💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 40 084
  • 1 168
  •   50
Отговори
# 945
  • София
Може и никой от номинираните да не си тръгне довечера,а да бъде пратен на блатото.
Александра категорично ми е къртичето на Боговете.То не бяха дилеми,то не беше чудо,при все че имаше имунитет,а и да не забравяме-грошове.И накрая на гласуване чак кадри от разговор с ветката,ммм добре.
И така връщат се точно те двечките с условието,че поемат съдбата на този,когото ще прогонят,изрично подчертано-"ако е капитан" Simple Smile
Изобщо не ми е ясно,че Сапунджиева пътува.Карина е ясна.

# 946
Този таблет как се е напачкал заради големия бургер на Радостина... 👀🤪Wink

# 947
А забелязахте ли как при общия разговор пред изолатора, Наталия стана и влезе в изолатора и след малко, поне на тв така изглеждаше, се върна. Почти съм сигурна, че е имало инструкция от екипа: върни се в общата сцена и продължи разговора/ дразненето. Също съм сигурна и че решенията и анализите на играта от Александра и Димитър не са техни, а консултирани. Показват доста добро и задълбочено познаване на хода на предаването, което тези играчи не познават. Сценката на Шопа дето се обясни на Сапунджиева и аз не я разбрах, защо му беше да рови предварително, лошо Шопе, много лошо.
За пръв път симпатизирам на играч, който се задържа хахаха, обикновено, който харесам, скоро отпада, пу пу пу да не урочасам Чикагото. Вчера като написаха Теодор под негов синхрон, в първия момент си викам, кой пък е тоз Теодор, объркАха се от предаването Grinning

# 948
Аз пък въобще не симпатизирам на Чикагото и начина му на държане към Наталия. Каквато и да е, това е жена, с професия, със семейство, на достатъчно години. Да, може да е инфантилна, но това е нейният начин да оцелее - да си говори, да си пее. Но, той, мъж на години, да я обижда на пилешки мозък ли беше, и други подобни... не е мъжко. Следях го с интерес, заради това, че беше представен от съфорумка, но не струва този човек. И не му е проблем глада, защото и в резиденцията беше същия. Ръждавичка и тя първоначално се дразнеше на Наталия, но според мен я усети, че тя си е просто такава - хахава, и спря да ѝ се дразни. А това, което Наталия каза в снощния епизод... Разбирам я защо иска да го живее този живот на  макс. И след всичко това да те нарекат с пилешки мозък... Грозно.

Оказва се, че песента дето беше запяла Наталия в изолатора за покойника, когато Теодор и връчи букета, всъщност не е нейна измислица /аз поне така си помислих/, а е реална песен, която е в изпълнение на Милица Гладнишка и група момчета - Лисицата и котараците май се казваше. Сутринта видях пост на Милица по случая.

# 949
Като гледам Чикагото , се замислям за безсилието на пластичната хирургия. Само Дино искам да остане

# 950
Също съм сигурна и че решенията и анализите на играта от Александра и Димитър не са техни, а консултирани. Показват доста добро и задълбочено познаване на хода на предаването, което тези играчи не познават.
Точно това си помислих и аз. Въобще след шокиращия  съвет на сините вече съм склонен да мисля че продукцията не просто манипулира игрите, а всичко е по предварително написан сценарий, дори победителя е избран предварително. Досега мислех (надявах се) че продукцията просто направлява игрите в определена посока - чрез постоянно променящи се  правила, жилетки, различни пъзели, измислени наказания, ковчежета, въртележки между племената, но състезателите са просто обекти на произвола и'. Гледайки пак безизразните лица на всички на онзи съвет без сянка на изненада, колебание, замисляне, автоматизираните им действия, вече нямам друго обяснение освен че са част от сценария - просто артисти при това лоши които казват написани от друг реплики, губят ключове, забравят елементи, дори падат от уредите по сценарий. Най-вероятно и характерите не са техни или поне силно модифицирани и преекспонирани.
Изобщо поспадна ми интереса и патоса но продължавам засега да гледам. Вероятно отчасти поради пристрастяване, отчасти все пак се вълнувам подобно на плачещ човек гледащ "Титаник"

# 951
Този таблет как се е напачкал заради големия бургер на Радостина... 👀🤪Wink

Ти не разбра ли, че на таблета са сложили все едно измачкани снимки, за да си мислим, че е хартия, а не таблет Joy Всичко е измислено от продуцентите! Аз си мисля, че просто са им казали кое къде е и всеки да си следва сценария.

# 952
Абе от блатото се излиза САМО С БИТКА Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Тия двечките сърнета как изобщо не вденаха, че чисто и просто си ги използват по най-долен начин. Те са си 100% прежалени. А и Ралица ги гледа гърбом с истинска надменност. Изключително са удобни, защото са млади, спортни и супер нахъсани. За това биха висяли там и до 8мо пришествие, каквото и да става, каквото и да им струва. На тях отдавна им е напавен профил от продукшъна и са преценили, че по-удобни от тях в сравнение с всички останали - просто няма! То, колко и да мисля, наистина не виждам кои други биха висяли 708 дни по блатата. 90% шяха да си бият камшиците, още повече като осъзнаят как реално си се ебават с тях...

Малиии тоя Кристиян се оказа нечовек. Виждал съм доста 50-годишни в изрядна физическа форма, но всичките им личи по лицето. Видяхте ли лицето на Кристиян.. Все ено е правил 80 пластични корекции. Повечето дъртаци им лични много ясно по лицето, всичките имат доста подкожна мазнина, както и сериозни бръчки, а тоя нечовек е като опънато корабно платно ахаха Ето какво прави здравословното хранене и консумацията в режим и само на ествествени храни.. Това не може да бъде компенсирано с какъвто и да е спорт.

Драмата с Десислава и Александра изобщо не ми допадна, но изглежда за продукцията това е топ-интрига, която не биха пропуснали в никакъв случай SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 953
Е прощавайте, ама лудата Наталия да разпитва какво има в храната на украинката пред група гладни мъже и да се чудите на реакцията на Чикагото? Ми много правилно ѝ отговори да ходи да види какво има в кутията, какъв е смисълът да разпитва. Много ясно, че ще се подразни Чикагото.

# 954
Дъртаци на 50 г. 😳
Леле! 🫣

# 955
От четиримата Дино държа да остане. За другите ми е все тая, но определено Алекс е най-слаб, после доктора. Обаче първата битка стил Мани е точно в полза на такива участници. Искат да задържат доктора заради схемите и конфликтите.

# 956
  • тук и там
За Коеджикова е ясно,че за да гледаме сеир я изкараха-да видим как ще прати Каринчето на блатото.На Алекс дали са и подшушнали кой да прати,че тя сама май не може да мисли..Иначе пък четири сандъчета отвори до тук,и в три от тях имаше спасение май..та колко да е късмет нейното ?Май служи добре на продукцията.
Гордиенко ми е антипатична от самото начало,но мисля че са я накарали нарочно да яде бавно и пред всички.Няма как да е иначе-племето да стои до нея докато яде,а тя яде като някой със зъбобол..

Чикагото е дъно с тези обиди към Наталия..
Дино искам да остане.

# 957
Накарали едната да яде бавно, накарали другата да пита, третата кой сандък да вземе, четвъртата да падне в битка. Явно имат железни договори тези хора или са толкова жадни за известност, че са склонни да се излагат така...

# 958
  • Буркина Фасо
За Коеджикова е ясно,че за да гледаме сеир я изкараха-да видим как ще прати Каринчето на блатото.
може и мъж да изпрати.
На Алекс дали са и подшушнали кой да прати,че тя сама май не може да мисли..Иначе пък четири сандъче отвори до тук,и в три от тях имаше спасение май..та колко да е късмет нейното ?
Гордиенко ми е антипатична от самото начало,но мисля че са я накарали нарочно да яде бавно и пред всички.Няма как да е иначе-племето да стои до нея докато яде,а тя яде като някой със зъбобол..
тя каза, че обича да се наслаждава на храната и за това яде бавно.
подшушнали са на другите да имитират ядосване от нейното хранене.

# 959
  • тук и там
Е,може и така да е..Но е факт,че цялото племе бяха наредени до нея докато се хранеше..Нормално би било или Гордиенко да се прибере и да яде сама,или тези които се дразнят от племето да се приберат за да не  я гледат..

Общи условия

Активация на акаунт