💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 47 122
  • 1 270
  •   26
Отговори
# 1 260
Прави ми впечатление, че блатните обитатели не изглеждат така отслабнали и изнемощели, каквито се очаква при толкова време без храна. Даже и когато ядоха хамбургера и хот-дога ми изглеждаха пресилени и театрални в опита да ни убедят колко са гладни. Понеже така осторожно го гледам за първи път и на мен не ми се вярва да не им дават храна. Тези хора колко време са там, не са ли няколко седмици... Като гледам на Радостина, само кожата на лицето и е зле и другите и телесни части не изглеждат страдалчески. Само Дечо ми се струва дръпнал

# 1 261
Бях за Бенковски вчера, но  се чудех, ак оКралев спечели, дали щеше да имя язвителен коментар към отбора, да не го подценяват и т.н.
В петък по време на играта на доктора, реших да вляза да видя къде работи и в Супердок имаше отзив за него(който се дава сам о след преглед) от 7 август. Викам ще ви питам по-късно кога са започнали снимките (явно ме предстои скоро да излезе), защото бях твърдо убедена, че доктора ще го бие, но уви.

И на мен ми се видя, че неговият последен варел беше на огромно разстояние или поне на по-голямо от това на Агрогердана. Очебодно се страхуваше и не му се рискуваше. Една контузия на ръцете и сбогом кариера. А за "игрите на продукцията" е изписано много. Винаги запазват докрай дразнителите. Учудващо, че запазиха плодовития Агрогердан, като си имат Гордиенко. Тя се представя от ден 1 адски зле - тромава и скатаваща се. Мяза повече на самбистка и крайно се съмнявам, че печели каквито и да е състезания, еле па в професионален спорт. Е, освен по кръчми и прочие места за залагания. Злобно същество.

# 1 262
  • Sofia
Кралев освен, че е поналял нищо друго не е променил и си е все същия слабохарактерен въздухар. Закономерно отпадна, въпреки, че и опонентът му не беше кой знае какво. Интересно ми е кой ще спечели териториалната, едва ли ще са жълтите, съмнявам се продукцията да го позволи. Колкото до блатните клетници - дразнещо е издевателството над тях. Вместо да лежат гладни по цял ден, какво пречи да им организират игри, в които да търсят храна, примерно? Така хем те няма да скучаят и ако спечелят ще се нахранят, хем ще има повече игри, хем зрителите ще имат шанс да ги опознаят. Гладуването, мизерните условия, спането под открито небе в компанията на комари и други твари, си е живо издевателство над тях, независимо от доброволното им участие!

# 1 263
  • София
А, да харчат пари за реквизити, за храна...

# 1 264
Ако съдим по промото за следващия епизод, то капитаните на трите отбора ще са както следва - Завоеватели - Кристиян, което означава, че коалицията на Иво е взела превес; при Феномените - Калин; а при Лечителите- доктор Вет

# 1 265
А, да харчат пари за реквизити, за храна...
По-големият им проблем е отделният снимачен екип и хората за синхроните.

# 1 266
  • На Изток от Рая
Прави ми впечатление, че блатните обитатели не изглеждат така отслабнали и изнемощели, каквито се очаква при толкова време без храна. Даже и когато ядоха хамбургера и хот-дога ми изглеждаха пресилени и театрални в опита да ни убедят колко са гладни. Понеже така осторожно го гледам за първи път и на мен не ми се вярва да не им дават храна. Тези хора колко време са там, не са ли няколко седмици... Като гледам на Радостина, само кожата на лицето и е зле и другите и телесни части не изглеждат страдалчески. Само Дечо ми се струва дръпнал

В игрите времето тече различно🙂. Един цикъл при тях е около 4 дни, така че Радостина и Йоана са там от малко повече от 2 седмици.
 На мъжете най-много им се отразява липсата на храна, разликата при Томи е повече от очевидна. Чакам да видя Дечо, ако се задържи още дали няма да смени плочата с плочки😂

# 1 267
Скрит текст:
Гледам на запис. Идеята на Ол старс не беше ли да се съберат най-силните и запомнящи се участници от всички сезони? Кралев не е от тях, не помня да се е отличил с нещо. Нямат желаещи да участват ли или търсят дразнители,с които да разнообразят? Ако е така,да очакваме ли кастинг и на кукловодката Simple Smile ?
40K0B0K0, и аз забелязах някои злобни и странни коментари от Кристиян. Имаше и много гадно изказване от него за Бенковски в един момент,даже изпсува . Явно е доста прикрит и добре се владее. Дава вид на хладнокръвен и спокоен, но в напрегнати моменти се изтърва. Тепърва ще разберем.

Да, супер злобар изглежда. Още на ден втори да съскаш така срещу хора, които не само нищо не са ти направили, но и въобще не познаваш… И това пред камерите, сметай.
Това личице да не се окаже в следствие на ревностен нарцисизъм.. Simple Smile Представям си как се маже по седем пъти на ден с крем от охлюви ахахаха
Забити някъде в тази ферма и предвид първичната му злоба, изобщо няма да се учудя да го прави, едва ли изразходва всичката си злоба в копането на картофи..
Не ми хареса въобще, но да видим наистина какви ще ги свърши още. Но мога да разсъдя от сега, а и в предвид непукизмът му по отношение на камерите, че ще храни още не един и двама от участниците.

# 1 268
Гледам на запис. Идеята на Ол старс не беше ли да се съберат най-силните и запомнящи се участници от всички сезони? Кралев не е от тях, не помня да се е отличил с нещо. Нямат желаещи да участват ли или търсят дразнители,с които да разнообразят? Ако е така,да очакваме ли кастинг и на кукловодката Simple Smile ?
40K0B0K0, и аз забелязах някои злобни и странни коментари от Кристиян. Имаше и много гадно изказване от него за Бенковски в един момент,даже изпсува . Явно е доста прикрит и добре се владее. Дава вид на хладнокръвен и спокоен, но в напрегнати моменти се изтърва. Тепърва ще разберем.

Кралев със сигурност не е най-силният, но е един от най-запомнящите играчи.А и кой е казал, че трябва единствено силни да се съберат.Ще настане такава скука, че никой няма да го гледа.Трябва да има и дразнители.

# 1 269
Предпочитам да гледам Кралев, пред Алеко слипа и Мартин императора. При един, евентуален Вип сезон.
Кралев, за разлика от Александър интелигентний, не е пораждал масово дразнение. Той беше просто нелеп и смешен. Горните трима дразнеха масово.

# 1 270
Кралев, за разлика от Александър интелигентний, не е пораждал масово дразнение.

Не мога да се съглася с това твърдение. Кралев беше недостижим в дразнението.

Общи условия

Активация на акаунт