💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 4 (29.09 - 06.10)

• 48 297
  • 1 282
  •   43
Отговори
# 1 275
Той, Кралев, и сега се прояви. Моментът, когато трябваше да добута поне още двайсет санта количката. Жълтите му викат, че още има да бута, той се направи на разсеян, докато водещият не му каза да се върне. Настъпа си ушите отново, арогантност и наглост до безкрайност.

# 1 276
Е, аз го сравних с конкретни играчи. Освен това, беше гладен. Не друго Grinning

И никога не е пискал, защото е тарикат Joy

# 1 277
  • Sofia
Тея жълтури просто нямат вкус 💅🏻
Абсолютно! Викаш направо да си го взимат Кральо и без битка, направо да си го осиновят. Ще им мрънка, ще ги нерви и развеселява едновременно. Еднорог не се изпуска! 😂

# 1 278
Имам сериозни подозрения, че Кралев е шмръкнал нещо преди битката. Особено пък като го видях как се мята върху дюшека…

Иначе това с количката и 20- не санта- и жълтите, и Бенковски му обърнаха внимание, но той “не ги чу”. Изключително неприятен индивид.

# 1 279
  • Варна
На мен снощи ми беше все едно кой ще бие.
Кралев разбира се не се търпи и Олдд Старс много загуби от неговото отпадане😃
Имам сериозни подозрения, че Кралев е шмръкнал нещо преди битката. Особено пък като го видях как се мята върху дюшека…
И ние това си говорихме снощи.
Приличаше на бясно куче върху варелите.

# 1 280
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Според мен (а и много логично звучи) преди кастинг битки да се нагълтат с една шепа добавки,за да имат моментна сила,колкото да избутат 1 час трасе в пълен блясък.

Днес хванах лайв на Туньо и Виолета,много добре им се получава. Синтезирано,но не пропускат нищо от седмицата.Не се отклоняват в празни приказки по 15 минути. Имат пълен поглед над събитията.

# 1 281
Супер си се държа. Даже награди и поздрави опонента си. Той рано забеляза, че очелаткото (Мастърът на императорския пъзел) е мега досаден. Simple Smile

# 1 282
  • тук, на мястото си
Ами, че то и в този прословут Ол старс сезон ще им трябват дразнители. Даже могат със Кралев да вземат и Наталка. Ще си пасват двамката един път.

Общи условия

Активация на акаунт