко по-умен но доста по-злобен и дребнав (филийкагейт 2).  Т. нар. "женска" (вече с двама мъже) коалиция възникна и се разрастна като ответна реакция на неговате схеми, високомерие, мнителност, параноя. Всеки новодошъл прилепва към нея, един наивен, добродушен, неглиже Дино му остана. Joy Ще ми се и със шопа да се случи същото но идеалният вариант би бил Александра да се окичи с лаврови венци като го завърне на блатото, а там с изометрия и баланс да го удавят

# 937
Определено искам Алекс да си ходи довечера. Доктора може другата седмица. От зелените само един Дино ми е симптичен, такова чудо не е било до сега.

# 938
За първи път ми е толкова безинтересно (то всеки сезон все по-надолу), вече сякаш се подиграват с играчи и зрители.
Тези , които излезнаха , почти всички бяха по-добри от останалите в момента. Каква е логиката да гледаме слаби и призрачни вече играчи на терен, че и със жилетки окачени, контузени или бутани от продукцията като такива.
Направо съм бясна с тази украинка. На нито един синхрон не ми е била симпатична, вечно се изтъква и сякаш всеки е длъжен да прави каквото тя иска. Това как си сваляше чорапите да продължи и бавеше отбора нарочно ме вбеси направо, такава заслужаваше гонене и то позорно. На какво се учат младите , като гледат, това на воля ли, на  награждаване и бутане на хора без способности и т.н. Направо е трагедия.

# 939
  • Буркина Фасо
2 размени изтеглиха - 2-ма ще пратят на блатото.

# 940
В конфликта на Наталия-Чикаго-Алекс, първи намирам за прав Чикагото. Наталия говори твърде много за манджата на Гордиенко. Но после пък Наталия е права срещу Алекс. Алекс направи някакъв глупав коментар за веганството на Наталия да се направи на умен и  бързо разбра, че е казал нещо глупаво и го заболя егото. Смени темата обратно към храната за да се изкара прав.

Радвам се, че продукцията ми върна коалицията на Александра и Татенцата 💛

# 941
На мен Александра и Ивайло ми напомнят на Елизабет и Андрей от Сезон 3. Разликата е, че Елизабет беше много силна, а Александра не чак толкова.

Шопа, наред с Карина ми са адски противни.

Траян се изгуби при жълтите.

Искам Йоана и Радостина в племената.

Довечера искам Александър да отпадне.

# 942
  • Be realistic - plan for a miracle.
Сигурна съм, че ще се намери начин да влязат и тримата блатни в момента, които са, а на тяхно място ще бъдат вкарани - и изкарани - спящи единици, с които интриги няма и като цяло са по-трудно манипулируеми.

# 943
Идва снимачният екип при сините и казва: "Трябва да заснемем как Гордиенко яде. Всички сте длъжни да я гледате". Сцената не беше приятна нито за племето, нито за зрителите, но продукцията е на принципа "сеир да има".  Калин, Лапунов и Ръждавичка стоят настрана, но нали трябва да гледаме нещо. От там идва и познатата сюжетна линия - заяжданките между Наталия и Чикагото, с добавка дървения философ Алекс. Чикагото наистина е осверипял от глад, не може да нападне виновницата Гордиенко, затова си го изкарва на Наталия. Тя пък от своя страна в един момент стана сериозна, те не разбраха и стана грубо. Беше неприятно за всички.

"Радвам се, че получих храна, колкото и неприятно да МИ Е, че трябва да се храня пред другите" НА ГОРДИЕНКО и било неприятно.

# 944
Александра ме изненада с отстраняването на Димитър, но беше разбираем ход.
Честно казано, останалите трима на блатото са ми безразлични, те са толкова откъснати, че изключително слабо ме вълнува съдбата им, а й нито Радостина, нито Йоана са ме впечатлили особено.
Алекс, би направила интересен ход с отстраняването на Шопа или Томи, но нито на нея й стиска, не мисля, че Ивайло би посъветвал такъв ход, не мисля, че и продукцията ще го позволи/инициира, което е най- важното Grinning
Шопа подходи изключително спънато и глупаво спрямо Сапунджиева и искрено се надявам това да му изяде главата. Но тя ми изглежда по- скоро тиха и пацифистично настроена, за да предприеме кой знае какво в тази насока. По- скоро Николета може да я поведе в тази посока.
Гордиенко е еманация за наглост и безочие. Нямам търпение да видя, колко силна ще бъде на арената, след като е нахранена и наспана.

Общи условия

Активация на акаунт