💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 44 027
  • 1 249
  •   67
Отговори
# 1 155
От всички дето можеха да викнат за кастинг битка са викнали Кралев????

Ох, кажете кой е този, от друг сезон ли е? Това ми е първия сезон на ИВ, дълги години отказвах да ги гледам.
Това е богаташко синче от миналия сезон с нереална самооценка до степен да стане за посмешище.

Аз бих го описала като брата на Шермин от другото предаване Trollface

# 1 156
  • София
Да се обособя-не исках никой от номинираните да си тръгне.
Хареса ми новата първа игра и тотално се провалих в прогнозата си. Втората битка беше тежка,мъжка и равностойна.
Алекс победи чисто и честно.До последно се надявах да дадат втори шанс на доктора.Колко пък да не виждат принос в развитието на историята в негово лице.Само като се сетя,че на тяхно място трябваше да бъдат двете сини принцеси...
Както и да е.Успех в живота, Докторе!
И накрая Кралят се завръща! Simple Smile

# 1 157
Изненада беше и за мен Чикагото и Дино с победа на битката за спасение, но се справиха страхотно. Доктора малко кофти късмет изкара с тези падания на части вътре в кулата, имам чувството че при него бяха най- много, но късмет.
Честно казано очаквах да е по- добър на другата битка, а на варелите беше отчайващ. Той едва последните две обиколки долу- горе влезе в някаква кондиция. Супер стегнат, не се залюляваше правилно, а тази скованост и постоянно напрежение много товарят тялото.
Алекс беше по- добър, вярно е. Не го харесвам и смятам, че сега съвсем няма да могат да му центрират егото, което и преди това витаеше извън орбитата си, но игра човека, не мога да кажа на черното бяло.
Само за чистотата на играта му ще вметна, че 3 обиколки той не добутваше вагонетката си до дънера на връщане, добута я чак на 4та, след като Павел най- после направи коментар. Не, че тези 20 см нещо щяха да обърнат каруцата, но въпроса е принципен. И на първата част за спасение пробва с шмекеруване малко, като редеше блокчета без да завърта колелото, но пак го изловиха бързо.
Поне мъжете ще са доволни от завръщането му.
Дано Дино се прегрупира някак, та да изкара по- дълго сега.

# 1 158
Unpopular Opinion:
Алекс се справи много добре, особено като се има предвид възрастта му, фактът че не тренира редовно, не спортува активно и работи от вкъщи. Въпреки това, показа добри физически качества. Да, не може да се отрече, че е егоцентрик и самовлюбен, но е умен, и поне в този каст, като човек без активна спортна подготовка, се представи на ниво.

Не е на физическото ниво на Чикагото, Ивайло или Кристиян, с които е на сходна възраст, но определено е по-силен от Доктора. В социалните мрежи — Facebook и Instagram — доста хора коментират, че битката е нагласена, но реално продукцията няма особена причина да го прави. Докторът имаше по-добре изграден сюжет, а и за шоуто би било престиж да имат неврохирург и го виждам като по удобен играч за бутане.

Според мен, дори не са осъзнавали, че елементът с варелите ще се окаже силна страна на Алекс, тъй като го е минавал само веднъж-два пъти. И докторът е преминавал през него, така че няма реална преднина. Не мисля и че има сериозна разлика във височината им – просто на Доктора торсът е по-дълъг, а на Алекс краката са по-дълги. Дино, който е по-нисък, също минава този елемент без проблеми. По тая логика вагонетката е била пусната за доктора тъй като е повече кг и му е по лесен елемент хдд.

Истината е, че Доктора не успя да хване правилно техниката, страхуваше се и не се справи добре с баланса – затова загуби. Ако вместо този елемент имаше халки или стълба, пак Алекс щеше да е по-добрият. Единственият шанс за обрат би бил, ако се включеше пъзел или ребус – тогава може би Доктора щеше да има предимство.
Но да има наистина нагласени игри и тн но тази не беше от тях за щастие
Просто хората не харесват Алекс и най мразят да бие някой който те не харесват и за тях силен играч да отпада.
Но коментари от сорта на "Спирам да гледам' 'Как го бутнахте" "Тъпи сценаристи " са безумни според мен , точно за тази игра където нямаше едно предимство ,наказание ,жилетки и тн .

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 00:21 от Mane007

# 1 159
Иван и доктора ще ходят на номинации
Май ще е с Дино Simple Smile

Покрай сухото, гори мокрото.

Никаква мисъл в главите на "женската коалиция". И двамата ще се върнат утре.

Хич не е сигурно.Като знам другите номинирани кои са.

Алекс ли ще бие Доктора или Дино .... на пъзела ли ще си размаже ...? Този път няма жилетки да има.

Последно да попитам Алекс ли победи доктора или обратното стана? За един приятел питам😜

Не ми се говори, още ме е яд. Disappointed Relieved

# 1 160
  • София
Пуснал съм нова анкета 😊
Имате време до понеделник.

# 1 161
На едната битка с племената, където Наталия се правеше на актриса с болно коляно и пееше, моташе се, кукуригаше, там имаше същият елемент с варелите и беше почти същата без топките в коша (пак мятаха през мрежа и момичетата се качваха на варели) Та точно в тази битка се видя , че Докторът не беше добре с варелите , всичко друго правеше и беше напред, но там беше зле. Мисля, че Алекс не участваше сигурно е имало пъзел или не помня наистина, но Докторът тези варели още тогава се видя и дори Павел коментира , че едвам ги мина. Иван пък съвсем не мина и Пекин мина вместо него. И сега точно тези варели ги пуснаха при това трябваше да ги минават няколко пъти. Във всички други елементи Алекс беше по-слаб . Някак и на мен още в началото като ги видях си помислих, че докторът трудно ще се справи с тях, а за Алекс мислех , че изобщо няма да успее. Той май дори не беше ги минавал,  първият път пробва по дупе, после се изправи (значи не ги беше минавал преди)
Докторът в началото им спечели резиденцията, много се раздаде за племето(мое мнение) и никой не може да ме убеди, че не им спечели няколко победи на племето сам и заради него.
За мен продукцията си го сготви. Може би за него е по-добре, защото трябва да си изкарва хляба с ръцете, а там нищо не се знае как ще излезеш от това предаване. Лошото е, че го изпързаляха, а племето е пътник за мен на изолатора. Иван не може нищо да прави и е направо един пълнеж неприятен и по характер и като спортист. Дино остава да се бие сам войнът е войн, той е следващият сготвен. Жълтите не заслужават да видят резиденция никога с тези кокошки там.
Много ме е яд. Спомнете си онази битка и дори коментарите на Павел. Те знаят слабото място на доктора и то е само едно от показаните до момента битки-точно тези варели.

# 1 162
Малко цитати от мен.

Епизод 23:
Дино:
- Кристиан от завоевателите като го гледам как се паркирал там, направо ми съсипа бойния дух

Траян:
 - не обичам коалиционна игра.
Боже боже, винаги има някой дето не е в час.

24-ти епизод

Доктора:
 -- усещам че тази битка е моята битка.
Павката:
- Оттук като гледам неврохирурга си е неврохирург.
а аз си мисля - разиграват ни отново.
и пак правила в движение -- "слагаш плочка местиш барабан, слагаш плочка местиш барабан"

Дино:
 - Пускам ги малко напреде да дръпнат да добият самочувствие

Чикагото:
 - Просто съм изумен от мен и моите способности.

Павката:
 - Чикаго имаш лапи на миньор, но пипаш като бижутер.

д-р Ветка:
 - доктора трябва да се върне на всяка цена за да се раздаде тестето и да се види кои с какви карти разполага.

Като видях Алекс да минава варелите седнал, просто си представих как в следващия миг Павката ще викне:  - "Алекс трябва да си прав на варелите". Въобще, човек никога не може да е сигурен кога ще оставят някое хрумване на състезател и кога ще го посекат.

Не знам грешка на монтажа или на Павката, тоест и двете но по едно време казва че Алекс ще бута 450кг,  после за същата тая количка казва 550кг

# 1 163
Когато докторът попита Алекс как склонява жена си за следващо дете, защо ми се стори, че той отговори - развеждам се. Тези шест деца от един брак ли са?

# 1 164
Когато докторът попита Алекс как склонява жена си за следващо дете, защо ми се стори, че той отговори - развеждам се. Тези шест деца от един брак ли са?
Не каза, че има две жени.

# 1 165
Да и глупака доктор, каза:" А да, не се бях сетил, трябва да се замисля"
Аз пък си мисля , че го сготвиха леко, точно на варелите защото и Павел каза, последните 2 са доста отдалечени! Което за дългия Охльов не е проблем с дългите крака Wink но за стратега беше препъни камъка!

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 08:42 от pinko

# 1 166
Горката Радостина от "ден едно" пъпчасва на блатото, а само аз дадох глас в анкетата, да излезе оттам.

# 1 167
  • Sofia
Яд ме е за Доктора, харесвах го, въпреки егото. Особено в началото се раздаваше на арената, после, след въртелите на Пекин му спихна ентусиазмът. Определено беше двигателят на племето, мислеше няколко хода напред и допринесе за доста от спечелените племенни битки. Харесвам мислещите играчи, не харесвам лузърите, тук визирам себичният и егоцентричен Алекс, който се разигра само защото собствения му з@дник беше на пангара. На капитанската се пазеше, единственият отказал се капитан, но дойде ли яйцето до д-то, друг Алекс показа. Интересно ми е защо жените трябва да влачат и бутат тежести минимум два пъти по-тежки от собственото им тегло, а 4-ма здрави мъже да балансират и редят плочки? Някой много мрази жените и им отмъщава, вече седем сезона! Не мога да не кажа добра дума и за Дино, това е единственият участник, който успя да ми промени  мнението в положителна посока. В началото го мислех за първичен и слабо интелигентен въздухар, а той се оказа готин пич с хъс, достойнство и чест. Поздравления, Дино и успех в живота на Доктора!
Продължавам да недоумявам защо нямаше пъзел в снощната битка? Един срещу друг на елиминация се изправят двамата доайени на пъзелите в седми сезон на ИВ. Продукцията вместо да се възползва от това, ги кара да скачат, като планински кози по варелите, и да бутат вагонетки! Какъв щеше да е проблемът, ако вместо да вкарват някакви си топки бяха решили един пъзел, но качествен. Епична битка и радост за окото на клетия зрител, но не би! А дали резултатът щеше да е друг, и Алекс да е чао?

# 1 168
Съжалявам,че доктора отпадна толкова рано. Има доста играчи, които заслужаваха да отпаднат преди него.
 Добре се представи предвид, че се е подготвял само 5-6 месеца.
Успех в благородната му професия👍

# 1 169
Crystal_Noir, на 100% съм съгласна с теб,абсолютно същото си мислех и аз снощи.
Дино ми е любимец ,винаги ме разсмива и искам да го видя финалист,но след отпадането на доктора ще му е доста трудно.
Иначе ако не ме лъже паметта, Кралев миналия сезон беше заточен на блатото и го изгониха без битка, с елиминации. Има желание да се докаже момчето. Аз не го гледах докрая,като видях нова кастинг битка и превключих. Писна ми все са влизат нови. Сега разбирам от вас и ми стана странно, не помня досега да са вкарвали участник от минал сезон.

Общи условия

Активация на акаунт