💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 47 029
  • 1 270
  •   31
Отговори
# 1 140
айай Кралееев Simple Smile милиионерчето Laughing
Това момче наистина има неизживяно детство. Но този път виждам, че е много по-сериозен, много по-категоричен, и ще ги избие всичките аахаахах Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Все пак евала на Алекс, че се пребори. Страшна досада, мрънкало и скатавка е, но битката си беше ток и жица и не можем да му отречем победата. Е, разбира се се о.ра в края, когато "аз ще оправя племето и ще го изнеса във висините на свойте плещи" LaughingLaughingLaughing ама карай, аз лично му го оценявам като естествена еуфория от случилото се Simple Smile

Доктора, браво. Измъчи се. Дано е намерил това, което търсеше...макар накрая да се поизхвърли с думите за ГОЛЕМИЯ ПРИМЕР и прочие.. Може би и той търсеше компенсация някаква, я заради детство, я заради работа, я друго... ОК Всички те признаваме докторе! А сега на работа! Simple Smile

# 1 141
  • Stockholm
LadyPopcorn, от миналогодишните ИВ е Кралев. Едва ли е имало някой участник, по хранен и подиграван тук от въпросния Кралев Joy

# 1 142
Алекс бил техния жокер за измъкване от изолатора Joy плача. Но поне показа, че може да се понапъне, естествено само ако е за собствения гъз. Дано съвсем скоро му видя гърба.

# 1 143
  • В Града на Липите
LadyPopcorn, от миналогодишните ИВ е Кралев. Едва ли е имало някой участник, по хранен и подиграван тук от въпросния Кралев Joy
Дано жълтите да са ви чели, че ако го изберат  ще берат ядове Grinning

# 1 144
Kогато говори Алекс, си затворете очите и си представете Боян Петров - Алпиниста - имаше абсолютно същия тембър и дикция.

# 1 145
  • тук, на мястото си
Браво на Алекс!
Тежка битка, но честна. Нямаше това повтори,  върни се тук, наказания и подобни такива. Радвам се, че победи, за да може  другия път да бият шута на Гордиенко и Наталия.
Съжалявам за доктора, имаше ум в главата.

# 1 146
  • софия
Дано жълтите да са ви чели, че ако го изберат  ще берат ядове Grinning
Joy
Така си е,
Ама не смея да си помисля какъв ли  опонент са му избрали на Кралето... Joy
Че всякакви ги видяхме в С7

И двамата днес не ги харесвам ама и аз виках за Алекс. Grinning

Доктора беше пълен провал в социалната. И стратегииге му бяха слаби. Още като  "даде" Ванката на жените и си го задрасках от тефтерчето.
Много, много слаба игра от Доктора. А дори не са му слагали прът в колелата боговете. Grinning

Кофти ми стана - Докторът иска да дава пример, вярва че е играл честно и достойно. Какви са тия разминавания, тези хора в С 7 май масово са паднали от луната.

Не че доктора е играл мръсно, де. Игра глупаво и надменно. И нищо запомнящо се.
Сори, Док  - здраве и любов пожелавам, и чао, заслужено отпадане днес.

На Ръждето ще и призлее

# 1 147
Е виЙ не разбрахте ли, че Бургера и ХотДога са били холограми? Само така се връзва със "доказателствата" че са таблети JoyJoyJoy

И едната холограма е смачкала другата холограма.Има логика да🤣🤣🤣

# 1 148
Аз съжалявам за доктора. И то не за друго, а защото във всички компоненти беше точен, а варелите му изядоха главата. На мен точно те ми се струват най-лесни за минаване.

# 1 149
Не че нещо, ама една и съща музика вече няколко сезона. Не е лоша, но просто се изтърка,  и то почти на всяка битка  я слушаме.

От вчера си затвърдих мнението, че сезонът е режисиран.

# 1 150
Иван и доктора ще ходят на номинации
Май ще е с Дино Simple Smile

Покрай сухото, гори мокрото.

Никаква мисъл в главите на "женската коалиция". И двамата ще се върнат утре.

Хич не е сигурно.Като знам другите номинирани кои са.

Алекс ли ще бие Доктора или Дино .... на пъзела ли ще си размаже ...? Този път няма жилетки да има.

Последно да попитам Алекс ли победи доктора или обратното стана? За един приятел питам😜

# 1 151
  • Буркина Фасо
доктора отпадна

# 1 152
Аз съжалявам за доктора. И то не за друго, а защото във всички компоненти беше точен, а варелите му изядоха главата. На мен точно те ми се струват най-лесни за минаване.

Бяха. Но сега ги разместиха и във височина, и в отстояние и последното прехвърляне му дойде в повече на ниския доктор. Да не говорим, че явно нямаше усет за да залюлее варелите.

# 1 153
Не мога да кажа, че ще ми липсва доктора. Изненада ме, че падна от Алекс.

Кралев май е на някакви наркотици. Изглеждаше супер настървен на трасето. Явно си има някакъв стремеж да се докаже или да е популярен. На негово място щях да се радвам на живота без никога да се вясна в социална мрежа. 😀

# 1 154
  • София
Все пак доктора се бори достойно и намали драстично разликата във времето, но по принцип не беше в кондиция последните битки.

Кралев-мрънкялото пак е на хоризонта. Мисля, че няма да заложат на него, но пък подозирам, че той ще спечели и те ще загубят залога.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 00:00 от elix

Общи условия

Активация на акаунт